Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

modliszka84 napisał(a):
hahaha
ale będę miała kierowce :evil_lol: :loveu:
kto prowadzi to jeszcze podlega negocjacji ;)

a poza tym żadnych grzechów nie pamiętam :eviltong:

Tak, tak teraz się tak mówi... :eviltong: :cool3:

Posted

Czarus juz w Bielsku - juz przekazany nowej Pani.

Wieelkie podziekowania dla Mimiś i Jej męża za przewiezienie Czarusia :loveu:

no i co jest? nikt sie nie cieszy? juz mozna...
ZEZWALAM NA CIESZENIE SIE Z CZARUSIOWEGO DOMKU!
CZARUS JUZ NIE JEST BEZDOMNY!

Posted

Wiesz co,az nie moge uwierzyc!!:sweetCyb:
Grzeczny byl w drodze do DOMKU?? Czy bedziemy mieli jakies wiadomosci i sdjecia od panciostwa??
:laola: :laola:
:chlup: :chlup: :drinking: :drinking: :cunao: :laugh2_2: :smilecol:

Posted

:multi: :multi: :multi:
HURA!!!!!!

Modliszko - bardzo się cieszę i mam nadzieję, że Czarusiowi będzie tam dobrze - że będzie kochanym i będzie kochać :loveu:

Czarusiu - trzymaj się piesku - wszystkiego dobrego !!!

Posted

Czarus był bardzo grzeczny ;)
Poniewaz do tego Piotrkowa jechałam z nim sama, to ulokował mi sie za moim siedzeniem i leżał. Co jakis czas próbował sie przedostac na przód, ale rozumiał coto znaczy "nie wolno". W zamian za to lizał mnie ciagle po rece podczas zmieniania biegów.
On jest tak spragniony głaskania, że wystarczyło polozyc kolo niego reke, to od razu głowa sie wtulał, lizał... :-(
Na parkingu przy stacji benzynowej tez był grzeczny, wiedział do czego słuzy trawnik ;) Kiepsko mu szlo chodzenie na smyczy, mam całe podrapane nogi :p bo Czarus ciagle na mnie skakał zeby go głaskac, a nie tam łazic gdzies na jakims sznurku.

No ogólnie to taka przylepka wpatrzona w człowieka jak w obrazek.

Wiesci od Panciostwa będą, nie wiem czy zdjęcia tez, ale wiesci na pewno. Mamy tu na dogo kilka osób z Bielska, wiec jakby co to poprosimy o fotki.

Posted

ale sie cieszę / jak wreszcie pozwolili się cieszyć ;) /

Czaruniu tak długo czarowałes :loveu: ale sie udało HURA :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

dostałam właśnie maila od Pani - Czarus bardzo grzeczny, ciągle za nia chodzi. Wpałaszował miche kurczaka z ryżem i jarzynami :lol: Zapaszek nieciekawy... ale w poniedziałek idzie do psiego salonu pieknosci na kapiele itp oraz do psiego lekrza na badania, przegląd, odrobaczenie itp. :loveu:

Posted

Tra la la la la la la la Hopsa sa Hopsa sa ale mi wesoło :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

U CZarusia wszystko OK.
Tylko wczoraj wieczorem stało sie cos dziwnego... Po powrocie ze spaceru Czarusia złapało cos takiego jak paraliż, kurcz. Towrzyszyło temu popuszczenie moczu. Pani sie bardzo zmartwiła. Dzis sie to nie powtórzyło...
Pani pisze, że Carus bardzo grzeczny, tylko zestresowany nadal. Chodzą na spacerki, a Czarus zadaje szyku w nowej smyczy.

Jutro wet... ciekawe co powie na temat tego wyłysienia. Mam nadzieje ze to nie jakaś nużyca... :shake:

Posted

modliszka84 napisał(a):
U CZarusia wszystko OK.
Tylko wczoraj wieczorem stało sie cos dziwnego... Po powrocie ze spaceru Czarusia złapało cos takiego jak paraliż, kurcz. Towrzyszyło temu popuszczenie moczu. Pani sie bardzo zmartwiła. Dzis sie to nie powtórzyło...
Pani pisze, że Carus bardzo grzeczny, tylko zestresowany nadal. Chodzą na spacerki, a Czarus zadaje szyku w nowej smyczy.

Jutro wet... ciekawe co powie na temat tego wyłysienia. Mam nadzieje ze to nie jakaś nużyca... :shake:

Może to z nerwów, ten skurcz.