Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='carolinascotties']Czy allegro Czarusia jest nadal aktualne?
Czaruś jest cały czas na allegro. Dziś skończyła mu się aukcja ale już wznowiłam:
http://www.allegro.pl/item188883011__uroczy_czarus_pies_idealny_zobacz_filmik_.html

Na inne portale był wstawiany, ale jeszcze w grudniu ubiegłego roku. Część ogłoszeń jest już nieaktualnych. Postaram się wszystko "odnowić".
P.S. Czy orientujecie się może- czy w łódzkim wydaniu Gazety Wyborczej są Żółte Strony z ogłoszeniami ?

Posted

[quote name='evita.']Czaruś jest cały czas na allegro. Dziś skończyła mu się aukcja ale już wznowiłam:
http://www.allegro.pl/item188883011__uroczy_czarus_pies_idealny_zobacz_filmik_.html

Na inne portale był wstawiany, ale jeszcze w grudniu ubiegłego roku. Część ogłoszeń jest już nieaktualnych. Postaram się wszystko "odnowić".
P.S. Czy orientujecie się może- czy w łódzkim wydaniu Gazety Wyborczej są Żółte Strony z ogłoszeniami ?
Dzięki!!! :multi: :loveu: :multi:

Posted

dzisiaj bede miała popludniu (tzn w normalnych godzinach pracy) wreszcie chwile czasu to sie dowiem jak to jest z ta wyborczą.
Wiem ze sa mozliwe takie ogloszenia ze zdjeciem darmowe w Dzienniku Łodzkim - kiedys dawno wysysłałam, ale nigdy nie bylo zadnego zainteresowania. Musze tylko poszukac kontaktu do pani ktora sie tym zajmowała.
A o wyborczą sie dowiem.

Posted

niestety w łodzi w wyborczej nie ma żołtych stron.
Dział dotyczący zwierzaków - znalezione/oddam itp prowadzi redakcja wyborczej - jednak próbowałam sie dzis dodzwonic i nikt nie odbierał.
Jutro niestety nie ma mnie cały dzien w domu, moze moglby ktos spróbowac dodzwonic sie i dowiedziec szczegółow...?

042 631 60 18 - redakcja GW

ja bede probowac w czwartek.

Posted

w młódzkiej wyborczej jest dział zwierzaki do adopcji, ale ubryka pojawia sie niereguralnie, nigdy nie wiadomo kiedy sie ukaze, bo jak mi powiedziała pani - raz moze byc we wtorek, innym razem na przykład w sobote. Wysle dzis wieczorem Czarusia ogloszenie, zobaczymy. Pani powiedziala ze wydrukuja na pewno tylko nie wie jeszcze kiedy :roll:

A ja mam prosbe do warszawiaków... Mogłby ktos dac CZarka na warszawskie żółte strony wyborczej? Przeciez do warszawy nie tak daleko :roll:

Posted

wysłałam juz ogłoszenie CZarka, mam nadzieje ze wydrukują...

Prosze jeszcze o ogloszenia w Wawie. Moze w jakis warszawskich ogloszeniowych gazetach? Tutaj w Łodzi nic nie mamy takiego niestety jak Oferta czy Anonse...