carolinascotties Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 i my też musimy wywęszyć ten domek.... Quote
evita. Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='carolinascotties']Czy allegro Czarusia jest nadal aktualne? Czaruś jest cały czas na allegro. Dziś skończyła mu się aukcja ale już wznowiłam: http://www.allegro.pl/item188883011__uroczy_czarus_pies_idealny_zobacz_filmik_.html Na inne portale był wstawiany, ale jeszcze w grudniu ubiegłego roku. Część ogłoszeń jest już nieaktualnych. Postaram się wszystko "odnowić". P.S. Czy orientujecie się może- czy w łódzkim wydaniu Gazety Wyborczej są Żółte Strony z ogłoszeniami ? Quote
Gosiapk Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='evita.']Czaruś jest cały czas na allegro. Dziś skończyła mu się aukcja ale już wznowiłam: http://www.allegro.pl/item188883011__uroczy_czarus_pies_idealny_zobacz_filmik_.html Na inne portale był wstawiany, ale jeszcze w grudniu ubiegłego roku. Część ogłoszeń jest już nieaktualnych. Postaram się wszystko "odnowić". P.S. Czy orientujecie się może- czy w łódzkim wydaniu Gazety Wyborczej są Żółte Strony z ogłoszeniami ? Dzięki!!! :multi: :loveu: :multi: Quote
modliszka84 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 dzisiaj bede miała popludniu (tzn w normalnych godzinach pracy) wreszcie chwile czasu to sie dowiem jak to jest z ta wyborczą. Wiem ze sa mozliwe takie ogloszenia ze zdjeciem darmowe w Dzienniku Łodzkim - kiedys dawno wysysłałam, ale nigdy nie bylo zadnego zainteresowania. Musze tylko poszukac kontaktu do pani ktora sie tym zajmowała. A o wyborczą sie dowiem. Quote
modliszka84 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 niestety w łodzi w wyborczej nie ma żołtych stron. Dział dotyczący zwierzaków - znalezione/oddam itp prowadzi redakcja wyborczej - jednak próbowałam sie dzis dodzwonic i nikt nie odbierał. Jutro niestety nie ma mnie cały dzien w domu, moze moglby ktos spróbowac dodzwonic sie i dowiedziec szczegółow...? 042 631 60 18 - redakcja GW ja bede probowac w czwartek. Quote
*zaba* Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 No do jasnej anielci!!! Domku,Czarus chce oddac cale swoje psie serduszko!! Gdzie ty jestes?? Quote
modliszka84 Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 w młódzkiej wyborczej jest dział zwierzaki do adopcji, ale ubryka pojawia sie niereguralnie, nigdy nie wiadomo kiedy sie ukaze, bo jak mi powiedziała pani - raz moze byc we wtorek, innym razem na przykład w sobote. Wysle dzis wieczorem Czarusia ogloszenie, zobaczymy. Pani powiedziala ze wydrukuja na pewno tylko nie wie jeszcze kiedy :roll: A ja mam prosbe do warszawiaków... Mogłby ktos dac CZarka na warszawskie żółte strony wyborczej? Przeciez do warszawy nie tak daleko :roll: Quote
modliszka84 Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 wysłałam juz ogłoszenie CZarka, mam nadzieje ze wydrukują... Prosze jeszcze o ogloszenia w Wawie. Moze w jakis warszawskich ogloszeniowych gazetach? Tutaj w Łodzi nic nie mamy takiego niestety jak Oferta czy Anonse... Quote
modliszka84 Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Czarus i co z Toba bedzie... no ???? :placz: moze chociaz tymczas dla Czarka...???????? Quote
Gosiapk Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Podaję link do Oferty/Anonsów, gdzie można zostawić bezpłatne ogłoszenie (będzie wydrukowane 1 raz). www.oferta.pl Quote
modliszka84 Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 do oferty wysłałam ogloszenie, ma sie ukazać 2 maja w środe. tylko ze to bez zdjecia... Quote
Pitty Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 ..............:sadCyber: Czarek czeka......:-( Quote
Gosiapk Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Może bez zdjęcia też się ktoś zainteresuje, zapewne zależy od opisu pieska. Trzymam kciuki. Quote
Gosiapk Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Wlaściwie to jakiej wielkości jest Czarek? Nie widziałam jego zdjęć robionych przy człowieku i dlatego pytam, bo trudno to określić ze zdjęć samego Czarka. Quote
modliszka84 Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Czarus siega troche powyżej łydki, ok 35 cm w kłębie Quote
Recommended Posts