Energy Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zapisuję chłopaczka i strasznie się cieszę, że jest:multi::multi::multi: Quote
lilk_a Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 wspaniała wiadomość :) być może to że nie widzi nie pozwoliło mu odejść daleko , czuł znajome zapachy i trzymał się tego miejsca kiedy atena go zabiera ? czytałam na wątku ogólnym że na niego czeka Quote
coronaaj Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 lilk_a napisał(a):wspaniała wiadomość :) być może to że nie widzi nie pozwoliło mu odejść daleko , czuł znajome zapachy i trzymał się tego miejsca kiedy atena go zabiera ? czytałam na wątku ogólnym że na niego czeka Nie wiem czy sie dogadali z Piotrusiem , chyba tak . Piotr jedzie jutrio rano do Fur , zabiera Dudzia do Krakowa...pewnie Bunio sie zalapie. Najwazniejsze , ze malizny odnalazly sie; Bunio i Dudzia....... Quote
furciaczek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 coronaaj napisał(a):nie wiem czy sie dogadali z piotrusiem , chyba tak . Piotr jedzie jutrio rano do fur , zabiera dudzia do krakowa...pewnie bunio sie zalapie. Najwazniejsze , ze malizny odnalazly sie; bunio i dudzia....... nie wiedzialam ze i bunio do krakowa!! Matko...a wyslalam za to rambusia do joaa...:placz::placz::placz: Zygmus tez na Krakow ma smigac wiec mysle ze sie chlopakow w pakiecie wysle...ale sie porobilo no Quote
Klaudus__ Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Kamień z serca... Tak strasznie się cieszę... Quote
Secia Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Furciaczku jeszcze raz pięknie dziękuję Tobie oraz wszystkim innym, którzy przyczynili się do likwidacji tego SPA oraz za wspaniałą pomoc i walkę do końca o Bunieczka prze kochanego. Pięknie dziękuję Quote
terra Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Kamień z serca, psiak bezpieczny. Furciaczek, wielkie słowa uznania za wszystko, co w tej sprawie zrobiłaś :B-fly: Quote
EVA2406 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Secia napisał(a):Furciaczku jeszcze raz pięknie dziękuję Tobie oraz wszystkim innym, którzy przyczynili się do likwidacji tego SPA oraz za wspaniałą pomoc i walkę do końca o Bunieczka prze kochanego. Pięknie dziękuję Mogę się tylko przyłączyć do tych słów :) Quote
EVA2406 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Secia napisał(a):Furciaczku jeszcze raz pięknie dziękuję Tobie oraz wszystkim innym, którzy przyczynili się do likwidacji tego SPA oraz za wspaniałą pomoc i walkę do końca o Bunieczka prze kochanego. Pięknie dziękuję Mogę się tylko przyłączyć do tych słów. Fur, jesteś WIELKA :) Buniu, bądź grzeczny w swoim nowym domku i nie wybieraj się już na żadne samotne wycieczki. Quote
Cleo2008 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 ode mnie tez gratulacje !! strasznie sie ciesze ze bunio jest bezpieczny! Quote
Equus Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Sorry za "bleblanie na wątku" ale nie mogę sie powstrzymać ;) Hurrraaaa!!!:multi: I wielkie dzięki dla furciaczek i s-ki!:Rose: Quote
CatAngel Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi::multi: SUPER:multi::multi: Quote
furciaczek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Oj Buniaczek to charakterne psisko, nie da sobie w kasze dmuchac i co chwile wszyna awantury...musialam Zygmucia i Bunia rozdzielic bo by sie dziadki pozagryzaly;) Oberwalam rykosztem...Bunio zeby ma ok:lol: Fajne psisko, taka mala klucha czlapiaca sie za czlowiekiem, wiecznie merdajaca ogonem i domagajaca miziania po brzuszku:loveu: Quote
coronaaj Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Poprosze o link Rambusia moze ktos ma...link z ogolnego Arktyki nie dziala 404 error Ciesze sie ze Bunio OK...Gdzie jedzie Bunio do DS na Slask? 404 Not Found nginx/0.7.67 poprawny link mnie dziala sprawdzcie http://www.dogomania.pl/threads/1868...jsca-na-Ziemii! Quote
Secia Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Bunio jedzie do Bielska Białej A tutaj jest Zygmuś, ślepaczek http://www.dogomania.pl/threads/201011-Newidomy-Dziadziuś-Zygmuś-z-powodu-Arktyki-walczy-o-zycie!!!-( Kochani chyba już czas na zmianę tytułu wątku na bardziej optymistyczny :-) Quote
Julia84 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Cioteczki, dziś zgodnie z rozmową z Budrysek, przelałam 200,00 zł na konto lecznicy w której Bunio był. Zapisane w poście rozliczeniowym. Quote
Jetrel Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ja poprosze o zajrzenie do psiaków ode mnie z podpisu, obie sprawy pilne. Buniu, powodzenia w nowym domku! Quote
Secia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Julia84 napisał(a):Cioteczki, dziś zgodnie z rozmową z Budrysek, przelałam 200,00 zł na konto lecznicy w której Bunio był. Zapisane w poście rozliczeniowym. O rany a kiedy Bunio narobił takich długów w lecznicy? Quote
BUDRYSEK Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Secia napisał(a):O rany a kiedy Bunio narobił takich długów w lecznicy? 2 ampulki na grzybice - 70 zl szczepieni - 65 1-sza wizyta u weta- 64 karsivan- 40 krople do oczek-15 razem=254 zl Quote
furciaczek Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Czy Bunio przed wyjazdem do Arktyki mial zmiany skorne na uszach? Quote
Secia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Budrysku bardzo dziękuję za pełen opis wydatków :-) Buniek ma u mnie jeszcze kaskę z FB Jego stan kasy to 229,00 Myślę, że ta kwota starczy na transport a resztę będzie można przekazać ślepemu Zygmusiowi w potrzebie. Co wy na to? Quote
BUDRYSEK Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 furciaczek napisał(a):Czy Bunio przed wyjazdem do Arktyki mial zmiany skorne na uszach? mial na samych koncach wylysienia wet stwierdzil, ze to niedokrwienie, dlatego ma miec podany karsivan tak samo ma na pyszczku, profilaktycznie podany byl zastrzyk na grzybice Quote
furciaczek Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Focha ma bo osmielilam sie go wykapac:evil_lol: I spacerowo troszke:) Quote
Recommended Posts