Jump to content
Dogomania

Niewidomy staruszek Bunio po horrorze u arktyki,po "wczasach" u fur , juz w domku :)

Recommended Posts

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wspaniała wiadomość :)
być może to że nie widzi nie pozwoliło mu odejść daleko , czuł znajome zapachy i trzymał się tego miejsca
kiedy atena go zabiera ? czytałam na wątku ogólnym że na niego czeka

Posted

lilk_a napisał(a):
wspaniała wiadomość :)
być może to że nie widzi nie pozwoliło mu odejść daleko , czuł znajome zapachy i trzymał się tego miejsca
kiedy atena go zabiera ? czytałam na wątku ogólnym że na niego czeka

Nie wiem czy sie dogadali z Piotrusiem , chyba tak . Piotr jedzie jutrio rano do Fur , zabiera Dudzia do Krakowa...pewnie Bunio sie zalapie.
Najwazniejsze , ze malizny odnalazly sie; Bunio i Dudzia.......

Posted

coronaaj napisał(a):
nie wiem czy sie dogadali z piotrusiem , chyba tak . Piotr jedzie jutrio rano do fur , zabiera dudzia do krakowa...pewnie bunio sie zalapie.
Najwazniejsze , ze malizny odnalazly sie; bunio i dudzia.......

nie wiedzialam ze i bunio do krakowa!! Matko...a wyslalam za to rambusia do joaa...:placz::placz::placz:

Zygmus tez na Krakow ma smigac wiec mysle ze sie chlopakow w pakiecie wysle...ale sie porobilo no

Posted

Furciaczku jeszcze raz pięknie dziękuję Tobie oraz wszystkim innym, którzy przyczynili się do likwidacji tego SPA oraz za wspaniałą pomoc i walkę do końca o Bunieczka prze kochanego. Pięknie dziękuję

Posted

Secia napisał(a):
Furciaczku jeszcze raz pięknie dziękuję Tobie oraz wszystkim innym, którzy przyczynili się do likwidacji tego SPA oraz za wspaniałą pomoc i walkę do końca o Bunieczka prze kochanego. Pięknie dziękuję

Mogę się tylko przyłączyć do tych słów :)

Posted

Secia napisał(a):

Mogę się tylko przyłączyć do tych słów. Fur, jesteś WIELKA :)

Buniu, bądź grzeczny w swoim nowym domku i nie wybieraj się już na żadne samotne wycieczki.

Posted

Oj Buniaczek to charakterne psisko, nie da sobie w kasze dmuchac i co chwile wszyna awantury...musialam Zygmucia i Bunia rozdzielic bo by sie dziadki pozagryzaly;) Oberwalam rykosztem...Bunio zeby ma ok:lol:
Fajne psisko, taka mala klucha czlapiaca sie za czlowiekiem, wiecznie merdajaca ogonem i domagajaca miziania po brzuszku:loveu:

Posted

Julia84 napisał(a):
Cioteczki, dziś zgodnie z rozmową z Budrysek, przelałam 200,00 zł na konto lecznicy w której Bunio był.
Zapisane w poście rozliczeniowym.

O rany a kiedy Bunio narobił takich długów w lecznicy?

Posted

Secia napisał(a):
O rany a kiedy Bunio narobił takich długów w lecznicy?

2 ampulki na grzybice - 70 zl
szczepieni - 65
1-sza wizyta u weta- 64
karsivan- 40
krople do oczek-15

razem=254 zl

Posted

Budrysku bardzo dziękuję za pełen opis wydatków :-)

Buniek ma u mnie jeszcze kaskę z FB Jego stan kasy to 229,00 Myślę, że ta kwota starczy na transport a resztę będzie można przekazać ślepemu Zygmusiowi w potrzebie. Co wy na to?

Posted

furciaczek napisał(a):
Czy Bunio przed wyjazdem do Arktyki mial zmiany skorne na uszach?

mial na samych koncach wylysienia
wet stwierdzil, ze to niedokrwienie, dlatego ma miec podany karsivan
tak samo ma na pyszczku, profilaktycznie podany byl zastrzyk na grzybice