Jump to content
Dogomania

Niewidomy staruszek Bunio po horrorze u arktyki,po "wczasach" u fur , juz w domku :)

Recommended Posts

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Secia napisał(a):
Julio Bunio ma jeszcze u mnie z darów na FB:
Katarzyna B 30,00
Aleksandra P 30,00
Ewa L 10,00
razem 70,00

Seciu to jak chcesz to przelej od razu całość ja odnotuję w poście rozliczeniowym i podziękuj wszystkim z fb za pomoc! :-)

Posted

Bunio dopiero wczoraj dojechal do nowego domku
po wyjsciu z samochody slaya objal mnie mocna lapeczkami
zaliczylismy po drodze weta, koszt 42 zl za kropelki i srodek odrobaczjacy i na kleszcze

wetka jest specjalist. okulistyki :
lewe oczko-zacma dojrzala, zwichniecie soczewki do przedniej komory oka, wtorne nadcisnienie w galce ocznej - jaskra - do tego oczka sa 2 rodz. kropli, zeby zmniejszyc cisnienie, to oczko go boli :(
trzeba usunac soczewke a to troszke kosztuje i mozna to zrobic u dr Garncarza lu dr Kielbowicza albo usunac cale oczko :(

w
prawym oczku jest zacma dojrzala, mozna ja usunac i Bunio widzialby - jt zabieg fakoemulsyfikacji- niestety bardzo drogi :(

za 2 tyg slay jedzie do dr Garncarza moglby zabrac Bunia ale musielibysmy uzbierac kasiorke na to...tak chcialabym zeby Bunio zaczal widziec...marzenia :(:(:(

czekamy na wiesci z domku :)

Posted

Ciekawe jak tam Bunieczek w nowym domku?Fajnie by było żeby widział po operacji,trzeba chyba zbierać pieniądze,może domek też coś dorzuci,jak będzie mógł.

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
od 500 zl do 1000 zl

Ja się oczywiście dokładam, jeśli cokolwiek będzie trzeba dla Bunia mojego Przyjaciela. Szkoda, że go nie znam osobiście, ale jak zaginął, to myślałam, że mi serce pęknie i spać nie mogłam.

Posted

Rozmawiałam z nowym domkiem Bunia w piątek...okazało się że się znamy, świat jest jednak mały:) wszystko chyba Ok u małego,
a domek Bunia bardzo prozwierzęcy, mają tam kicie i pierzastego chyba też:)