Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sorry za offa.
Ale...
Zaginęła Dżaki, sunia w typie jack russel terriera wyadoptowana ode mnie z tymczasu!
Jest płocha, nie da do siebie dojść.
Zaginęła w Warszawie, w dzielnicy Mokotów-Służew!!
Tel. do mnie: 513145953
Pani Gosi(DS) : 669408881
Oto sunia:

WAŻNE: Była w szelkach tych co na zdjęciu, tj. brązowych w pomarańczowe łapki

Posted

Bonsai napisał(a):
Na razie jest opcja domku w Gdańsku, ale dopiero w kwietniu i domek jeszcze nie sprawdzony. Poza tym zero telefonów.

W takim razie będę trzymała kciuki za ten dom w Gdańsku... Żeby okazał się wspaniały i żeby wszystko wypaliło...!

Posted

Okazuje się, że jednak jedna z przyczyn zwrotu miała pewne uzasadnienie. Sunia, ładnie ujmując, jest psem jednego pana. Kasia wzięła ją ostatnio na długi spacer, i zahaczyła o swój dom. Wszystko było super, na spacerze witała się z innymi ludźmi, etc. Natomiast gdy ktoś chciał wejśc do tego samego pomieszczenia, w którym była Kasia, Otylka warczała. Kasia ma się jeszcze umówić z Anetą, która uczestniczyła m.in. w seminarium dot. agresji u psów z Alexą Caprą, może uda się coś konstruktywnego stwierdzić.

Posted

O kurczę, to faktycznie trochę komplikuje sprawę...
Ale w takim razie mam nadzieję, że uda się coś stwierdzić sensownego i jakoś z Otylką nad tym pracować.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...