Bonsai Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Otylka od dziś w domku w Bielsku. Mam nadzieję, że tym razem mała nie wróci z adopcji. W końcu do trzech razy sztuka, co? ;) Quote
Lucyja Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 To świetna wiadomość !! Życzę Otylce aby to był ten dom jeden jedyny i na zawsze :) Quote
togaa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Maleńka ma się dobrze. Nowy Pan o dziwo też w dobrym nastroju, mimo że miałby już powody żeby 'nie'... Dzisiaj Otylka została na krótko sama w domu. Koniecznie przez okno chciała zobaczyć gdzie Pan sobie poszedł i żeby lepiej widzieć, wysprzątała parapety z doniczek z kwiatami. Zajęła się przy okazji firanką... Potem zajrzała do lodówki i sprawdziła jakość oleju do smażenia.:-o Po południu, Pan poszedł po coś do szopki na podwórko, gdy nagle za jego plecami pojawiła sie Otylka. Otworzyła sobie spryciula dwie pary podwójnych drzwi i ruszyła na poszukiwania Pana... Trzymajcie kciuki za Artystkę i życzcie Panu duużo zdrowia !;) Quote
Bonsai Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Oj Otylko miałaś być grzeczna, nie psoć już więcej Kochana! Dziękujemy togaa za wieści! Quote
Lucyja Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Biedna Otylcia, wreszcie ma pana i nie chce go spuszczać z oka. Trzymamy kciuki, aby panu starczyło cierpliwości, bo ona napewno jest mądrą sunieczką i zrozumie co jest dla niej dobre i na co pan pozwoli, a na co nie. Quote
togaa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Pannica ma się świetnie. Nowy domek bardzo się Nią cieszy. Nie przypuszczałam że 'mała' ma TAKIE gabaryty ?:crazyeye:. Dupsko jak szafa trzydrzwiowa ! Jest ogromna i piękna ! Łaskawie majtnęła na mój widok 2 x ogonem. Bardzo szybko i chetnie sie uczy. Pieknie podaje łapę i jak Pan ociaga sie z wyjściem na spacer, Otylka przynosi Panu buty ! Od epizodu "parapetowego", nie miała wpadki. Tyle tylko że nie bardzo dogaduje sie z psią sąsiadką mieszkającą vis a vis. Tfu, tfu...aby tak dalej! Aaa....Pan nie dostał żadnych dokumentów Otylki ze schronu. .Zapomnieli wysłać? Quote
Bonsai Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Bardzo, bardzo dziękuje za wieści, zwłaszcza tak miłe! :) Zapytam co z tymi dokumentami. Quote
togaa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Bonsai napisał(a):Bardzo, bardzo dziękuje za wieści, zwłaszcza tak miłe! :) Zapytam co z tymi dokumentami. Zapytaj Słońce. Dzisiaj rozmawiałam z Panem i bardzo sie denerwuje brakiem ksiażeczki zdrowia Otylki i innych dokumentów. Pogońcie dziewczyny to schronisko. To juz 3 tydzień. ! Quote
Recommended Posts