tula Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 wieści wręcz fantastyczne:) strasznie się cieszę i czekam na więcej:) Quote
malawaszka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 czyli kolejna istotka dostała nowe cudowne życie :laola: wspaniale dziewczyny :klacz: Quote
danka4u1 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Trzymamy jednak kciuki za dalszą taką fantastyczną koegzystencję Bubusia z KOTEM:loveu: :multi: :loveu: Quote
lika1771 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Bobus tak trzymaj super w koncu u siebie we własnym domku Quote
delfy2000 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Hihihihi - ten Bubol to jednak ma KLASĘ ;-) Biedny olany koci futrzak :eviltong: Quote
Onaa Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Czyli Bubu narazie jest u pani, pani Kasiu, tak ? Quote
kasiaj Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Bubu teraz jest u siebie i nie narazie ale na zawsze. Świetnie sobie radzi i jest bardzo przejęty nową sytuacją. Bardzo się stara zachowywać się z klasą i polubił zwiedzanie okolicy sam mnie ciągnie w nowe rejony i razem odkrywamy sąsiedztwo. Z kotem sytuacja bez zmian bardzo pokojowe nastawienie i duża dawka ostrożności. Jeszcze nie załapał załatwiania grubszych potrzeb na trawce ale dzięki temu mam sprzątanie ulatwione :) wszystkim strasznie się podoba a nawet usłyszałam, że jest dużo ładnieszy niż na zdjęciach. No pozostaje mi go tylko chwalić i chwalić bo jest super psiakiem i zachowuje się wzorowo na 6 + Quote
azalia Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 O ho ho,Bubuś na szóstkę z plusem,to ma chłopak klasę. Quote
tula Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='kasiaj']Bubu teraz jest u siebie i nie narazie ale na zawsze. Świetnie sobie radzi i jest bardzo przejęty nową sytuacją. Bardzo się stara zachowywać się z klasą i polubił zwiedzanie okolicy sam mnie ciągnie w nowe rejony i razem odkrywamy sąsiedztwo. Z kotem sytuacja bez zmian bardzo pokojowe nastawienie i duża dawka ostrożności. Jeszcze nie załapał załatwiania grubszych potrzeb na trawce ale dzięki temu mam sprzątanie ulatwione :) wszystkim strasznie się podoba a nawet usłyszałam, że jest dużo ładnieszy niż na zdjęciach. No pozostaje mi go tylko chwalić i chwalić bo jest super psiakiem i zachowuje się wzorowo na 6 +[/QUOTE] Kasiu to pierwsze zdanie jest jak miód na moje serce:) Bubu miał olbrzymie szczęście że trafiłaś na jego ogłoszenie i pokochałaś go:) Quote
delfy2000 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='kasiaj']Bubu teraz jest u siebie i nie narazie ale na zawsze. Świetnie sobie radzi i jest bardzo przejęty nową sytuacją. Bardzo się stara zachowywać się z klasą i polubił zwiedzanie okolicy sam mnie ciągnie w nowe rejony i razem odkrywamy sąsiedztwo. Z kotem sytuacja bez zmian bardzo pokojowe nastawienie i duża dawka ostrożności. Jeszcze nie załapał załatwiania grubszych potrzeb na trawce ale dzięki temu mam sprzątanie ulatwione :) wszystkim strasznie się podoba a nawet usłyszałam, że jest dużo ładnieszy niż na zdjęciach. No pozostaje mi go tylko chwalić i chwalić bo jest super psiakiem i zachowuje się wzorowo na 6 +[/QUOTE] Kasia - buziole dla Ciebie i dla Bubuskiego --- chłop z klasą to i się odpowiednio zachowuje.... ;-) Quote
danka4u1 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='delfy2000']Kasia - buziole dla Ciebie i dla Bubuskiego --- chłop z klasą to i się odpowiednio zachowuje.... ;-)[/QUOTE] Ode mnie też buziole i ...prosimy o zdjęcia dzielnego Bubusia w otoczeniu kociego dworu. A co? Nalezy się Księciu dwór. Quote
kasiaj Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Właśnie wróciliśmy z drugiego wieczornego spaceru. No wlaściwie to Bubu spędził dziś więcej czasu na zewnątrz niż na łóżku. Nasze zwiedzanie okolicy postępuje a pann B. jest niezmordowanym podrożnikiem. Ciąga mnie po każdej uliczce i ma strasznie dużo radochy z tego. Narazie w kontaktach z innymi psami jest bardzo ostrożny i tylko ogląda z daleka. Właśnie poznaliśmy bardzo fajną dziewczynę. Szła sobie ze starszym panem bardzo elegancka sznaucerka miniaturka. Pan powiedział, że jest bardzo przyjacielska więc kto wie może w przyszłości będziemy mieć jakiś romans. Narazie poprzestaliśmy na obserwacji. Bubuś z jednej strony jest bardzo odważny ma jusz za sobą podróż z Józefowa SKMką tramwaj a dziś dużo spacerów po mieście. Bardzo lubi się przyglądać wszytkiemu i tylko czasem się przestraszy troszeczkę. Sytuacja z kotem dziś przedstawia się tak, że Bubu po wcześniejszych nieprzyjaznych zachowaniach Bruna ( kota) jest bardzo zdystansowany i schodzi mu z drogi a nawet ucieka gdzy kot przechodzi koło jego aktualnego miejsca spoczynku. Mieliśmy dzisiaj mały przełom kot stojąc na stołku wąchał bubusia nos i patrzyli na siebie przez chwilę. poprostu cudnie a teraz idziemy spać jutro szykujemy się na większy spacer. Ponieważ nawet po tak intensywny dniu jak dzisiejszy Bubuś na ostatnim spacerku i tak miał ochotę pobiegać. A i jeszcze popasł się na trawniku tzn. wcinał bez opamiętania trawę czekam teraz tylko co dalej się z nią stanie tj. którą stroną się jej pozbędzie ;p Dobranoc wszytkim Quote
danka4u1 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ale malowniczy i sugestywny opis wieczorowego spaceru. Dziękujemy. Przeczytałam i jakbym tam była z Wami. A trawa wyjdzie raczej w postaci " uwitego gniazdka" pyszczkiem..... u nas tak jest Quote
delfy2000 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='kasiaj'] Mieliśmy dzisiaj mały przełom kot stojąc na stołku wąchał bubusia nos i patrzyli na siebie przez chwilę. poprostu cudnie a teraz idziemy spać jutro szykujemy się na większy spacer. Ponieważ nawet po tak intensywny dniu jak dzisiejszy Bubuś na ostatnim spacerku i tak miał ochotę pobiegać. A i jeszcze popasł się na trawniku tzn. wcinał bez opamiętania trawę czekam teraz tylko co dalej się z nią stanie tj. którą stroną się jej pozbędzie ;p Dobranoc wszytkim[/QUOTE] Uwielbiam takie klimaty - nosek w nosek, i patrzenie w oczka... mniam ;-) zwierzaki są CUDNE !!! A trawka albo tak jak pisała Danusia wyjdzie oddziobowo w formie gniazdka, albo mniej ciekawie...z drugiej strony....brrrrrrrrrrrrrrrr... Quote
Szarotka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Skoro Bobus bezpiecznie dotarl do swojego domu, to pomozcie mi rozkrecic watek suni, ktora jest jeszcze w schronie. Mamy juz miejsce w dt. i jedna deklaracje, na watku tylko zalozycielka i ja :( Prosimy o pomoc w rozkrecaniu waktu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/206929-Kama-z-Orzechowic-ma-szanse-na-DT.-Bardzo-potrzebne-wsparcie-finansowe.?p=16788263#post16788263[/url] Quote
kasumi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 czyli mogę go przenieść u nas na radomskim wątku do "znalazły domek" czy jeszcze się wstrzymać? :) Quote
Tattoi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Kasumi- myślę, że tak, Kasia go raczej nie odda :-) Quote
sybil Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Bubu, udało Ci się, hurra!!!:laola::bigcool::klacz::Cool!::B-fly: Dużo szczęścia dla Ciebie i nowego domku :loveu: Quote
sybil Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 No to będzie poadopcyjna :evil_lol: :sweetCyb::kociak::cool2: Quote
kasiaj Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Wieczorny spacer skrócony do minimum wyszliśmy tylko za drzwi Bubu poczuł śnieg na futerku szybciutko załatwil potrzeby i w tył zwrot do domu. Prze mądry i kochany Bubuś Quote
Onaa Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Śnieg :crazyeye: ? Tam w Warszawie macie śnieg w maju ? Quote
kasumi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Dogo07']Śnieg :crazyeye: ? Tam w Warszawie macie śnieg w maju ?[/QUOTE] w Radomiu też sypało..:( Quote
danka4u1 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Skoro przy meteorologii jesteśmy , to w Rybniku też była śnieżyca. Bubuś, nie daj się!! Po śniegu w maju na spacer? Poczekajmy do wiosny. Quote
Recommended Posts