anita_happy Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 jutro jadą psiaki ze schroniska z Radomia do Warszawy na DT - Ds... Quote
Onaa Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Bobuś właśnie opuścił schronisko :multi:. Jest taki spokojny, grzeczny, wtulony i bardzo wdzięczny ! Quote
kazik132 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Dogo07']Bobuś właśnie opuścił schronisko :multi:. Jest taki spokojny, grzeczny, wtulony i bardzo wdzięczny ![/QUOTE]Jak to?O matko!Jak to opuścił?Juz jedzie do DT?O matko!Dziś naprawdę jest święto! Quote
lika1771 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Dogo07']Bobuś właśnie opuścił schronisko :multi:. Jest taki spokojny, grzeczny, wtulony i bardzo wdzięczny ![/QUOTE] Boze jak sie ciesze.Hura,hura, hura.............. Dogo udało sie:multi: Quote
danka4u1 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 :multi:[quote name='anita_happy']jutro jadą psiaki ze schroniska z Radomia do Warszawy na DT - Ds...[/QUOTE] [quote name='Dogo07']Bobuś właśnie opuścił schronisko :multi:. Jest taki spokojny, grzeczny, wtulony i bardzo wdzięczny ![/QUOTE] To dzień cudów :multi: :multi: Dziś drugi- trzeci, bo inne moje były dwupakiem z mojego podpisu- pojechały do domu i opuściły schron po wielu latach.:multi::multi: Quote
Onaa Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Tak, wyjechał już ze schroniska :). Nie chciałam nic wcześniej pisać ale bardzo się denerwowałam:nerwy::huh::wallbash::comp26::smokin:. Quote
kazik132 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Dogo07']Tak, wyjechał już ze schroniska :). Nie chciałam nic wcześniej pisać ale bardzo się denerwowałam:nerwy::huh::wallbash::comp26::smokin:.[/QUOTE]O matko!nie mogę normalnie! Quote
Onaa Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [quote name='danka4u1']:multi: To dzień cudów :multi: :multi: Dziś drugi- trzeci, bo inne moje były dwupakiem z mojego podpisu- pojechały do domu i opuściły schron po wielu latach.:multi::multi:[/QUOTE] Tak, podczytywałam czasami wątek tych dwóch suniek ale nie mogłam pomóc. Widzę że i im się udało :). Psiaczek narazie jedzie do tej osoby co go zabrała ze schroniska. Jak będę miała więcej info to zdam szerszą relację :). Narazie wiadomości na gorąco. W niedzielę wychodzi kudłato szorstka sunia z innego wątku z innego schroniska, w typie Bobusia (Bubu) po 6 latach na łańcuchu przy schroniskowej budzie, również bardzo się cieszę :lol:. Quote
chi23 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Co za dzień! 3 pieski opuściły dzisiaj schron:smilecol::smilecol: Dogo07 - czekamy na nowe wieści:sweetCyb: Quote
Onaa Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 A więc tak :): rozmawiałam z osobą, u której jest Bubuś i on sobie w tym czasie siedział oparty o jej nogi i wdychał :). Ponoć to psiak o filozoficznym usposobieniu. Spokojny, zrównoważony. W samochodzie jechał oparty o człowieka bez żadnych nerwów, tak jakby codziennie jeździł na takie przejażdżki :lol:. Spokojnie wszedł po schodach, obwąchał mieszkanie. Z suczkami i kotami w mieszkaniu kontakt ok. Widać, że psiak bardzo potrzebuje człowieka i być przy nim, przytulić się. To wspaniały domowy psiaczek. Mimo tylu lat w schronisku. Niesamowite ! Quote
kazik132 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Dogo07']A więc tak :): rozmawiałam z osobą, u której jest Bubuś i on sobie w tym czasie siedział oparty o jej nogi i wdychał :). Ponoć to psiak o filozoficznym usposobieniu. Spokojny, zrównoważony. W samochodzie jechał oparty o człowieka bez żadnych nerwów, tak jakby codziennie jeździł na takie przejażdżki :lol:. Spokojnie wszedł po schodach, obwąchał mieszkanie. Z suczkami i kotami w mieszkaniu kontakt ok. Widać, że psiak bardzo potrzebuje człowieka i być przy nim, przytulić się. To wspaniały domowy psiaczek. Mimo tylu lat w schronisku. Niesamowite ![/QUOTE]Cudne wiadomości!Dziękujemy! Quote
Onaa Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Najtrudniejszy moment był kiedy opiekun ze schroniska przyszedł go zabrać z boksu. Bubu się bał, nie wiedział co się będzie działo, wcisnął się w kąt budy, biedak :(. Był przestraszony, to nic dziwnego. W dodatku otoczyły go inne psy. Wiadomo, coś się dzieje, człowiek w boksie, poruszenie. Ale jak już został zapięty na smycz to poszedł za człowiekiem. A potem było już lepiej. Teraz najważniejsze aby znalazł kochającego człowieka i dobry dom :). Quote
delfy2000 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ale dzisiaj dzień szczęśliwości - obficie zakrapianej łzami radości ;-) Quote
Zeli Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Strasznie się ciesze :) dobra wiadomość na koniec dnia. Quote
Onaa Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [quote name='Zeli']Strasznie się ciesze :) dobra wiadomość na koniec dnia.[/QUOTE] Serdecznie witamy na wątku :). Quote
Zeli Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Dogo07']Serdecznie witamy na wątku :).[/QUOTE] Dziękuje :) tyle że ja juz jestem z wami w wątku :) z tej strony GosiaK z FB :eviltong: Quote
lika1771 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Zeli']Dziękuje :) tyle że ja juz jestem z wami w wątku :) z tej strony GosiaK z FB :eviltong:[/QUOTE] Witamy i dziekujemy za pomoc dla chłopaka Quote
vanili Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 cudownie :):):) tak sie cieszę ze chlopak w koncu ma swoja szanse!! myslalam ze to będzie sie odwlekało a to już dziś, jestem z was dumna dziewczyny!!! bravo!! super :) Quote
sybil Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 No, popłakałam się po prostu z radości:Cool!::ylsuper::bigcool:. Strasznie mi go było żal, biedactwo - pewnie bał się jak opiekun przyszedł po niego do boksu, w końcu skąd miał wiedzieć, że wychodzi po tylu latach. Bubu, ciesz się lepszym życiem, znajdziesz kochającego Człowieka i domek!:calus::cunao::smilecol::cunao::laola: Quote
monika55 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 No chłopaku, życie przed tobą. Wielka radość. Quote
Pies Wolny Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Wow , to może i zdjęcia się jakieś pojawią, tylko muchę Mu jakąś przypnijcie, albo krawatkę - to mają być zdjęcia jak na zaręczyny !! Quote
kora78 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 dogo lubi trzymac w niepewnosci, az pies bedzie bezpieczny :) Bubus szczescia!!! Quote
danka4u1 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='kora78'][B]dogo lubi trzymac w niepewnosci[/B], az pies bedzie bezpieczny :) Bubus szczescia!!![/QUOTE] Oj, tak....ale Bobuś już jest bezpieczny, bo opuścił miejsce "zesłania", ocalony, a zapomnieć o nim nie pozwolimy. Quote
Alter Ego Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Przyszlam tu na zaproszenie, a tu piesek juz szczesliwy, nozki w domu grzeje:) Quote
Recommended Posts