Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='vanili']boski dziadzio :D:D :) jak tam z pieniążkami? ile jeszcze brakuje do hoteliku za marzec?

Miesięcznych deklaracji nadal brakuje 45-50zł.
Są wprawdzie te jednorazowe ale to dobrze byłoby zostawić na inne potrzeby, jak chociaż szczepienie na wirusówki, odrobaczenie, płatne ogłoszenia w gazecie czy inne nieprzewidziane wydatki.

Posted

[quote name='danka4u1']Witamy, witamy. Piesek szczęsliwy, bo opuścił schron, ale grzeje nózki i tę reszte jeszcze nie u siebie...dopiero pojedzie do Dt, tylko że nie ma pełnych deklaracji na utrzymanie.....

Ojej, wszedzie teraz posucha. Danka, bylam na watku Pucka z twojego podpisu. Co za bida.
Dorzucilabym cos dla biednego Bobusia, ale w tej chwili mam na glowie jeszcze wiekszego nieszczesnika.
http://www.dogomania.pl/threads/198505-Potworna-bieda-w-schronisku-bez-domu-nie-ma-szans.../page42

Przy okazji, moze ktos ma dostep do tanszych lekow na zespol Cushinga (vetoryl)? A moze ktos wie o jakims tanim DT? Bez tego Bruno nie ma szans na wyzdrowienie:(

I bardzo przepraszam za zasmiecanie watku Bobusia.

Posted

[quote name='Dogo07']Miesięcznych deklaracji nadal brakuje 45-50zł.
Są wprawdzie te jednorazowe ale to dobrze byłoby zostawić na inne potrzeby, jak chociaż szczepienie na wirusówki, odrobaczenie, płatne ogłoszenia w gazecie czy inne nieprzewidziane wydatki.

Do 10 marca proszę o wpłate 134 złote.
Dzisiejsze zachowania kilku osób z dogomanii uświadomiły mi, że jestem naiwnym matołem.
Po 10 marca dojdą opłaty w wysokości - 5 x 6 aniprazol- pies nie był odrobaczany 4 lata. Po kilku dniach od robali - wirusówki- jest to samo- nie narażę starego psa na chorobe przywleczoną na moich butach. 48-56 złotych.
Fiprex lub exspot dla niego- 15- 17 złotych.

Razem- 134 + 30 + 50 + 17= około 231 złotych.

Posted

[quote name='Tattoi']Do 10 marca proszę o wpłate 134 złote.
Dzisiejsze zachowania kilku osób z dogomanii uświadomiły mi, że jestem naiwnym matołem.
Po 10 marca dojdą opłaty w wysokości - 5 x 6 aniprazol- pies nie był odrobaczany 4 lata. Po kilku dniach od robali - wirusówki- jest to samo- nie narażę starego psa na chorobe przywleczoną na moich butach. 48-56 złotych.
Fiprex lub exspot dla niego- 15- 17 złotych.

Razem- 134 + 30 + 50 + 17= około 231 złotych.[/QUOTE]

Tattoi, dobrze że napisałaś o opłatach i planowanych wydatkach, właśnie miałam o to pytać.

Posted

[quote name='lika1771']Tattoi nie wiem o co chodzi,ale bardzo mi przykro.
[/QUOTE]

ojoj- dziewczyny- nie o Was chodzi i nie o Bubu:-)
Bubu ma się świetnie, już sie zupełnie oswoił, śpi na stole i tańczy na mój widok z radości.

Po prostu kilka osób z dogo mnie oszukało i było mi strasznie przykro i byłam zła, że jestem taka naiwna mimo wieku:-)
Dlatego ten post wypadł tak opryskliwie. Przepraszam.

Pozdrawiam-

Posted

Bubu zaliczył dziś pierwszą "wtopę"- czyli baaarrrdzo głośne "fe" i w czapę pudełkiem po czekoladkach. (Wedel).
Skubany- chodzi i znaczy teren, mimo odjajczenia. Nogę od fotela obsikiwał. I mial pecha, bo nie zorientował się, że patrzę ze schodów:-)

Posted

No to Bobus brzydal noge od fotela jakby w domu nie było lepszych rzeczy do opsikiwania:cool3:;)

Mam nadzieje ze takie siusianie szybko sie zmieni na załatwianie swoich potrzeb na spacerku:lol:

Tattoi konto konto i jeszcze raz konto...................

Posted

Bubuś sie rozkręca jak widać.
Ale wszystko na spokojnie, dajmy mu troszkę czasu i wyrozumiałości, żeby się nauczył ładnie zachowywać w domu.

Tattoi wysłałaś konto do wpłaty do lika1771 ?

Posted

Nadal mamy tylko 85-90zł miesięcznie deklaracji na hotelik Bobusia. Brakuje 45-50zł.

Obecnie pobyt w hoteliku to koszt 134zł, ale jeśli pieski które dzielą z Bubu miejscówkę znajdą domki to trzeba będzie zapłacić za całe miejsce.

Także liczy się każda złotówka, każda deklaracja, również te jednorazowe.

Teraz wpłaty jednorazowe pokryją koszty szczepienia, odrobaczenia.

Posted

Cześć przeleje za marzec, sorka że tak póżno ale byłam zapracowana strasznie. Super fotki !!! Buzi dla psiaka od cioci Gosi :) :loveu: