Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yuki_ napisał(a):
Tata jest w trakcie leczenia chemioterapia. Z rana wychodzi, później czasem na miasto.
I nie może się przemęczać bo później źle się czuje.

Ok, rozumiem ;)
Chciałam tylko znaleźć jakieś rozwiązanie ;)
Ale wychodzi na to, że musisz iść sama z psami :eviltong:

Posted

Angi, ty wiesz co by było? Kena ma czasami rewolucje zoladkowe i powiem jak cuchna jej koopy. Na kilometr. :evil_lol:
A poza tym jak z nią nie wyjdę to będzie koncertować w nocy. A ona to umie. :diabloti:

Posted

Yuki_ napisał(a):
Angi, ty wiesz co by było? Kena ma czasami rewolucje zoladkowe i powiem jak cuchna jej koopy. Na kilometr. :evil_lol:
A poza tym jak z nią nie wyjdę to będzie koncertować w nocy. A ona to umie. :diabloti:

wiem jak to jest, mieć psa co ma srakę :P Gdy smród kupy budzi cię o poranku :evil_lol:

Posted

Angi napisał(a):
wiem jak to jest, mieć psa co ma srakę :P Gdy smród kupy budzi cię o poranku :evil_lol:

O poranku!? Toż to luksusy!! :P Dex nawet jak ma srake to trzyma i walczy dopóki z nim nie wyjdziemy, a najgorzej, ze borok nie pokazuje, ze musi wyjść, po prostu leży i walczy z... dupą :P
A Baski łaził mendził miauczał śpiewał szczekał na nas a jak to nie zdawało egzaminu to srał na podgrzewaną podłoge, a niech se Pani rano sprząta zaschniętą koope.
I jeśli zdarzyło mu się narobić robił to o każdej porze, nie z rana :P
Ale dla jasności, jak byliśmy w domu i chciał iść, to wychodziliśmy :P

Za to kocia koopa to jest hardcore. Żaden psi smród nie pobije kociego smrodu :P I w nocy ten smród z łazienki przelatywał aż do sypialni! BLEAH!!

Posted

Yuki_ napisał(a):
Ja nie chciałam szczeniaka huskiego, i to dominujacego. :mad:

Yuki_ wiem jak to mieć dominującą sukę (tylko nie huskiego:)), bo mam dominantkę owczarkę. Znam ten ból :shake:

Posted

Baski_Kropka napisał(a):

Za to kocia koopa to jest hardcore. Żaden psi smród nie pobije kociego smrodu
zgadzam się, choć już dawno(odpukać!) żaden z kotów mi się w domu nie zes...ł.
zamiast pączków zjadłam na noc pieczonego camemberta w panierce, z żurawinami. pyszne było.....ale mało:placz:

Posted

Spóźnione sto lat!!!! :Rose:

dOgLoV napisał(a):
Tobiasz ładne :loveu: moja znajoma dała synkowi na imię Leon :splat:

Leoś, cudnie! :loveu: Staś i Franek też mi się bardzo podobają, ale wszędzie ich już pełno dookoła.

Świetne body! Kiedy będziecie je mieli?