angineuuka Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 chciałaś psy to teraz nie jęcz tylko łaź z nimi :evil_lol: Quote
maxishine. Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Niby kogo? Mama nie, tata chodzi z rana. Zostaję tylko ja. :roll: Quote
maxishine. Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Ja nie chciałam szczeniaka huskiego, i to dominujacego. :mad: Quote
*Magda* Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 Yuki_ napisał(a):Niby kogo? Mama nie, tata chodzi z rana. Zostaję tylko ja. :roll: No ale jak Cię boli głowa, to chyba raz może wyjść też wieczorem ;) Quote
angineuuka Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Yuki_ napisał(a):Ja nie chciałam szczeniaka huskiego, i to dominujacego. :mad: Ja też dużo rzeczy nie chciałam.... :) Quote
maxishine. Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Magda, mama bardzo rzadko wychoz psami, tym bardziej wieczorem. Angi, ja też wiele rzeczy nie chciałam i nie chcę do tej pory ;) Quote
*Magda* Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 Miałam na myśli tatę ;) Skoro wychodzi rano, to może wyjść raz wieczorem ;) Wiesz, to nie moja sprawa, ale czasem są sytuacje, że trzeba sobie pomagać ;) Quote
maxishine. Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Tata jest w trakcie leczenia chemioterapia. Z rana wychodzi, później czasem na miasto. I nie może się przemęczać bo później źle się czuje. Quote
*Magda* Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 Yuki_ napisał(a):Tata jest w trakcie leczenia chemioterapia. Z rana wychodzi, później czasem na miasto. I nie może się przemęczać bo później źle się czuje. Ok, rozumiem ;) Chciałam tylko znaleźć jakieś rozwiązanie ;) Ale wychodzi na to, że musisz iść sama z psami :eviltong: Quote
angineuuka Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 wcale nie musi, mogą jej nalać w domu :P Quote
*Magda* Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 Angi napisał(a):wcale nie musi, mogą jej nalać w domu :P Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj Quote
maxishine. Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Angi, ty wiesz co by było? Kena ma czasami rewolucje zoladkowe i powiem jak cuchna jej koopy. Na kilometr. :evil_lol: A poza tym jak z nią nie wyjdę to będzie koncertować w nocy. A ona to umie. :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Yuki_ napisał(a):Angi, ty wiesz co by było? Kena ma czasami rewolucje zoladkowe i powiem jak cuchna jej koopy. Na kilometr. :evil_lol: A poza tym jak z nią nie wyjdę to będzie koncertować w nocy. A ona to umie. :diabloti: wiem jak to jest, mieć psa co ma srakę :P Gdy smród kupy budzi cię o poranku :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 Jak Wy mi tu o kupach, to ja idę spać :eviltong: Żegnam :hand: Quote
marta1624 Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Ja na szczęście nie mam tego problemu, bo moje wypuszcze jeszcze na podwórko i z głowy :) Quote
marta1624 Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Angi napisał(a):mhm, dobranoc Dobranoc :) Quote
Baski_Kropka Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Angi napisał(a):wiem jak to jest, mieć psa co ma srakę :P Gdy smród kupy budzi cię o poranku :evil_lol: O poranku!? Toż to luksusy!! :P Dex nawet jak ma srake to trzyma i walczy dopóki z nim nie wyjdziemy, a najgorzej, ze borok nie pokazuje, ze musi wyjść, po prostu leży i walczy z... dupą :P A Baski łaził mendził miauczał śpiewał szczekał na nas a jak to nie zdawało egzaminu to srał na podgrzewaną podłoge, a niech se Pani rano sprząta zaschniętą koope. I jeśli zdarzyło mu się narobić robił to o każdej porze, nie z rana :P Ale dla jasności, jak byliśmy w domu i chciał iść, to wychodziliśmy :P Za to kocia koopa to jest hardcore. Żaden psi smród nie pobije kociego smrodu :P I w nocy ten smród z łazienki przelatywał aż do sypialni! BLEAH!! Quote
marta1624 Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Yuki_ napisał(a):Ja nie chciałam szczeniaka huskiego, i to dominujacego. :mad: Yuki_ wiem jak to mieć dominującą sukę (tylko nie huskiego:)), bo mam dominantkę owczarkę. Znam ten ból :shake: Quote
angineuuka Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 ten poranek to był tak o napisany ;) Bo nie tylko były o poranku :evil_lol: Quote
agaga21 Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Baski_Kropka napisał(a): Za to kocia koopa to jest hardcore. Żaden psi smród nie pobije kociego smroduzgadzam się, choć już dawno(odpukać!) żaden z kotów mi się w domu nie zes...ł. zamiast pączków zjadłam na noc pieczonego camemberta w panierce, z żurawinami. pyszne było.....ale mało:placz: Quote
maxishine. Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Dobra, ja właśnie wróciłam z psami, idę się kąpać i dobranoc ;) Quote
marta1624 Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Ja też schodzę, bo padnięta jestem. Dobranoc:) Quote
agaciaaa Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Spóźnione sto lat!!!! :Rose: dOgLoV napisał(a):Tobiasz ładne :loveu: moja znajoma dała synkowi na imię Leon :splat: Leoś, cudnie! :loveu: Staś i Franek też mi się bardzo podobają, ale wszędzie ich już pełno dookoła. Świetne body! Kiedy będziecie je mieli? Quote
Baski_Kropka Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 A mnie się podobają innana przykład Lucek, Julek :P Quote
Recommended Posts