*Magda* Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='marta.k9080']prędzej bym chate zjarała,niż psu budę zniszczyła:diabloti::p[/QUOTE] To lepiej Cię do siebie nie zapraszam, bo nie będę miała gdzie mieszkać :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='magdabroy']To lepiej Cię do siebie nie zapraszam, bo nie będę miała gdzie mieszkać :evil_lol:[/QUOTE] ależ ja zwykle bardzo grzeczna jestem :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='magdabroy']Zwykle :diabloti:[/QUOTE] upiłybyśmy się świętując spotkanie i nie miałabym siły podpalać czegokolwiek:evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='marta.k9080']upiłybyśmy się świętując spotkanie i nie miałabym siły podpalać czegokolwiek:evil_lol:[/QUOTE] Albo ze szczęścia byś puściła nas z dymem :diabloti: W sumie, to dobrze, że ta buda spłonęła, bo już kiedyś myślałam o nowej ;) Teraz nie muszę się czaić, tylko szukam coś ciekawego :D Quote
maxishine. Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Dobry wieczór, ja w przelocie czytam i lecę dalej. ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 i Torcia będzie miała śliczny nowy "domek":p Quote
*Magda* Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 Coś takiego sobie upatrzyłam ;) [IMG]http://i.ebayimg.com/t/Hundehuette-Dogvilla-110-Neu-/00/s/MTc3WDI4NA==/z/gCsAAOxyVLNTAQrW/$_35.JPG[/IMG] Zobaczymy czy się uda ją kupić ;) Cześć Yuki :) Quote
łamAga Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='magdabroy'] Pani, która miała się mną zająć dziś miała wolne :mad: Ale jej koleżanka z biura się mną zajęła i wstępnie załatwiłam nianię dla Theosia :multi: Teraz muszę tylko czekać na telefon ;) A z dogadaniem nie było problemu :) Pani się nawet zdziwiła, że nie mogę znaleźć pracy w Niemczech, mówiąc po angielsku. Bo według niej, przecież wszyscy znają już ten język :D [/QUOTE] Ooo widzisz , super ze wszystko załatwiłaś pozytywnie :multi: No to moze musiała byś poszukac pracy w niemczech , miała byś bliżej ;) Quote
maxishine. Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 To Magda nie chce pracować w Niemczech? Fajna buda :D Quote
*Magda* Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='dOgLoV']Ooo widzisz , super ze wszystko załatwiłaś pozytywnie :multi: No to moze musiała byś poszukac pracy w niemczech , miała byś bliżej ;)[/QUOTE] Kolega chciał mnie ściągnąć do zakładu, w którym pracuje. Miałabym do pracy 6-7km. Ale to była praca "na już" :roll: A ja tak szybko nie byłam w stanie załatwić wszystkiego i musiałam mu podziękować :( Ale jak już będę miała podpisaną umowę z nianią itp. to zapytam Gregora czy nadal chcą mnie tam na wózki widłowe :p Quote
*Magda* Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='Yuki_']To Magda nie chce pracować w Niemczech? Fajna buda :D[/QUOTE] I chcę i nie chcę :roll: Jakbym znalazła coś fajnego, to jak najbardziej ;) Dzięki :) Quote
łamAga Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='magdabroy']Kolega chciał mnie ściągnąć do zakładu, w którym pracuje. Miałabym do pracy 6-7km. Ale to była praca "na już" :roll: A ja tak szybko nie byłam w stanie załatwić wszystkiego i musiałam mu podziękować :( Ale jak już będę miała podpisaną umowę z nianią itp. to zapytam Gregora czy nadal chcą mnie tam na wózki widłowe :p[/QUOTE] Wózkiem widłowym bedziesz jeździła ???? Quote
Guest wolfheart Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 http://i.ebayimg.com/t/Hundehuette-Dogvilla-110-Neu-/00/s/MTc3WDI4NA==/z/gCsAAOxyVLNTAQrW/$_35.JPG ta otwierana ścianka z boku jest praktyczna:D Quote
*Magda* Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='dOgLoV']Wózkiem widłowym bedziesz jeździła ????[/QUOTE] No :p Mam papiery :eviltong: Tu w NL też jeździłam na wózkach :eviltong: Oprócz zwykłymi, jeżdżę też takimi bocznymi ;) [IMG]http://images03.olx-st.com/ui/6/04/00/1275304094_97000400_1-Zdjecia--Wozek-widlowy-LINDE-R14-1275304094.jpg[/IMG] [quote name='marta.k9080']http://i.ebayimg.com/t/Hundehuette-Dogvilla-110-Neu-/00/s/MTc3WDI4NA==/z/gCsAAOxyVLNTAQrW/$_35.JPG ta otwierana ścianka z boku jest praktyczna:D[/QUOTE] Właśnie dlatego mnie ta buda interesuje ;) Ale jest w licytacji i nie wiem czy ją wygram :roll: Quote
łamAga Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 wow , fajnie , a te boczne to w ogóle kosmos haha Quote
Guest wolfheart Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Magda,nie wiedziałam ,że Ty taki sprzęt obsługujesz :diabloti: Quote
maxishine. Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 O rany, Magda i wózki widlowe? Jakoś nie jestem w stanie sobie to wyobrazić. :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='dOgLoV']wow , fajnie , a te boczne to w ogóle kosmos haha[/QUOTE] Bogdan oprócz tych co ja, to może jeszcze jeździć większymi ;) Coś tego typu jak ten: [IMG]http://pictures.trader.pl/pictures/Tabor24/original/1/44/cf/686932e169f8f5a489ffa22075442116.jpg.jpg[/IMG] Tu się podnosi cała kabina do góry :D [quote name='marta.k9080']Magda,nie wiedziałam ,że Ty taki sprzęt obsługujesz :diabloti:[/QUOTE] Dużo jeszcze o mnie nie wiecie :eviltong: [quote name='Yuki_']O rany, Magda i wózki widlowe? Jakoś nie jestem w stanie sobie to wyobrazić. :evil_lol:[/QUOTE] Swojego zdjęcia na widlaku nie mam :shake: Mam tylko Bodziana :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='dOgLoV']Poka Bodziana :diabloti:[/QUOTE] Dlaczego wiedziałam, że to TY będziesz chciała Bodziana :mad::evil_lol: Dużo na zdjęciu nie zobaczysz, bo robione komórką :eviltong: [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/CIMG3706_zpsbe836c06.jpg[/IMG] [quote name='Yuki_']Zwiała gdzie pieprz rośnie :mad:[/QUOTE] Poszła karmić młodego, a potem mycie i spanie :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='Niufciak']heloooooł :D[/QUOTE] Cześć :p Quote
łamAga Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 No ciekawe dlaczego tak pomyślałas :roll: :eviltong: Ale On tu młodziutki był :diabloti: Quote
Recommended Posts