*Magda* Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 [quote name='dOgLoV']Co tak wszędzie dzisiaj cicho jest ? :roll:[/QUOTE] Najpierw zrzędzi, że ludzie pouciekali, a sama się zawinęła z dogo :mad: Tak więc "nara" :eviltong: Mnie tu już dziś nie spotkasz :eviltong: [quote name='Yuki_']Nie chce mi się cytować, ale u mnie kwitna krzaki, przebisniegi już są i krokusy chyba też. Błoto jest, słoneczko za głośno codziennie świeci ;)[/QUOTE] U mnie krokusy, przebiśniegi już dawno są :roll: Tulipany mają już coś koło 10cm ;) Quote
łamAga Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='magdabroy']Najpierw zrzędzi, że ludzie pouciekali, a sama się zawinęła z dogo :mad: Tak więc "nara" :eviltong: Mnie tu już dziś nie spotkasz :eviltong: [/QUOTE] Jakos tak wyszło :oops: Quote
*Magda* Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='dOgLoV']Jakos tak wyszło :oops:[/QUOTE] Jakoś tak, to Ty możesz dostać po pupie :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='magdabroy']Jakoś tak, to Ty możesz dostać po pupie :evil_lol:[/QUOTE] Mrrrr obiecujesz ? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='dOgLoV']Mrrrr obiecujesz ? :evil_lol:[/QUOTE] Obiecuję :cool3: Mam męża piromana :evil_lol: Patrzcie co zrobił z Tory budą :mdleje: [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_5550_zpsdaeebced.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Buahahahahahha Qurwa monitor oplułam :roflt:jak On to zrobił ? :crazyeye: Quote
*Magda* Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 Może opowiem całą historię jego "dzieła" ;) Przeciekał dach nad garażem, więc Bogdan wziął palnik, papę i poszedł to łatać. Potem stwierdził, że nie ma już płynu na chwasty, to opali te w podwórku, co wyrastają między kostką. Zawołał mnie i mówi, żeby za chwilę przyszła to wszystko pozamiatać. Mówię "ok", ale jak się upewnię, że młody śpi. Wracam po chwili, wchodzę na podwórko, a buda PŁONIE!!! Zdążyłam tylko krzyknąć: "Coś Ty ku*** zrobił?!?!?!" i ściągnąć jego kurtkę z budy, bo ją na niej zostawił :roll: Ja do domu po wiadro i wodę, a Bogdan wszedł na podwórko, bo był w ogrodzie i nie widział co zrobił :shake: Ugasiliśmy budę, wysprzątałam i co się okazało? Jak opalał chwasty koło budy, to przyjarał słomę. Mówi, że ją przydusił, ale musiała zostać mała iskra, bo on poszedł, a ogień na nowo wybuchł :roll: Quote
łamAga Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 jejuuuu dobrze że to tylko tak się skończyło :roll: Quote
*Magda* Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 Jakbym przyszła za minutę albo dwie, to budy już by nie było :shake: Jego kurtki też :diabloti: Teraz muszę szukać nowej, bo do takiej śmierdzącej pies już nie wejdzie :roll: Quote
qmu Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 fakt dobrze, że to tylko buda... Teraz Torusia potrzebuje nową :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 Właśnie szukam, ale drogie są :roll: Quote
qmu Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 ja to bym desek nakupiła mając tą na wzór, wyżynarką podocinała i zrobiła sama :D pewnie kilka godzin roboty :D Quote
łamAga Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='magdabroy']Jakbym przyszła za minutę albo dwie, to budy już by nie było :shake: Jego kurtki też :diabloti: Teraz muszę szukać nowej, bo do takiej śmierdzącej pies już nie wejdzie :roll:[/QUOTE] No niestety .... raczej smierdzi tam niesamowicie heh Quote
*Magda* Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='qmu']ja to bym desek nakupiła mając tą na wzór, wyżynarką podocinała i zrobiła sama :D pewnie kilka godzin roboty :D[/QUOTE] Tylko nie wiem czy to wyjdzie taniej :roll: Na razie szukam nowej ;) Mam trochę czasu, bo teraz jest na dworze ciepło, to Tora nie potrzebuje budy :) [quote name='dOgLoV']No niestety .... raczej smierdzi tam niesamowicie heh[/QUOTE] Niesamowicie, to mało powiedziane :evil_lol: Kuźwa, zaraz muszę jechać z małym do urzędu :roll: Ale mi się nie chce :-( Quote
*Magda* Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 To ja znikam, a Ty trzymaj kciuki, żebym się z nimi dogadała :evil_lol: Pa, pa! I do później ;) Quote
łamAga Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='magdabroy']To ja znikam, a Ty trzymaj kciuki, żebym się z nimi dogadała :evil_lol: Pa, pa! I do później ;)[/QUOTE] kciuki zaciśnięte !!!!!!!!!!!!!! Do później ;) Quote
*Magda* Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 Wróciłam, młodego nakarmiłam ;) Quote
Oscar Patric Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='magdabroy']Wróciłam, młodego nakarmiłam ;)[/QUOTE] oj fajnie że jesteś:) dobrze że to tylko buda,a nic poważniejszego Quote
Pani Profesor Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 matko, ja bym TŻ-ta chyba udusiła, pies spałby ze mną, a TŻ w tej śmierdzącej budzie za karę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='unikatowydiament']oj fajnie że jesteś:) dobrze że to tylko buda,a nic poważniejszego[/QUOTE] Ma szczęście, że w koło budy tylko mur ;) [quote name='dOgLoV']A jak z dogadaniem się było ? ;)[/QUOTE] Pani, która miała się mną zająć dziś miała wolne :mad: Ale jej koleżanka z biura się mną zajęła i wstępnie załatwiłam nianię dla Theosia :multi: Teraz muszę tylko czekać na telefon ;) A z dogadaniem nie było problemu :) Pani się nawet zdziwiła, że nie mogę znaleźć pracy w Niemczech, mówiąc po angielsku. Bo według niej, przecież wszyscy znają już ten język :D [quote name='Pani Profesor']matko, ja bym TŻ-ta chyba udusiła, pies spałby ze mną, a TŻ w tej śmierdzącej budzie za karę :evil_lol:[/QUOTE] Bogdan to ma szczęście, że Tora śpi w nocy w domu ;) Bo inaczej, to jechałby kupić do zoologa na szybko jakąś budę :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 ojejej ja się lubię bawić ogniem ,ale to już przegięcie:diabloti: Quote
*Magda* Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='marta.k9080']ojejej ja się lubię bawić ogniem ,ale to już przegięcie:diabloti:[/QUOTE] To może Ty tu byłaś z Bogdanem, jak się buda zapaliła :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='magdabroy']To może Ty tu byłaś z Bogdanem, jak się buda zapaliła :diabloti:[/QUOTE] prędzej bym chate zjarała,niż psu budę zniszczyła:diabloti::p Quote
Recommended Posts