*Magda* Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Yuki_ napisał(a):Dzień doberek ;) Doberek, doberek :) Quote
*Magda* Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Yuki_ napisał(a):Masz śnieg? :p Nie :shake::-( I nic nie wskazuje na to, żeby miał spaść :placz: Quote
maxishine. Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Eee tam. U mnie najpierw było ciepło, potem zaczął padać deszcz ze śniegiem. A od wczoraj pada całkiem ładny śnieg. Już pięć cm. :) Quote
*Magda* Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Wczoraj przyszła karma dla Lumpka ;) Już ma zmieszaną ze "starą" karmą ;) Karton po karmię oczywiście przywłaszczył sobie Theoś :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Trzeba chyba obfocić zwierzyniec :hmmmm: Quote
*Magda* Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Yuki_ napisał(a):Eee tam. U mnie najpierw było ciepło, potem zaczął padać deszcz ze śniegiem. A od wczoraj pada całkiem ładny śnieg. Już pięć cm. :) No ja ciągle liczę na to, że jednak śnieg spadnie ;) Quote
maxishine. Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Widzę że Theos zrobił sobie a'la zjeżdżalnie ;) To jego pokój? :p Quote
*Magda* Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Yuki_ napisał(a):Widzę że Theos zrobił sobie a'la zjeżdżalnie ;) To jego pokój? :p Tak, zjeżdżał sobie kilka minut. Potem karton zabrałam :diabloti: Nie, to nie jego pokój. To część naszego salonu ;) Który od roku jest tak naprawdę pokojem dziecięcym, z TV dla nas :evil_lol: Theoś ma swój pokój na piętrze ;) Ale jest jeszcze za mały, żeby tam go zostawić samego bawiącego się. Więc większa część zabawek jest w salonie i tu się bawi ;) Quote
agaga21 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Chyba u nas też już pora na zamówienie nowej karmy dla kotów, bo wszystkie pudła już się zużyły :evil_lol: Quote
maxishine. Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Ja dla swoich mruczkow i zboja na dworze mam purine pro plan. :p Quote
angineuuka Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 jej, to teraz jak widzę dzieci a nie koty przywłaszczają sobie kartony :evil_lol: Quote
maxishine. Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Taaa u mnie wszelkiego rodzaju i wszelkiej wielkości kartony kradnie kocur. Wskakuje i idzie w nich spać. Ostatnio przyszły transportery i taaaki duuzy karton. Po rozpakowaniu, zrobiliśmy domek i Tofik przespał w nim całą noc. :D Quote
*Magda* Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Yuki_ napisał(a):A gdzie śpi? ;) Śpi w swoim pokoiku :) agaga21 napisał(a):Chyba u nas też już pora na zamówienie nowej karmy dla kotów, bo wszystkie pudła już się zużyły :evil_lol: Tylko jakby tak na to patrzeć, to będziesz miała zapas karmy na kilka lat :evil_lol: Angi napisał(a):jej, to teraz jak widzę dzieci a nie koty przywłaszczają sobie kartony :evil_lol: Na to wygląda :D Quote
Majkowska Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 I po co dziecku kupować zabawki, karton wystarczy ;) Moja Kinia z kolei jest zafascynowana plastikowymi butelkami po mineralnej :D A z ciekawości - jak u Ciebie wygląda/albo i nawet wyglądało od początku kontaktowanie psa z dzieckiem. Dajmy na to lizanie po buzi, branie zabawek do psiego pyska itd. U mnie w domu strasznie Waldka próbują odsunąć ( a wszystko pod egidą teściowej...) bo on ma sierść, śline, bakterie i diabli wiedzą co. Teściowa zawsze robi największą panikę o sierść - że kłaczka być nie może bo jak się włos dostanie dziecku do buzi to amen. Quote
maxishine. Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Bez przesady jak ja byłam mała to zjadłam psia karmę i żyję. :D Quote
*Magda* Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Majkowska napisał(a):I po co dziecku kupować zabawki, karton wystarczy ;) Moja Kinia z kolei jest zafascynowana plastikowymi butelkami po mineralnej :D A z ciekawości - jak u Ciebie wygląda/albo i nawet wyglądało od początku kontaktowanie psa z dzieckiem. Dajmy na to lizanie po buzi, branie zabawek do psiego pyska itd. U mnie w domu strasznie Waldka próbują odsunąć ( a wszystko pod egidą teściowej...) bo on ma sierść, śline, bakterie i diabli wiedzą co. Teściowa zawsze robi największą panikę o sierść - że kłaczka być nie może bo jak się włos dostanie dziecku do buzi to amen. Wsyp trochę fasoli albo grochu do butelki ;) To jest dopiero zabawa :D:D Szczerze? To nie raz Theoś brał psią piłkę do buzi :D Sierść? Jak widziałam gdzieś kłaczka, to wyciągnęłam ;) Ale nie panikowałam jakoś specjalnie, że połknie sierść itp. Lizanie też było dopuszczone, ale wiadomo, nie tak jak chciałaby tego Tora :D Pozwoliłam liznąć i koniec ;) Teraz jest trochę inaczej, bo Theoś sam potrafi się "obronić" jak go Tora liże :D Quote
Paulina94 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Yuki_ napisał(a):Bez przesady jak ja byłam mała to zjadłam psia karmę i żyję. :DPrzypomniała mi się koleżanka, z którą chodziłam do podstawówki- ona też lubiła sobie czasem 'skubnąć' psią karmę :D Quote
łamAga Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 kartonowa ślizgawka :diabloti: ślicznie :loveu: Quote
*Magda* Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Paulina94 napisał(a):Przypomniała mi się koleżanka, z którą chodziłam do podstawówki- ona też lubiła sobie czasem 'skubnąć' psią karmę :D Mój jeden brat, wrzucił drugiemu bratu psie kulki do kawy :diabloti: dOgLoV napisał(a):kartonowa ślizgawka :diabloti: ślicznie :loveu: Dziękuję :) Quote
qmu Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Boziu ja to tylko pilnowalam zeby nasz gluto-grot nam mlodego nie zdeptal tak to mlody notorycznie byl caly zasliniony bo w koncu co innego mogl mu zrobic bokser. Czasem tez mlody po prostu podchodzil czy podpelzal do psa i go sobie zul jak gryzaczek. Ja tam nie widze nic zlego w klaczkach slinie itd. w koncu jestem dzieckiem ktore majac 2 latka wpakowalo sie do budy dziadkowego owczarka i szukali mnie 3 godziny a ja sobie dzielnie z Dorusia spalam :) Quote
Majkowska Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Ja jak pozwolę Waldkowi liznąc to amen, bo on dostaje fioła i wlizuje się jej w gardło...Czasem Kinia dziubnie go w oko czy złapie za skórę/ucho to Wald przestaje, a czasem Kinia wystawia języczek i też go liże, albo wręcz probuje go ssać... :lol: Quote
*Magda* Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Chciałabym to zobaczyć, jak Kinia ssie Waldka :evil_lol: Quote
Recommended Posts