łamAga Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Na nasze koty kocimiętka w ogóle nie działa :shake: w sumie w taką pogode może rzeczywiście Alpy były by lepsze ;) Quote
*Magda* Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 dOgLoV napisał(a):Na nasze koty kocimiętka w ogóle nie działa :shake: w sumie w taką pogode może rzeczywiście Alpy były by lepsze ;) Tylko tak: Tora ma cieczkę, a oni mają psa :/ Chociaż już kiedyś byliśmy u nich z cieczkującą Torą i daliśmy radę upilnować :) No i odległość 600km, a nie 200km :roll: I zabrać też kota, łóżeczko...:mdleje: Quote
łamAga Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 a no to już zmienia postac rzeczy :roll: Quote
*Magda* Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Aleksandra95 napisał(a):Widzę nowy tytuł galerii :) No :p dOgLoV napisał(a):a no to już zmienia postac rzeczy :roll: Już postanowione: w nocy wyjeżdżamy w góry :megagrin::bigcool: Jak młody pójdzie spać, to idę pakować samochód :) Quote
łamAga Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 magdabroy napisał(a): Jak młody pójdzie spać, to idę pakować samochód :) w torebke samochód spakujesz ?? :cool3: Quote
*Magda* Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 [quote name='dOgLoV']w torebke samochód spakujesz ?? :cool3: Naucz się czytać :eviltong: Idę pakować samochód, a nie spakować :eviltong: Quote
maxishine. Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Owy swinki:) Weźmiecie moją wysterylizowana kene i June? Uwielbiają śnieg :p Quote
łamAga Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 no pakujesz samochód do torby i heja hehe :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Yuki_ napisał(a):Owy swinki:) Weźmiecie moją wysterylizowana kene i June? Uwielbiają śnieg :p Musisz mi je do północy podrzucić do auta ;) A skoro wyjeżdżam w góry, to znaczy, że na dogo wrócę w niedzielę wieczorem :diabloti::eviltong: Quote
kalyna Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 magdabroy napisał(a):I zabrać też kota, łóżeczko...:mdleje: .... ale na szczęście masz duuuży samochód :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 W końcu wsio nadrobiłam :D Udanego wyjazdu w góry życzę :) Quote
Majkowska Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Jaki tytuł :D Też kiedyś o tym myślałam jak ktoś zapyał kilka razy czy Kinga to pies czy kot :evil_lol: Ja robię szarpaki sama. Stare getry, kawałek jakiegoś materiału i szarpak jak to złoto. U mnie też kocimiętka nie działa jakoś fantastycznie za to waleriana.... koty dostają szału. Kiedyś wytrąciłam z szafki z lekami butelkę i rozwaliło się na podłodze, a one się aż tak zaemocjonowały że aż się pogryzły o lepsze miejsce do tarzania. Pierwszy raz widziałam między nimi taką bójkę, do krwi i na śmierć i życie...:crazyeye: Quote
*Magda* Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Angi napisał(a):buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .... :eviltong: Yuki_ napisał(a):Ja poproszę zdjęcia z wycieczki :p Jakieś będą, ale ile i jakiej jakości, to nie wiem :eviltong: kalyna napisał(a):.... ale na szczęście masz duuuży samochód :evil_lol: Taki duży, że wózek się nie zmieści :roll: Chyba że wsadzę go Torce na głowę :evil_lol: Lumpek jednak zostaje ;) Izabela124. napisał(a):W końcu wsio nadrobiłam :D Udanego wyjazdu w góry życzę :) Dziękuję :) Majkowska napisał(a):Jaki tytuł :D Też kiedyś o tym myślałam jak ktoś zapyał kilka razy czy Kinga to pies czy kot :evil_lol: Ja robię szarpaki sama. Stare getry, kawałek jakiegoś materiału i szarpak jak to złoto. U mnie też kocimiętka nie działa jakoś fantastycznie za to waleriana.... koty dostają szału. Kiedyś wytrąciłam z szafki z lekami butelkę i rozwaliło się na podłodze, a one się aż tak zaemocjonowały że aż się pogryzły o lepsze miejsce do tarzania. Pierwszy raz widziałam między nimi taką bójkę, do krwi i na śmierć i życie...:crazyeye: Wiesz, Lumpek jest wykastrowany, więc teoretycznie kocimiętka nie powinna na niego działać :evil_lol: Auto spakowane ;) Chyba wszystko zabrałam :hmmmm: Quote
*Magda* Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Angi napisał(a):Lumpek sam w domu? haha Zrobi imprezę :evil_lol: Już mu nasypałam suchą karmę do psiej miski, nalałam pełną michę wody, więc te 2 dni wytrzyma :) Quote
maxishine. Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Szerokiej drogi Magda. I dobranoc dla reszty ;) Quote
angineuuka Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 magdabroy napisał(a):Zrobi imprezę :evil_lol: Już mu nasypałam suchą karmę do psiej miski, nalałam pełną michę wody, więc te 2 dni wytrzyma :) pewnie, ze da rade :D Quote
*Magda* Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Yuki_ napisał(a):Szerokiej drogi Magda. I dobranoc dla reszty ;) Dziękuję :) Dobranoc Karolina ;) Angi napisał(a):pewnie, ze da rade :D W maju był 3 dni sam :) Quote
łamAga Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 na pewno i tak czegoś zapomnisz :eviltong: oby to nie był aparat :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 dOgLoV napisał(a):na pewno i tak czegoś zapomnisz :eviltong: oby to nie był aparat :diabloti: Aparat już jest w aucie spakowany :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Dobra, idę się zdrzemnąć 2h, zanim Bogdan wróci z pracy ;) Dobranoc wszystkim ;) Miłej pracy tym co jutro będą pracować ;) I żegnam się z Wami, do niedzieli wieczór :eviltong: Quote
Recommended Posts