Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Tora jest taka troszkę cipowata :evil_lol: Co jej założę, co przy niej robię..., to tak ma być i ona jakoś ze mną nie "dyskutuje" :D Myślę, że nawet w butach by chodziła, gdybym jej założyła :evil_lol:

ooo to jednak coś Sonia ma z owczara :lol:
jak Pańcia każe tak musi być :evil_lol:

ja założyłam Sonii kiedyś opatrunek n ałapę to chodzić w tym nie u miała, paradowała jak klaun, ale nie próbowała tego ściągnąć :loveu:

Torze nic nie będzie jak będzie na podwórku zamknięta, ja bym nie przesadzała... to jest to podwórko, które czasami na fotach pokazywałaś, z budą? Soniula chyba miała coś ok 5 cieczek, nie liczyłam dokładnie i każdą przesiedziała w kojcu, który jest mniej szczelny niż ten Wasz mur. Na dodatek z samcem pod kojcem.... i jakoś szczeniaków nie było z tego, oczywiście obce psy też próbowały przyjść (tych to Ciap pogonił, bo ta suka jest JEGO).... :diabloti:

Posted

Tak, dokładnie to jest to podwórko ;) Mur wysoki, drzwi metalowe, obite drewnem ;) Nawet gdyby chciała się podkopać na tym skrawku ziemi, który tam ma, to nic jej to nie da, bo mur ma głębokie fundamenty (jak kopaliśmy pod rury na wodę, to się namęczyliśmy, żeby się przekopać). Tak więc Tora jest tam bezpieczna :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Theoś na hasło "robimy fikołka", przyjmuje taką pozycję :evil_lol:
Tresowany :DFajny ten wujek Daniel - coś dobrego od niego bije, chyba dzieciaki kocha.Wpatrzony w Teosia jak w swojego :)

Posted

Majkowska napisał(a):
Tresowany :DFajny ten wujek Daniel - coś dobrego od niego bije, chyba dzieciaki kocha.Wpatrzony w Teosia jak w swojego :)

Tresowana małpka z niego :evil_lol:
Daniel to człowiek, który jest zawsze się śmieje ;) A dzieci kocha bardzo i właśnie stara się o swoje :)

Yuki_ napisał(a):
Fajniutkie zdjęcia. A Theos kochany i przeukochany :p

Dzięki :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
jakie słodkie zdjęcia :loveu:

A Ty robisz taka pozycje jak Bodzian mowi " idziemy spać " :diabloti:

Dzięki :)

Nie :eviltong: Ale jak ja mówię Bodzianowi "chcesz kopa", to się tak nastawia :diabloti: