maxishine. Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Hej kobieto, gdzie ty się podziewasz, co? :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Yuki_ napisał(a):Hej kobieto, gdzie ty się podziewasz, co? :diabloti: Ja? Śpię na siedząco :roll: Quote
kalyna Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 magdabroy napisał(a):Tora jest taka troszkę cipowata :evil_lol: Co jej założę, co przy niej robię..., to tak ma być i ona jakoś ze mną nie "dyskutuje" :D Myślę, że nawet w butach by chodziła, gdybym jej założyła :evil_lol: ooo to jednak coś Sonia ma z owczara :lol: jak Pańcia każe tak musi być :evil_lol: ja założyłam Sonii kiedyś opatrunek n ałapę to chodzić w tym nie u miała, paradowała jak klaun, ale nie próbowała tego ściągnąć :loveu: Torze nic nie będzie jak będzie na podwórku zamknięta, ja bym nie przesadzała... to jest to podwórko, które czasami na fotach pokazywałaś, z budą? Soniula chyba miała coś ok 5 cieczek, nie liczyłam dokładnie i każdą przesiedziała w kojcu, który jest mniej szczelny niż ten Wasz mur. Na dodatek z samcem pod kojcem.... i jakoś szczeniaków nie było z tego, oczywiście obce psy też próbowały przyjść (tych to Ciap pogonił, bo ta suka jest JEGO).... :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Tak, dokładnie to jest to podwórko ;) Mur wysoki, drzwi metalowe, obite drewnem ;) Nawet gdyby chciała się podkopać na tym skrawku ziemi, który tam ma, to nic jej to nie da, bo mur ma głębokie fundamenty (jak kopaliśmy pod rury na wodę, to się namęczyliśmy, żeby się przekopać). Tak więc Tora jest tam bezpieczna :) Quote
maxishine. Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Pada śnieg, pada śnieg ciągle pada śnieg... :p Quote
*Magda* Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Theoś na hasło "robimy fikołka", przyjmuje taką pozycję :evil_lol: I do góry nogami ;) Quote
*Magda* Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 qmu napisał(a):ale masz fajowego synusia :loveu: Dziękuję :loveu: marta.k9080 napisał(a):cześć:lol: Cześć :p Quote
Majkowska Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 magdabroy napisał(a):Theoś na hasło "robimy fikołka", przyjmuje taką pozycję :evil_lol:Tresowany :DFajny ten wujek Daniel - coś dobrego od niego bije, chyba dzieciaki kocha.Wpatrzony w Teosia jak w swojego :) Quote
maxishine. Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Fajniutkie zdjęcia. A Theos kochany i przeukochany :p Quote
*Magda* Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Majkowska napisał(a):Tresowany :DFajny ten wujek Daniel - coś dobrego od niego bije, chyba dzieciaki kocha.Wpatrzony w Teosia jak w swojego :) Tresowana małpka z niego :evil_lol: Daniel to człowiek, który jest zawsze się śmieje ;) A dzieci kocha bardzo i właśnie stara się o swoje :) Yuki_ napisał(a):Fajniutkie zdjęcia. A Theos kochany i przeukochany :p Dzięki :) Quote
łamAga Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 jakie słodkie zdjęcia :loveu: A Ty robisz taka pozycje jak Bodzian mowi " idziemy spać " :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 dOgLoV napisał(a):jakie słodkie zdjęcia :loveu: A Ty robisz taka pozycje jak Bodzian mowi " idziemy spać " :diabloti: Dzięki :) Nie :eviltong: Ale jak ja mówię Bodzianowi "chcesz kopa", to się tak nastawia :diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5085_zpsbec4ad19.jpg padłam :lol: Genialne :p I te iskierki w oczach ;) Quote
*Magda* Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 [quote name='Ty$ka']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5085_zpsbec4ad19.jpg padłam :lol: Genialne :p I te iskierki w oczach ;) To jest prawdziwa radość z zabawy z tatusiem :) Quote
łamAga Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 magdabroy napisał(a):Dzięki :) Nie :eviltong: Ale jak ja mówię Bodzianowi "chcesz kopa", to się tak nastawia :diabloti: hahahahaha chciała bym to widzieć :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 dOgLoV napisał(a):hahahahaha chciała bym to widzieć :eviltong: Będzie ciężko, bo jego tyłek nie mieści się w obiektywie :eviltong: Quote
łamAga Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 magdabroy napisał(a):Będzie ciężko, bo jego tyłek nie mieści się w obiektywie :eviltong: buahahahahahahhaa oplułam monitor :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 dOgLoV napisał(a):buahahahahahahhaa oplułam monitor :eviltong: To powycieraj, żebyś widziała co piszesz :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 magdabroy napisał(a):To powycieraj, żebyś widziała co piszesz :evil_lol: już zlizałam :diabloti: Quote
łamAga Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 no coooo kawa sie nie może zmarnować hehe Quote
Recommended Posts