łamAga Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 ej nie to jest lepsze i bardziej w temacie :evil_lol: Sex po 12 latach małżeństwa :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 o bosze bosze, 23 a Aga dalej na dogo? :o Quote
kalyna Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Teraz mi się przypomniało :evil_lol: Wy miałyście szarpak polarowy? pamiętasz może ile cm miał? Quote
maxishine. Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Meldujemy się. :D Ja mam szarpaki polarowe. Jeden ma 60 cm, a drugi 70 ;) Quote
*Magda* Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 http://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/201308/1377469440_vykvx7_600.jpg moje życie było wystarczająco rozrywkowe ;) A z imprez wracałam rano, więc to do mnie nie pasuje :eviltong: http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201309/1380265888_by_ST6_inner.gif Aga, jesteś okropna :eviltong: [quote name='kalyna']Teraz mi się przypomniało :evil_lol: Wy miałyście szarpak polarowy? pamiętasz może ile cm miał? Miałam ;) Chyba 60cm ;) [quote name='Yuki_']Meldujemy się. :D Ja mam szarpaki polarowe. Jeden ma 60 cm, a drugi 70 ;) Cześć :) Ja dziś od rana zabiegana i dopiero teraz dotarłam na dogo :) Quote
kalyna Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 oo dzięki za info ;) jak to miałaś? nie przeżył zabawy z Torą?? Quote
*Magda* Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 kalyna napisał(a):oo dzięki za info ;) jak to miałaś? nie przeżył zabawy z Torą?? 2 lata to i tak długi żywot, na to co Tora i Bogdan z nim wyprawiali :evil_lol: Już był taki ponadgryzany, że jakiś czas temu wylądował w śmieciach :roll: Muszę pomyśleć nad nowym ;) I choć nie jest to jakiś straszny koszt, to póki co mam inne wydatki i Tora musi żyć bez szarpaka :) Quote
*Magda* Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Jako że jutro mnie nie ma, to kolejna porcja Lumpiastego będzie w sobotę :) Quote
kalyna Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 magdabroy napisał(a):2 lata to i tak długi żywot, na to co Tora i Bogdan z nim wyprawiali :evil_lol: Już był taki ponadgryzany, że jakiś czas temu wylądował w śmieciach :roll: Muszę pomyśleć nad nowym ;) I choć nie jest to jakiś straszny koszt, to póki co mam inne wydatki i Tora musi żyć bez szarpaka :) aa już myślałam, że krócej żył :evil_lol: no no to ładnie się bawili nim :lol: Ja się grubo zastanawiam, ale z drugiej strony tyle mamy zabawek, ale takiego szarpaka niet :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Coś koło 2 lat przeżył, więc moim zdaniem nie mało, jak na materiałową zabawkę ;) Na pewno szarpak byłby jakimś urozmaiceniem dla Twoich psów :) Quote
kalyna Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 magdabroy napisał(a):Coś koło 2 lat przeżył, więc moim zdaniem nie mało, jak na materiałową zabawkę ;) Na pewno szarpak byłby jakimś urozmaiceniem dla Twoich psów :) tylko to będzie 4 jak nie 5 zabawka do szarpania się :evil_lol: nie licząc piłek na sznurku, którymi też się przeciągamy... Quote
*Magda* Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 No cóż Alina, czego się nie robi dla zwierząt :) Angi napisał(a):o, nazwa się zmieniła :grins: A zastanawiałam się czy ktoś zauważy :razz: Teraz jeszcze muszę pomyśleć na banerkiem :p Quote
Oscar Patric Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Lumpek:loveu: My zauważyliśmy zmianę tematu Waszego topiku:) Quote
maxishine. Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 I ja przed chwilą :p Mój szarpak schnie po spotkaniu ze śniegiem :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Jaki słodki Lumpek aaaaaaaach:loveu: Quote
maxishine. Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Magda, właśnie przyszły adresowki z tasco dla Figi i Keny. I jeszcze pytanie: Masz dla Tory kaganiec? ;) Quote
łamAga Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Lumpek :loveu: jak on sie fajnie ta zabawką bawi :loveu: Quote
angineuuka Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Yuki_ napisał(a):Magda, właśnie przyszły adresowki z tasco dla Figi i Keny. I jeszcze pytanie: Masz dla Tory kaganiec? ;) omg .. :p Quote
kalyna Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 magdabroy napisał(a):No cóż Alina, czego się nie robi dla zwierząt :) otóż to Magdaleno :evil_lol: widziałam nowy temat, ale jakoś zapomniałam o nim wspomnieć... Boże.. :splat: Quote
łamAga Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Ja też widziałam ale ni wspomniałam bo już prędzej wspomniano i tak mi Magda nie uwierzy tylko napisze ze pewnie jak przeczytałam jak inne pisały to spojrzałam :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 [quote name='unikatowydiament']Lumpek:loveu: My zauważyliśmy zmianę tematu Waszego topiku:) Cieszę się :) [quote name='Yuki_']I ja przed chwilą :p Mój szarpak schnie po spotkaniu ze śniegiem :evil_lol: Nasz sechł nawet po spotkaniu z Tory śliną :D [quote name='marta.k9080']Jaki słodki Lumpek aaaaaaaach:loveu: Zachwycasz się kotem :crazyeye: Fajnie :p [quote name='Yuki_']Magda, właśnie przyszły adresowki z tasco dla Figi i Keny. I jeszcze pytanie: Masz dla Tory kaganiec? ;) Moje psy nie chodzą w kagańcach, ani kolczatkach, ani innych tego typu rzeczach ;) Ja mam przecież idealnie wychowanego psa :grins: [quote name='dOgLoV']Lumpek :loveu: jak on sie fajnie ta zabawką bawi :loveu: W środku jest kocimiętka ;) [quote name='kalyna']otóż to Magdaleno :evil_lol: widziałam nowy temat, ale jakoś zapomniałam o nim wspomnieć... Boże.. :splat: Skleroza :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Ja też widziałam ale ni wspomniałam bo już prędzej wspomniano i tak mi Magda nie uwierzy tylko napisze ze pewnie jak przeczytałam jak inne pisały to spojrzałam :eviltong: Oczywiście, że tak bym napisała :diabloti: Pogoda nad morzem jest do d*** :angryy: I Bogdan się zastanawia czy nie jechać jutro do brata na Bawarię i wyskoczyć w Alpy :loveu: Quote
Recommended Posts