Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje obydwie są wysterylizowane a pisałam co się dzieje na bardziej ekscytujący zapach...

Zdrowy kot spokojnie da radę.
U mnie w domu koty zostawały często, czasem nawet i na kilka dni , z tym że zawsze miała koleżanka klucz i zaglądała do nich.
W zasadzie to dawanie kota komuś to chyba najgorsze rozwiązanie, bo koty źle znoszą zmianę terenu. Choć moja Inka np jak była mała to jeździła z nami wszędzie- ale myśmy byli, co innego jakbym np oddała ją komuś na przechowanie, mogłoby to się odbić na jej chorej psychice ;)

Posted

Angi napisał(a):
szerokości :)

Dzięki :)

dOgLoV napisał(a):
dziękuję :)

gumowych drzew ;)

jedźcie spokojnie i daj znać że dojechaliście na miejsce bezpiecznie ;)

Postaram się nie zapomnieć napisać sms'ka ':)

Majkowska napisał(a):
Moje obydwie są wysterylizowane a pisałam co się dzieje na bardziej ekscytujący zapach...

Zdrowy kot spokojnie da radę.
U mnie w domu koty zostawały często, czasem nawet i na kilka dni , z tym że zawsze miała koleżanka klucz i zaglądała do nich.
W zasadzie to dawanie kota komuś to chyba najgorsze rozwiązanie, bo koty źle znoszą zmianę terenu. Choć moja Inka np jak była mała to jeździła z nami wszędzie- ale myśmy byli, co innego jakbym np oddała ją komuś na przechowanie, mogłoby to się odbić na jej chorej psychice ;)

Dlatego napisałam, że teoretycznie ;)
A wychodzi na to, że to bardzo indywidualna sprawa i nie ma nic wspólnego z kastracją ;)

Ja mam koleżankę, u której Lumpek nie raz zostawał. Ona ma kotkę i świetnie się razem dogadują :)
Ale po pierwsze: wypad dość spontaniczny ;) A po drugie, ona też ma drugą zmianę, więc musiałabym kota wieść do niej o 1 w nocy :roll:
Tak więc, lepiej niech zostanie w domu :)

Posted

wybrać się gdzieś z dzieckiem na dłużej niż kilka godzin to jest koszmar, więc współczuję pakowania ;) pewnie i wózek i trylion innych rzeczy, które mogą się przydać, są konieczne, są w codziennym użytku. znam ten ból. a najlepsze jest to, że jak się jedzie gdzieś, choćby na weekend i nie weźmie się syropku p. gorączkowego, to na 99% dzieciak dostanie gorączki:evil_lol:
magda, syropek wzięłaś? ;)

Posted

[quote name='agaga21']magda, syropek wzięłaś? ;)[/QUOTE]
kochaniutka, ona teraz patrzy na piękny widok Alp. ;) Nie będzie odpisywać aż do niedzielnego wieczora.

[quote name='magdabroy']A skoro wyjeżdżam w góry, to znaczy, że na dogo wrócę w niedzielę wieczorem :diabloti::eviltong:[/QUOTE]

Posted

[quote name='Yuki_']kochaniutka, ona teraz patrzy na piękny widok Alp. ;) Nie będzie odpisywać aż do niedzielnego wieczora.[/QUOTE]

spoko, pewnie się dowiemy jak wróci czy theoś miał gorączką ;) (oby nie oczywiście)