łamAga Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 dziękuję :) gumowych drzew ;) jedźcie spokojnie i daj znać że dojechaliście na miejsce bezpiecznie ;) Quote
Majkowska Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Moje obydwie są wysterylizowane a pisałam co się dzieje na bardziej ekscytujący zapach... Zdrowy kot spokojnie da radę. U mnie w domu koty zostawały często, czasem nawet i na kilka dni , z tym że zawsze miała koleżanka klucz i zaglądała do nich. W zasadzie to dawanie kota komuś to chyba najgorsze rozwiązanie, bo koty źle znoszą zmianę terenu. Choć moja Inka np jak była mała to jeździła z nami wszędzie- ale myśmy byli, co innego jakbym np oddała ją komuś na przechowanie, mogłoby to się odbić na jej chorej psychice ;) Quote
*Magda* Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Angi napisał(a):szerokości :) Dzięki :) dOgLoV napisał(a):dziękuję :) gumowych drzew ;) jedźcie spokojnie i daj znać że dojechaliście na miejsce bezpiecznie ;) Postaram się nie zapomnieć napisać sms'ka ':) Majkowska napisał(a):Moje obydwie są wysterylizowane a pisałam co się dzieje na bardziej ekscytujący zapach... Zdrowy kot spokojnie da radę. U mnie w domu koty zostawały często, czasem nawet i na kilka dni , z tym że zawsze miała koleżanka klucz i zaglądała do nich. W zasadzie to dawanie kota komuś to chyba najgorsze rozwiązanie, bo koty źle znoszą zmianę terenu. Choć moja Inka np jak była mała to jeździła z nami wszędzie- ale myśmy byli, co innego jakbym np oddała ją komuś na przechowanie, mogłoby to się odbić na jej chorej psychice ;) Dlatego napisałam, że teoretycznie ;) A wychodzi na to, że to bardzo indywidualna sprawa i nie ma nic wspólnego z kastracją ;) Ja mam koleżankę, u której Lumpek nie raz zostawał. Ona ma kotkę i świetnie się razem dogadują :) Ale po pierwsze: wypad dość spontaniczny ;) A po drugie, ona też ma drugą zmianę, więc musiałabym kota wieść do niej o 1 w nocy :roll: Tak więc, lepiej niech zostanie w domu :) Quote
maxishine. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Dobra skoro nie ma Magdy to wynoszę się do galerii angi. :p Quote
łamAga Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Ja dostałam sms-a po 5tej rano :diabloti: Quote
maxishine. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 W niedzielę wieczorem. ;) Magda odezwie się pewnie w poniedziałek rano jak synek ją obudzi. :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Ma się odezwać zaraz jak wróci bo jak nie to wpierd....l :eviltong: Quote
agaga21 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 wybrać się gdzieś z dzieckiem na dłużej niż kilka godzin to jest koszmar, więc współczuję pakowania ;) pewnie i wózek i trylion innych rzeczy, które mogą się przydać, są konieczne, są w codziennym użytku. znam ten ból. a najlepsze jest to, że jak się jedzie gdzieś, choćby na weekend i nie weźmie się syropku p. gorączkowego, to na 99% dzieciak dostanie gorączki:evil_lol: magda, syropek wzięłaś? ;) Quote
angineuuka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 rzuci wszystko i od razu wlezie na dogo :D Quote
maxishine. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='agaga21']magda, syropek wzięłaś? ;)[/QUOTE] kochaniutka, ona teraz patrzy na piękny widok Alp. ;) Nie będzie odpisywać aż do niedzielnego wieczora. [quote name='magdabroy']A skoro wyjeżdżam w góry, to znaczy, że na dogo wrócę w niedzielę wieczorem :diabloti::eviltong:[/QUOTE] Quote
agaga21 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Yuki_']kochaniutka, ona teraz patrzy na piękny widok Alp. ;) Nie będzie odpisywać aż do niedzielnego wieczora.[/QUOTE] spoko, pewnie się dowiemy jak wróci czy theoś miał gorączką ;) (oby nie oczywiście) Quote
angineuuka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 mogłabym jej smska poslac, ale nie będę przeszkadzać :) Quote
łamAga Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Angi']mogłabym jej smska poslac, ale nie będę przeszkadzać :)[/QUOTE] ja tam bym wysłała ale mam mało na koncie :eviltong: Quote
łamAga Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Ciekawe jak tam wypad przebiega i czy Magda wróci zadowolona :lol: Quote
łamAga Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Angi']musi być zadowolona hahaha[/QUOTE] a ja muszę e-bilet doładować hyhy Quote
łamAga Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 A ja dostałam od Magdy sms-ka :loveu: że kocha śnieg ! i że ma ponad 200 zdjęć :multi: Quote
łamAga Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Angi']no i elegancko :)[/QUOTE] Też mnie to cieszy :loveu: Quote
Recommended Posts