*Magda* Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 Wchodze na szybko z kompa szwagireki ;) [quote name='Yuki_']Dobra skoro nie ma Magdy to wynoszę się do galerii angi. :p[/QUOTE] Bo sie obraze :mad: [quote name='dOgLoV']Ja dostałam sms-a po 5tej rano :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Angi']też dostałam smska po 5 :D[/QUOTE] Przed 6 rano :eviltong: [quote name='Yuki_']To dobrze ;) Ja czekam na zdjęcia.[/QUOTE] Czekaj, czekaj ;) [quote name='agaga21']miłego wyjazdu :) kiedy wracacie?[/QUOTE] Jutro wieczorem ;) [quote name='Yuki_']W niedzielę wieczorem. ;) Magda odezwie się pewnie w poniedziałek rano jak synek ją obudzi. :evil_lol:[/QUOTE] Raczej taj, bo bedziemy jutro poznym wieczorkiem :p [quote name='dOgLoV']Ma się odezwać zaraz jak wróci bo jak nie to wpierd....l :eviltong:[/QUOTE] Bede padnieta :eviltong: [quote name='agaga21']wybrać się gdzieś z dzieckiem na dłużej niż kilka godzin to jest koszmar, więc współczuję pakowania ;) pewnie i wózek i trylion innych rzeczy, które mogą się przydać, są konieczne, są w codziennym użytku. znam ten ból. a najlepsze jest to, że jak się jedzie gdzieś, choćby na weekend i nie weźmie się syropku p. gorączkowego, to na 99% dzieciak dostanie gorączki:evil_lol: magda, syropek wzięłaś? ;)[/QUOTE] Syropek wzielam i nawet dzis po powrocie z gor mu musialam podac :roll: [quote name='Angi']rzuci wszystko i od razu wlezie na dogo :D[/QUOTE] [quote name='agaga21']spoko, pewnie się dowiemy jak wróci czy theoś miał gorączką ;) (oby nie oczywiście)[/QUOTE] Nie mial, ale byl taki jakis rozpalony na buzi itp. i dalam mu pol dawki ;) [quote name='Angi']mogłabym jej smska poslac, ale nie będę przeszkadzać :)[/QUOTE] Posylaj :cool3: [quote name='dOgLoV']Ciekawe jak tam wypad przebiega i czy Magda wróci zadowolona :lol:[/QUOTE] Bardzo zadowolona :grins: [quote name='dOgLoV']A ja dostałam od Magdy sms-ka :loveu: że kocha śnieg ! i że ma ponad 200 zdjęć :multi:[/QUOTE] Ale wszystkich nie wstawie :eviltong: A teraz znikam i nadrobie zaleglosci w poniedzialek ;) Quote
łamAga Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 uooooooooooooooo kto sie odezwał :crazyeye: czekamy na Wasz powrót !!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Quote
*Magda* Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 Masakra sie pisze na niemieckiej klawiaturze :roll: [quote name='dOgLoV']uooooooooooooooo kto sie odezwał :crazyeye: czekamy na Wasz powrót !!!!!!!!!!!!!!! :loveu:[/QUOTE] Co jedna, co za mna teskni :loveu: Quote
łamAga Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='magdabroy']Masakra sie pisze na niemieckiej klawiaturze :roll: Co jedna, co za mna teskni :loveu:[/QUOTE] Wiem :lol: kiedyś kupiłam klawiaturę na allegro i nie spojrzałam że to niemiecka ( powinnaś to pamiętać ) .... chyba z dwa dni z nią wytrzymałam , nawet nie pamiętam co z nią zrobiłam haha No ba , bardzo tęsknie :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='dOgLoV']Wiem :lol: kiedyś kupiłam klawiaturę na allegro i nie spojrzałam że to niemiecka ( powinnaś to pamiętać ) .... chyba z dwa dni z nią wytrzymałam , nawet nie pamiętam co z nią zrobiłam haha No ba , bardzo tęsknie :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Już jestem na swoim laptopiku :) [quote name='Yuki_']Ja też teksnie :p[/QUOTE] Nie wierzę, bo chciałaś zniknąć z mojej galerii, skoro nie było mnie cały weekend :eviltong: [quote name='unikatowydiament']My też,miłego popołudnia:)[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
*Magda* Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='marta.k9080']dzień dobry wieczór;)[/QUOTE] Dzień dobry wieczór :p [quote name='Angi']już wróciłaś? :o[/QUOTE] No ;) Co, nie cieszysz się? :mad: Quote
*Magda* Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='dOgLoV']o hello :lol:[/QUOTE] Cześć :) Ledwo weszłam do domu, odebraliśmy pocztę od sąsiada i się wku*wiłam :mad: Kupiłam barierkę, żeby zamontować na górze, żeby Theoś nie spadł ze schodów. Przez neta dokupiłam poszerzenia, bo w sklepie nie mieli. Wszystko z jednej firmy, ten sam model i za ch** nie pasuje :angryy: Albo ja jestem jakaś tępa :roll: Quote
*Magda* Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='Angi']szybko :)[/QUOTE] 5h jazdy :) Bogdan ma jutro na 6 rano do pracy, więc... Quote
łamAga Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 musi pasować , moze zle cos tam odczytałaś z tej instrukcji .... Quote
angineuuka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='dOgLoV']musi pasować , moze zle cos tam odczytałaś z tej instrukcji ....[/QUOTE] jak źle kupiła to nie musi pasować :p Quote
*Magda* Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='dOgLoV']musi pasować , moze zle cos tam odczytałaś z tej instrukcji ....[/QUOTE] Instrukcja jest rysunkowa i według rysunków ma to do siebie pasować. W praktyce wygląda to trochę inaczej :roll: [quote name='Angi']jak źle kupiła to nie musi pasować :p[/QUOTE] Kupiłam dobrze, bo ten sam model :eviltong: Quote
łamAga Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 na pewno w złe dziurki wkładasz :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='dOgLoV']na pewno w złe dziurki wkładasz :eviltong:[/QUOTE] A skąd wiesz, że problem jest z dziurkami?? :eviltong: Więc tak: drzwiczki mają rurki do góry "jajowate", a na dole kwadratowe ;) Natomiast poszerzenie: do góry prostokątne, a na dole kwadratowe ;) Więc ja się pytam jak mam wsadzić prostokątne do "jajowatego"?? Quote
maxishine. Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Madzia wróciła!!! :multi: [quote name='magdabroy']Nie wierzę, bo chciałaś zniknąć z mojej galerii, skoro nie było mnie cały weekend :eviltong:[/QUOTE] Cóż, sama ze sobą nie pogadam :eviltong: Quote
łamAga Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='magdabroy']A skąd wiesz, że problem jest z dziurkami?? :eviltong: Więc tak: drzwiczki mają rurki do góry "jajowate", a na dole kwadratowe ;) Natomiast poszerzenie: do góry prostokątne, a na dole kwadratowe ;) Więc ja się pytam jak mam wsadzić prostokątne do "jajowatego"??[/QUOTE] hmmmmm musiała bym to zobaczyć .... Quote
*Magda* Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='Yuki_']Madzia wróciła!!! :multi: [/QUOTE] :p [quote name='dOgLoV']hmmmmm musiała bym to zobaczyć ....[/QUOTE] To dawaj do mnie, to Ci pokażę :evil_lol: No nic, jutro to odeślę :roll: Quote
maxishine. Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='magdabroy']:p[/QUOTE] Jak zdjęcia w mojej galerii? :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='Yuki_']Jak zdjęcia w mojej galerii? :diabloti:[/QUOTE] Napisałam Ci o 6:25 :eviltong: [quote name='Ty$ka']Dobry wieczór :D[/QUOTE] Dobry, dobry :) Quote
Recommended Posts