*Magda* Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Aaaaaaaaaaa, no jak to kawa, to jasne ;) Quote
łamAga Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 magdabroy napisał(a):Aaaaaaaaaaa, no jak to kawa, to jasne ;) no , wiedziałam że mnie zrozumiesz hehe Quote
*Magda* Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 A mnie coś znowu od kawy odrzuca :roll: I znowu piję tylko zbożową ;) Quote
łamAga Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 magdabroy napisał(a):A mnie coś znowu od kawy odrzuca :roll: I znowu piję tylko zbożową ;) hmmmm :cool3: Quote
*Magda* Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 dOgLoV napisał(a):hmmmm :cool3: Nie, nie ma takie opcji :shake: Quote
łamAga Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 magdabroy napisał(a):Nie, nie ma takie opcji :shake: ueee .... Quote
Majkowska Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 magdabroy napisał(a):Czekam na Ciebie :eviltong: Jak się nie mylę to obydwie jesteście tej samej płci...:evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Majkowska napisał(a):Jak się nie mylę to obydwie jesteście tej samej płci...:evil_lol: A ktoś mnie dzisiaj zbluzgał w swojej galerii, że myślę tylko o jednym :mad: a sama ma kudłate myśli :eviltong: Quote
Majkowska Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Kto Cię zbluzgał?!:crazyeye: A to cham! Ja bym go do moda zgłosiła... :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Hahahahaha , dzisiaj miałam z Sebkiem rozmowe na ten temat haha jedno jest pewne , mamy odmienne zdanie na temat gromadki :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Majkowska napisał(a):Kto Cię zbluzgał?!:crazyeye: A to cham! Ja bym go do moda zgłosiła... :evil_lol: To jak będziesz mieć bana, to widz, że to byłam ja :evil_lol: dOgLoV napisał(a):Hahahahaha , dzisiaj miałam z Sebkiem rozmowe na ten temat haha jedno jest pewne , mamy odmienne zdanie na temat gromadki :diabloti: Tzn.?? Quote
angineuuka Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Aga chce jedno a Sebek z 10 :diabloti: Quote
maxishine. Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 :mdleje: :roflt::roflt:roflt::roflt: :roflt::roflt: :roflt::roflt: Ale się uśmiałam z waszej rozmowy Quote
łamAga Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 magdabroy napisał(a): Tzn.?? Tzn że ja powiedziałam Sebkowi że na gromadkę to ja już nie mam czasu a On na to że moja siostra jest starsza a dopiero ma jedno i ja sama ją namawiam na więcej i ona ma czas , wiec mówie mu że zależy kto co rozumie pod pojęciem gromadka .... no i ja twierdze ze gromadka to 5 a On mówi żę dla niego dwoje dzieci i Ja to juz nie gromadka a gromada nawet :diabloti: cały Sebek hehe Angi napisał(a):Aga chce jedno a Sebek z 10 :diabloti: nie , ja chce dwójkę góra trójkę ;) Quote
Majkowska Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 magdabroy napisał(a):To jak będziesz mieć bana, to widz, że to byłam ja :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Ja też chcę dwójkę albo trójkę ;) Tylko nie wiem czy mnie stać na troje dzieci :hmmmm: Majkowska napisał(a)::loveu::loveu::loveu: :megagrin: Quote
*Magda* Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Majkowska Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Ja zawsze mówię mojemu żeby się spodziewał jeszcze jednego dziecka i jednego psa ;) Równowaga musi być:evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Majkowska napisał(a):Ja zawsze mówię mojemu żeby się spodziewał jeszcze jednego dziecka i jednego psa ;) Równowaga musi być:evil_lol: To u mnie dla równowagi musiałaby być córka, pies i kotka :p Quote
Recommended Posts