Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
Angi chce po szkole rowy kopać , nauka jej do tego nie potrzebna :eviltong:

O tym, że się nie uczy pisałam do Yuki, a nie do Angi :eviltong:

Yuki_ napisał(a):
Miałam na 9 :eviltong:mg

I już przed 8 byłaś w szkole? :crazyeye:

Posted

sunshine napisał(a):
Fajnie się na to patrzy ;) mam nadzieję że moje dzieci też się będą wychowywać w takiej symbiozie ;) (o reakcję psa się nie martwię :diabloti:)

Ja się martwiłam o reakcję kota na pojawienie się dziecka, ale moje zmartwienie było bezpodstawne ;)

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: ale miałam banana na twarzy jak oglądałam te filmiki , do teraz zreszta mam :evil_lol:

jestem w szoku jak oni sie super bawią :crazyeye: Theoś robi z Torą " wszystko a ona nic , malo ego jeszcze okiem łypie na niego w nadziei ze do niej podleci :loveu::loveu::loveu::loveu:

ale i tak włączyła mi sie 'folia bombelkow" na sam widok Theosia i tego rogu stołu miałam ciarki :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: ale miałam banana na twarzy jak oglądałam te filmiki , do teraz zreszta mam :evil_lol:

jestem w szoku jak oni sie super bawią :crazyeye: Theoś robi z Torą " wszystko a ona nic , malo ego jeszcze okiem łypie na niego w nadziei ze do niej podleci :loveu::loveu::loveu::loveu:

ale i tak włączyła mi sie 'folia bombelkow" na sam widok Theosia i tego rogu stołu miałam ciarki :eviltong:

Na żywo to jeszcze lepiej wygląda ;)

Ślad na głowie ma, ale nie widać go tak od razu-trzeba odsłonić włoski ;)

kalyna napisał(a):
Biedna Tora :mad:

Przesadzasz :eviltong:

Yuki_ napisał(a):
Niestety, takie życie...

Pewnie kiepsko z dojazdem, co?

Posted

Magda, Tora super fajna do małego, ale nie masz takich obaw, że gdy Teoś wejdzie w wiek "stawiania na swoim" to trudno będzie mu wytłumaczyć, że inne psy to nie Wasza suńka i nie zawsze tak można? ;)

Posted

filodendron napisał(a):
Magda, Tora super fajna do małego, ale nie masz takich obaw, że gdy Teoś wejdzie w wiek "stawiania na swoim" to trudno będzie mu wytłumaczyć, że inne psy to nie Wasza suńka i nie zawsze tak można? ;)

Właśnie dziś na spacerze spotkaliśmy kolesia z onkowatym samcem (wielkie bydle) i co mnie zdziwiło, to Theoś podejść się nie bał, ale pogłaskać już nie chciał :shake: Więc jakiś tam respekt do obcych psów ma ;)
A jak spotykamy znajome psy, to pozwalam mu tylko głaskać ;)
Na Sylwestra byliśmy u znajomych, którzy mają maltańczyka, to po kilku razach jak mu mówiliśmy, że to nie Tora, to psa olał i już się nawet do niego nie pchał :D Więc mam nadzieję, że damy radę mu wpoić troszkę do tej główki :evil_lol: