*Magda* Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Obrazek kojarzę, ale bajki nie widziałam ;) Quote
*Magda* Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 dOgLoV napisał(a):a bielizne widziałaś ?? :eviltong: Czyją bielizną miałam widzieć?? Twoją ?? :eviltong: Quote
łamAga Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 magdabroy napisał(a):Czyją bielizną miałam widzieć?? Twoją ?? :eviltong: Swoją nową w sklepie :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 dOgLoV napisał(a):Swoją nową w sklepie :eviltong: Tak, aż jeden komplet kupiłam :roll: Albo ja jestem wybredna albo nie wiem co :niewiem: Byłam miesiąc wcześniej to były białe, czarne i czarno-czerwone. Dziś te same kolory tylko inne fasony :mdleje: Była też niebieska, więc wzięłam tę niebieską ;) Za to Theosiowi kupiłam dresik :p Czerwone spodnie i szara bluza ;) Będzie miał do przedszkola, bo na tę chwilę jest za duży :) Quote
łamAga Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 magdabroy napisał(a):Tak, aż jeden komplet kupiłam :roll: Albo ja jestem wybredna albo nie wiem co :niewiem: Byłam miesiąc wcześniej to były białe, czarne i czarno-czerwone. Dziś te same kolory tylko inne fasony :mdleje: Była też niebieska, więc wzięłam tę niebieską ;) Za to Theosiowi kupiłam dresik :p Czerwone spodnie i szara bluza ;) Będzie miał do przedszkola, bo na tę chwilę jest za duży :) oooo widzisz , zakupy udane :lol: dresik oczywiście nam pokażesz ?? bo bielizny pewnie nie :roll: Quote
łamAga Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 słodki dresik , sama bym taki chciała :loveu: Quote
*Magda* Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 dOgLoV napisał(a):słodki dresik , sama bym taki chciała :loveu: Jak nosisz rozmiar 92, to leć do C&A i kup :diabloti: Quote
łamAga Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 magdabroy napisał(a):Jak nosisz rozmiar 92, to leć do C&A i kup :diabloti: hahahahahahahaha nie wiem jaki , ide przymierzam i biore albo nie :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Zejdę z tego świata na zawał serca przez moje dziecko :roll: Chwilę temu stracił równowagę, siadł na dupie i walnął tyłem głowy o kant ławy :mdleje: Głowa oczywiście rozwalona, trochę krwi, ale nie nadaje się do szycia-na szczęście :) Zdążyłam go uspokoić, wpuściłam psa do domu, a ten biega za Torą z autem i ją goni :evil_lol: A przed chwilą myślałam, że nie dam rady go uspokoić, bo tak ryczał :mad: Quote
łamAga Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 magdabroy napisał(a):Zejdę z tego świata na zawał serca przez moje dziecko :roll: Chwilę temu stracił równowagę, siadł na dupie i walnął tyłem głowy o kant ławy :mdleje: Głowa oczywiście rozwalona, trochę krwi, ale nie nadaje się do szycia-na szczęście :) Zdążyłam go uspokoić, wpuściłam psa do domu, a ten biega za Torą z autem i ją goni :evil_lol: A przed chwilą myślałam, że nie dam rady go uspokoić, bo tak ryczał :mad: ojojoj nie zazdroszczę takich przeżyć :shake: ale Theoś jest twardy :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 dOgLoV napisał(a):ojojoj nie zazdroszczę takich przeżyć :shake: ale Theoś jest twardy :diabloti: Zastanów się czy chcesz to przeżywać :diabloti: Ja tak na dobrą sprawę nawet nie wiem gdzie jest najbliższy szpital jakby co :oops: Kuźwa, muszę to sprawdzić, bo kojarzę mniej więcej gdzie, ale nie mam pewności :roll: Twardy, twardy ;) Jakbyś go w tym momencie zobaczyła jak szaleje, to nie powiedziałbyś, że przed chwilą miał "wypadek" :) Quote
łamAga Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 magdabroy napisał(a):Zastanów się czy chcesz to przeżywać :diabloti: Ja tak na dobrą sprawę nawet nie wiem gdzie jest najbliższy szpital jakby co :oops: Kuźwa, muszę to sprawdzić, bo kojarzę mniej więcej gdzie, ale nie mam pewności :roll: Twardy, twardy ;) Jakbyś go w tym momencie zobaczyła jak szaleje, to nie powiedziałbyś, że przed chwilą miał "wypadek" :) Nooo takie rzeczy lepiej wiedziec , w razie co .... to mnie zawsze w dzieciach rozpierdziela , tu beczy jak y nie wiem co mu sie stało a tu za chwilę lata uradowany hehe Quote
*Magda* Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 No :evil_lol: Właśnie cieszy do mnie "michę" :loveu: Dobra, pora kłaść go spać ;) I nakarmić zwierzyniec :) Quote
*Magda* Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 dOgLoV napisał(a):hahaha "michę" hahahaha :diabloti: Nikt Ci nigdy nie powiedział: co cieszysz michę? :diabloti: Quote
łamAga Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 magdabroy napisał(a):Nikt Ci nigdy nie powiedział: co cieszysz michę? :diabloti: nie :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 dOgLoV napisał(a):nie :diabloti: To ja Ci powiem w Opolu :eviltong: A tekst: co suszysz zęby?? Quote
łamAga Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 magdabroy napisał(a):To ja Ci powiem w Opolu :eviltong: A tekst: co suszysz zęby?? oki :evil_lol: to słyszałam :evil_lol: albo jak ktoś próbuje utrzymać powagę a nie moze to sie mówi " a papa Ci faluję " :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 dOgLoV napisał(a):oki :evil_lol: to słyszałam :evil_lol: albo jak ktoś próbuje utrzymać powagę a nie moze to sie mówi " a papa Ci faluję " :diabloti: A tego nie słyszałam :D Kuźwa, chyba jest niskie ciśnienie, bo cały dzień się czuję jakbym się nie czuła :roll: Chyba zamiast prasować, to zaraz się zawinę do łóżka :) Quote
łamAga Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 magdabroy napisał(a):A tego nie słyszałam :D Kuźwa, chyba jest niskie ciśnienie, bo cały dzień się czuję jakbym się nie czuła :roll: Chyba zamiast prasować, to zaraz się zawinę do łóżka :) no chyba tak , ja tez cały dzien spie na siedzaco nic mi sie nie chce i wszystko mnie wqurwia .... Quote
*Magda* Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 dOgLoV napisał(a):no chyba tak , ja tez cały dzien spie na siedzaco nic mi sie nie chce i wszystko mnie wqurwia .... Spać na szczęście nie śpię ;) Angi napisał(a):a mnie łeb naqrwia. :P Mnie może nie naqrwia, ale czuję z tyłu głowy taki dziwny ucisk i czuję się jakbym miała kaca :D Quote
Recommended Posts