Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
Swoją nową w sklepie :eviltong:

Tak, aż jeden komplet kupiłam :roll: Albo ja jestem wybredna albo nie wiem co :niewiem:
Byłam miesiąc wcześniej to były białe, czarne i czarno-czerwone. Dziś te same kolory tylko inne fasony :mdleje: Była też niebieska, więc wzięłam tę niebieską ;)
Za to Theosiowi kupiłam dresik :p Czerwone spodnie i szara bluza ;) Będzie miał do przedszkola, bo na tę chwilę jest za duży :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Tak, aż jeden komplet kupiłam :roll: Albo ja jestem wybredna albo nie wiem co :niewiem:
Byłam miesiąc wcześniej to były białe, czarne i czarno-czerwone. Dziś te same kolory tylko inne fasony :mdleje: Była też niebieska, więc wzięłam tę niebieską ;)
Za to Theosiowi kupiłam dresik :p Czerwone spodnie i szara bluza ;) Będzie miał do przedszkola, bo na tę chwilę jest za duży :)

oooo widzisz , zakupy udane :lol:

dresik oczywiście nam pokażesz ??

bo bielizny pewnie nie :roll:

Posted

Zejdę z tego świata na zawał serca przez moje dziecko :roll:
Chwilę temu stracił równowagę, siadł na dupie i walnął tyłem głowy o kant ławy :mdleje: Głowa oczywiście rozwalona, trochę krwi, ale nie nadaje się do szycia-na szczęście :)
Zdążyłam go uspokoić, wpuściłam psa do domu, a ten biega za Torą z autem i ją goni :evil_lol: A przed chwilą myślałam, że nie dam rady go uspokoić, bo tak ryczał :mad:

Posted

magdabroy napisał(a):
Zejdę z tego świata na zawał serca przez moje dziecko :roll:
Chwilę temu stracił równowagę, siadł na dupie i walnął tyłem głowy o kant ławy :mdleje: Głowa oczywiście rozwalona, trochę krwi, ale nie nadaje się do szycia-na szczęście :)
Zdążyłam go uspokoić, wpuściłam psa do domu, a ten biega za Torą z autem i ją goni :evil_lol: A przed chwilą myślałam, że nie dam rady go uspokoić, bo tak ryczał :mad:

ojojoj nie zazdroszczę takich przeżyć :shake:

ale Theoś jest twardy :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
ojojoj nie zazdroszczę takich przeżyć :shake:

ale Theoś jest twardy :diabloti:

Zastanów się czy chcesz to przeżywać :diabloti:
Ja tak na dobrą sprawę nawet nie wiem gdzie jest najbliższy szpital jakby co :oops: Kuźwa, muszę to sprawdzić, bo kojarzę mniej więcej gdzie, ale nie mam pewności :roll:

Twardy, twardy ;)
Jakbyś go w tym momencie zobaczyła jak szaleje, to nie powiedziałbyś, że przed chwilą miał "wypadek" :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Zastanów się czy chcesz to przeżywać :diabloti:
Ja tak na dobrą sprawę nawet nie wiem gdzie jest najbliższy szpital jakby co :oops: Kuźwa, muszę to sprawdzić, bo kojarzę mniej więcej gdzie, ale nie mam pewności :roll:

Twardy, twardy ;)
Jakbyś go w tym momencie zobaczyła jak szaleje, to nie powiedziałbyś, że przed chwilą miał "wypadek" :)

Nooo takie rzeczy lepiej wiedziec , w razie co ....

to mnie zawsze w dzieciach rozpierdziela , tu beczy jak y nie wiem co mu sie stało a tu za chwilę lata uradowany hehe

Posted

magdabroy napisał(a):
To ja Ci powiem w Opolu :eviltong:

A tekst: co suszysz zęby??

oki :evil_lol:

to słyszałam :evil_lol:

albo jak ktoś próbuje utrzymać powagę a nie moze to sie mówi " a papa Ci faluję " :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
oki :evil_lol:

to słyszałam :evil_lol:

albo jak ktoś próbuje utrzymać powagę a nie moze to sie mówi " a papa Ci faluję " :diabloti:

A tego nie słyszałam :D

Kuźwa, chyba jest niskie ciśnienie, bo cały dzień się czuję jakbym się nie czuła :roll: Chyba zamiast prasować, to zaraz się zawinę do łóżka :)

Posted

magdabroy napisał(a):
A tego nie słyszałam :D

Kuźwa, chyba jest niskie ciśnienie, bo cały dzień się czuję jakbym się nie czuła :roll: Chyba zamiast prasować, to zaraz się zawinę do łóżka :)

no chyba tak , ja tez cały dzien spie na siedzaco nic mi sie nie chce i wszystko mnie wqurwia ....

Posted

dOgLoV napisał(a):
no chyba tak , ja tez cały dzien spie na siedzaco nic mi sie nie chce i wszystko mnie wqurwia ....

Spać na szczęście nie śpię ;)

Angi napisał(a):
a mnie łeb naqrwia. :P

Mnie może nie naqrwia, ale czuję z tyłu głowy taki dziwny ucisk i czuję się jakbym miała kaca :D