maxishine. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):A Ciebie to już na prawde wcięło , niedziela , dzień wolny a tej na dogo nie ma :mad: Dokładnie. Niech wraca i to już. :mad: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 jaką rodziną?! rodzina jest tu! :diabloti: a może ma jakiś niespodziewanych gości? :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Yuki_ napisał(a):Melduje się z brudnymi psami Mój pies też brudny :) Izabela124. napisał(a):Witaj Madzia :) Angi napisał(a):heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Cześć :) Yuki_ napisał(a):Gdzie nasza Madzia zwiała?? :mad: Na spacerek :eviltong: Aleksandra95 napisał(a):Witamy się :) . Hejka :) dOgLoV napisał(a):A Ciebie to już na prawde wcięło , niedziela , dzień wolny a tej na dogo nie ma :mad: nie mów że spędzasz czas z rodziną :stupid: :diabloti: Tak :p Spacerek z synem, mężem i psem ;) I nawet aparat miałam ze sobą :cool3: Angi napisał(a):jaką rodziną?! rodzina jest tu! a może ma jakiś niespodziewanych gości? :diabloti: Quote
maxishine. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Tak :p Spacerek z synem, mężem i psem ;) I nawet aparat miałam ze sobą :cool3: To dawaj zdjęcia. :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Yuki_ napisał(a):To dawaj zdjęcia. :diabloti: Jeszcze mam trochę z Sylwestra :eviltong: Więc te z dzisiejszego spaceru, dopiero jutro ;) Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Angi napisał(a):pokazuj dalej z Sylwka :D Jak młody pójdzie spać ;) teraz nadrabiam zaległości :) Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Ok, ostatnia porcja Sylwestrowych fot ;) Michał (teść Theodorka :evil_lol:) Karol (kuzyn Michała i Piotrka) Ja :grins: Bodzian Piotrek Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Żaneta (teściowa Theodorka) Jarek (kolega) Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Swaty :evil_lol: Gdyby Michał nie miał żony, to bym pomyślała, że go Bogdan kręci :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 A na zakończenie zdjęcie grupowe :) Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4722_zps055a4f61.jpg uroczo :grins: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Angi napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4722_zps055a4f61.jpg uroczo :grins: Dziękuję :) Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Ojojoj ale mnie uraczyłaś tymi zdjęciami :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: gdybym nie miała męża to chyba bym uprowadziła Piotrka :evil_lol: I wreszcie widziałam Was razem tzn Ciebie i Bodziana :loveu::loveu::loveu::loveu: swietne zdjęcia i jak widać świetna impreza :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4722_zps055a4f61.jpg chyba już po małym co nie co :D w Red roomie skomentowałam jedno Twoje zdjęcie :D Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4722_zps055a4f61.jpg chyba już po małym co nie co :D w Red roomie skomentowałam jedno Twoje zdjęcie :D a ja Twój wpis :diabloti: czyżbyś oddała mi Piotrka w zamian za kolegę ?? :cool3: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):a ja Twój wpis :diabloti: czyżbyś oddała mi Piotrka w zamian za kolegę ?? :cool3:Ha ha nikogo nie oddaję :D Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):Ojojoj ale mnie uraczyłaś tymi zdjęciami :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: gdybym nie miała męża to chyba bym uprowadziła Piotrka :evil_lol: I wreszcie widziałam Was razem tzn Ciebie i Bodziana :loveu::loveu::loveu::loveu: swietne zdjęcia i jak widać świetna impreza :diabloti: Po tylu latach, to my się już razem nie fotografujemy :eviltong: O tak, imprezka była pierwsza klasa :p Izabela124. napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4722_zps055a4f61.jpg chyba już po małym co nie co :D w Red roomie skomentowałam jedno Twoje zdjęcie :D Zaraz tam pobiegnę ;) Ale zaraz, zaraz! Tam jest MOJE zdjęcie :nerwy: Kuźwa, ale musiałam być pijana, że nie pamiętam :diabloti: Yuki_ napisał(a):Wszyscy ładnie wyszli. :D Dzięki ;) Zwłaszcza po takiej ilości alkoholu :D Quote
maxishine. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Ty będziesz kiedyś w Polsce? Bo gdzieś pisałaś że będziesz w okolicach Wrocławia (?). Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Yuki_ napisał(a):Ty będziesz kiedyś w Polsce? Bo gdzieś pisałaś że będziesz w okolicach Wrocławia (?). Musi być ! na wystawie w Opolu :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Yuki_ napisał(a):Ty będziesz kiedyś w Polsce? Bo gdzieś pisałaś że będziesz w okolicach Wrocławia (?). Planuję być na Wielkanoc ;) Jeśli mój mąż dostanie na ten termin urlop :) A do Wrocławia chciałabym pojechać, do pewnej hodowli DONków ;) Bo od siebie do Wrocka mam tylko 100km ;) Quote
maxishine. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Hmm, myślę o wspólnym spacerze, z Keną i może z Juną :) Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Yuki_ napisał(a):Hmm, myślę o wspólnym spacerze, z Keną i może z Juną :) Obiecać Ci w tej chwili nic nie mogę, bo nawet nie wiem czy uda mi się wpaść do tej hodowli :roll: Ale jeśli czas mi na to pozwoli, to jestem "za" :) Quote
Recommended Posts