*Magda* Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Aleksandra95 napisał(a):No to dzień udany :loveu: I to bardzo :) A teraz uciekam spać ;) Dobranoc :) Quote
*Magda* Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Dzień dobry ;) Hejka :) Quote
bira Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Dobry :-) dzisiaj ją się plazuje, ale wieje jak cholera i zaraz chyba uciekam do domu... Quote
*Magda* Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 bira napisał(a):Dobry :-) dzisiaj ją się plazuje, ale wieje jak cholera i zaraz chyba uciekam do domu... Hej Kasia ;) Pogoda wyjechała razem z nami :evil_lol: My mamy piękną pogodę :multi: Quote
xyzxyz Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 magdabroy napisał(a):Hej Milena :p Hej hej :) Zastanawiam się, czy to mnie tak długo nie było, czy Teoś tak szybko rośnie :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 magdabroy napisał(a): Dobrze Ci tak :eviltong: oszzzzzz Ty pipko :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Aleksandra95 napisał(a):jakieś fotki z wczoraj ? :) Nie dziś, bo czekam jeszcze na zdjęcia od szwagra ;) Muszę wszystkie przejrzeć i może jutro wrzucę ;) biscuit napisał(a):Hej hej :) Zastanawiam się, czy to mnie tak długo nie było, czy Teoś tak szybko rośnie :evil_lol: Hej ;) To Ciebie tak długo nie było :eviltong: dOgLoV napisał(a):oszzzzzz Ty pipko :eviltong: :evil_lol: understandme napisał(a):Dzień dobry! Miłego weekendu :) marta.k9080 napisał(a):Cześć Magda :) Cześć :) Quote
*Magda* Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 unikatowydiament napisał(a):witamy się :) :) Hejka :) dOgLoV napisał(a):kiedy będa fotki z nad morza ?? :cool3: Pisałam post wyżej, że chyba jutro :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 magdabroy napisał(a):Hejka :) Pisałam post wyżej, że chyba jutro :mad::eviltong: eheee pisałaś :eviltong: przeczytałam tylko to co było do mnie , nie czytam cudzej korespondencji :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Będę pamiętać ;) Mogę wrzucić coś Theosiowego :cool3: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 magdabroy napisał(a):Będę pamiętać ;) Mogę wrzucić coś Theosiowego :cool3: wrzucaj !!!! :loveu: Quote
M&S Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Witanko :):) Przystojniak :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/WEB_9639m_zps61f68f3a.jpg Pozdrawiamy. Quote
*Magda* Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV']wrzucaj !!!! :loveu: Już :) [quote name='M&S']Witanko :):) Przystojniak :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/WEB_9639m_zps61f68f3a.jpg Pozdrawiamy. Hejka :) Dziękuję :) Na razie 10 zdjęć ;) Jak pomniejszę, to wrzucę kolejne :) Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 piękne są te fotki :loveu: jakim aparatem i obiektywem są robione ?? Quote
*Magda* Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 dOgLoV napisał(a):piękne są te fotki :loveu: jakim aparatem i obiektywem są robione ?? Dziękuję :) Nikonem, ale teraz Ci modelu i obiektywu nie podam, bo poszli robić zdjęcia zachodowi słońca ;) Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 magdabroy napisał(a):Dziękuję :) Nikonem, ale teraz Ci modelu i obiektywu nie podam, bo poszli robić zdjęcia zachodowi słońca ;) pewnie jakiś jasny ten obiektyw :loveu: ukradnij im , mój adres znasz :diabloti: Quote
Recommended Posts