*Magda* Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 marta.k9080 napisał(a):to właśnie miałam na myśli:diabloti::razz: Theoś będzie miał harem :D W maju urodzi się córeczka u znajomych ;) W czerwcu też inna koleżanka rodzi, ale jeszcze nie wie jaka płeć :shake: Jak będzie córka, to też żona Theosia :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 magdabroy napisał(a):Theoś będzie miał harem :D W maju urodzi się córeczka u znajomych ;) W czerwcu też inna koleżanka rodzi, ale jeszcze nie wie jaka płeć :shake: Jak będzie córka, to też żona Theosia :evil_lol: z niego taki urodziwy chłopak,że ten harem chyba naprawdę powstanie:evil_lol: Quote
łamAga Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 magdabroy napisał(a):Theoś będzie miał harem :D W maju urodzi się córeczka u znajomych ;) W czerwcu też inna koleżanka rodzi, ale jeszcze nie wie jaka płeć :shake: Jak będzie córka, to też żona Theosia :evil_lol: Jejuuuuu biedny Theoś :diabloti: tyle bab w koło niego i niech każda zacznie marudzić :diabloti: dzisiaj Sebastian coś mówił że nie może sie doczekac aż bedzie na emeryturze na co mu powiedziałam że ja jak bede starsza to będę 100 razy bardziej marudn a niż teraz wiec bedzie szczesliwy jak bedzie w pracy na co odrzekł : " spokojnie Kochanie , odmaluję Ci chlewik i tam będziesz mieszkała " :mad: Quote
*Magda* Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 dOgLoV napisał(a):Jejuuuuu biedny Theoś :diabloti: tyle bab w koło niego i niech każda zacznie marudzić :diabloti: dzisiaj Sebastian coś mówił że nie może sie doczekac aż bedzie na emeryturze na co mu powiedziałam że ja jak bede starsza to będę 100 razy bardziej marudn a niż teraz wiec bedzie szczesliwy jak bedzie w pracy na co odrzekł : " spokojnie Kochanie , odmaluję Ci chlewik i tam będziesz mieszkała " :mad: A jak wszystkie będą miały okres :crazyeye::diabloti: Sebastian jest booooooooooooooski :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Hej :) Jaka pchła mała :evil_lol: Ale urocza i fajnie ostrzyżona :loveu: Jakie małe koniki :cool3: Zdjęcie całuśne oczywiście wygrywa :diabloti: Fajnie, że w końcu się dogadali i nie szczerzył pan pies na panią domu (Torę) ząbków :p Quote
łamAga Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='magdabroy']A jak wszystkie będą miały okres :crazyeye::diabloti: Sebastian jest booooooooooooooski :evil_lol: uoooooooo matko to wtedy by chyba musiał zniknąć na tydzień z domu :diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a jak mi ostatnio koleżanka w pracy zawaliła teksta , śmiałam sie całą nockę z tego rozmawiamy coś o kąpaniu i ona mówi do kolegi Hania : Maciej a wiesz że Aga nie myję Sebastianowi pleców jak on sie kąpie bo się boi że teściowa pomyśli że jest zboczona ?? ( tak czasem wymyślamy na siebie jakieś dziwne historyjki :diabloti:) Maciej : nooooooooo? Hania : Noooo , ej Aga ale przecież Sebastian jest pod wodą to pitola mu nie widać :eviltong: Ja : ( chciałam zabłysnąć że ma niby takiego dużego ) Jak nie widać , czubek mu wystaje z wody :diabloti: chwila ciszy ..... Hania : a to czemu tak mało wody leje do wanny ?? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='magdabroy']Zboczeniec :evil_lol: To jest nic , jak to w pracy , same zboczone rzeczy przychodzą do głowy :diabloti: Jak jest piosenka Mariusza Urbaniaka [FONT=Arial]Dzwonie do ciebie już tyle lat, chce połączyć się[/FONT] [FONT=Arial]Dzwonie kolejny raz, nie odrzucaj mnie[/FONT] [FONT=Arial]Jestem nieznajomym, wiem[/FONT] [FONT=Arial]Stoję u twych drzwi[/FONT] [FONT=Arial]Tak, jak ty nie kochał nikt to Ona zawsze śpiewa w takt muzyki : Dzwonie do Ciebie już tyle lat odbiera fifol mi i mówi do mnie żeeeeee do buzi dzisiaj chce [/FONT]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: i wiele wiele innych tak że jakoś czas nam zawsze leci hehe Quote
*Magda* Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Idź z Sebkiem już spać, bo chyba jesteś wygłodniała :evil_lol::eviltong: Quote
łamAga Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 magdabroy napisał(a):Idź z Sebkiem już spać, bo chyba jesteś wygłodniała :evil_lol::eviltong: Okres mam :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 dOgLoV napisał(a):Okres mam :eviltong: Znowu :crazyeye::evil_lol: Quote
łamAga Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 magdabroy napisał(a):Znowu :crazyeye::evil_lol: ej no jeszcze mi sie nie skończył :eviltong: piłaś kiedys piwo somersby ?? kurde ej smakuje takim musem jabłkowym :crazyeye::loveu: Quote
Guest wolfheart Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 dOgLoV napisał(a):Okres mam :eviltong: jak to mówią..dobry koń i morze czerwone przepłynie:evil_lol: Quote
łamAga Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 marta.k9080 napisał(a):jak to mówią..dobry koń i morze czerwone przepłynie:evil_lol: :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 dOgLoV napisał(a):ej no jeszcze mi sie nie skończył :eviltong: piłaś kiedys piwo somersby ?? kurde ej smakuje takim musem jabłkowym :crazyeye::loveu: To coś długo albo okłamujesz Sebka :eviltong: Nie piłam :shake: marta.k9080 napisał(a):jak to mówią..dobry koń i morze czerwone przepłynie:evil_lol: Ja to znam, ale w wersji z marynarzem ;) Quote
kalyna Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 dOgLoV napisał(a):piłaś kiedys piwo somersby ?? kurde ej smakuje takim musem jabłkowym :crazyeye::loveu: To piwo jest najlepsze :loveu: :loveu: Boshe Sodoma i Gomora :diabloti: i to w dzień Pański :roflt::roflt: Quote
*Magda* Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 kalyna napisał(a): Boshe Sodoma i Gomora :diabloti: i to w dzień Pański :roflt::roflt: Takie życie :diabloti: Quote
łamAga Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 magdabroy napisał(a):To coś długo albo okłamujesz Sebka :eviltong: Nie piłam :shake: zawsze mam 5 dni , dzisiaj jest 4rty :roll: Jak bedziesz w Polsce to polecam ( chyba ze u was tez takie dostaniesz ) , pyszne :loveu: kalyna napisał(a):To piwo jest najlepsze :loveu: :loveu: Boshe Sodoma i Gomora :diabloti: i to w dzień Pański :roflt::roflt: niooo zajebi.... jest :loveu: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
kalyna Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='magdabroy']Takie życie :diabloti: Ty mi tu życiem nie wyjeżdżaj.... gdzie są zdjecia Atosowo-Torrrrrowe? http://www.petrolnet.pl/getmedia/82dc2867-c5cc-488f-a496-976b68b6944b/Somersby_butelka.jpg?width=300 wątpię, aby u Was go nie było... Quote
*Magda* Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 kalyna napisał(a):Ty mi tu życiem nie wyjeżdżaj.... gdzie są zdjecia Atosowo-Torrrrrowe? Przecież wrzuciłam :eviltong: Quote
łamAga Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 kalyna napisał(a):Ty mi tu życiem nie wyjeżdżaj.... gdzie są zdjecia Atosowo-Torrrrrowe? na poprzedniej stronie :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 i ja piłam to piwo i smakowało mi baaardzo :drinka: po co być grzecznym...skoro bycie niegrzecznym jest o wiele zabawniejsze:diabloti: Quote
*Magda* Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 dOgLoV napisał(a):na poprzedniej stronie :eviltong: Kalyna pokazała jak przegląda galerię :mad: Quote
kalyna Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 tu tyle nagadane, że człowiek nie widział żadnej wzmianki o zdjęciach :obrazic: magdabroy napisał(a):Tora nie jest w ogóle terytorialna :shake: Ona do domu wpuści każde zwierzę :multi: toaż zazdroszczę Ci :eviltong: ale z drugiej strony, lubię pieski z charakterkiem :evil_lol: Mina Yorka wymiata :roflt::roflt: Ahh Atos :loveu: to nie poznał jej? za rzadko się widujecie.. na wspólny spacerek się umówcie i to dopiero byłyby zdjęcia :loveu: zapytałaś o hodowlę? Quote
*Magda* Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 kalyna napisał(a): zapytałaś o hodowlę? Zapomniałam :oops: Quote
Recommended Posts