Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):

też bym chciała :roll: Donka suczkę :loveu: ale to nie realne :shake:

ja czytam czytam i przeczytac nie mogę , jeszcze mam co najmniej połowę książki :roll:

a niufek?
czytałam ostatnio trylogię "50 twarzy Greya" z polskim tłumaczeniem coś kiepsko im poszło

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
niestety żaden pies poza małym tybkiem nie wchodzi w grę :shake:

planujecie szczeniaka tybetanka?

Guest wolfheart
Posted

kalyna napisał(a):
Ja jeśli miałabym planować to tylko Owczareczek :loveu:
Nie wiem co Wy takie niewierne rasie jesteście :shake:

Oprócz Marty ;)

ja marzę jeszcze o Rottku,Dobermanie i Belgu ale to za lata świetlne ,bo obecnie moje serducho należy tylko do ON/DON

Posted

marta.k9080 napisał(a):
planujecie szczeniaka tybetanka?

Tak , tzn planujemy miocik i jak bedzie ładna suczka to zostaje u nas :loveu:

kalyna napisał(a):
Ja jeśli miałabym planować to tylko Owczareczek :loveu:
Nie wiem co Wy takie niewierne rasie jesteście :shake:

Oprócz Marty ;)

Wiesz ze jeżeli ode mnie by to zależało to był by to na pewno Don /suczka :loveu:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Tak , tzn planujemy miocik i jak bedzie ładna suczka to zostaje u nas :loveu:

kolejny niedźwiadek :p:loveu:

Posted

kalyna napisał(a):
Sebastian o tym wie?
yy moglibyście DONki też hodować :eviltong:

wie , ale mówi że już mam Onka i ma mi wystarczyć :roll:

nieeeee , wtedy musieli byśmy jeździć na wystawy a ja z Donkiem nie miała bym najmniejszego zamiaru tam jeździć , chyba że rekreacyjnie ;)

dobranoc dziewczynki ja sie zbieram do pracy ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
wie , ale mówi że już mam Onka i ma mi wystarczyć :roll:

nieeeee , wtedy musieli byśmy jeździć na wystawy a ja z Donkiem nie miała bym najmniejszego zamiaru tam jeździć , chyba że rekreacyjnie ;)

A on ma jednego Tybetana i jemu też powinno wystarczyć :eviltong: równouprawnienie, a co :diabloti:

Zawsze możecie być w PKPR i tam nie trzeba na wystawy jeździć :eviltong: A nie wiem gdzie jest Wasza upatrzona hodowla... mimo, ze śledzę ich mioty :loveu:

Posted

A ja znam dość dobrze 3 niufy i tez uważam że to świetne psy, wygląd super no i charakter :loveu: Ale ja raczej nigdy bym się na takiego nie zdecydowała. Dla mnie za wolne, zdecydowanie zostanę przy owczarku bo na spaniela to nie wiem czy bym się jeszcze kiedyś zdecydowała - chociaż :hmmmm:;)

Posted

słodki ten dresik :loveu::loveu::loveu::loveu: i widać że bardzo wygodny :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9448_zps37198071.jpg dwa słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9451_zps81495c0b.jpg buzi buzi :diabloti:

nie wiem dlaczego ale co wstawiasz nowe zdjęcia to mam wrażenie że Theoś jest na nich większy :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']słodki ten dresik :loveu::loveu::loveu::loveu: i widać że bardzo wygodny :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9448_zps37198071.jpg dwa słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9451_zps81495c0b.jpg buzi buzi :diabloti:

nie wiem dlaczego ale co wstawiasz nowe zdjęcia to mam wrażenie że Theoś jest na nich większy :loveu:

Dresik milutki, cieplutki i wygodny do nauki siadania ;)

Niech pomyślę :hmmmm: Może wydaje Ci się większy dlatego, że rośnie?!

Właśnie siedzę z farbą na włosach ;) Ciekawe jaki będzie efekt :roll: