Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dOgLoV napisał(a): też bym chciała :roll: Donka suczkę :loveu: ale to nie realne :shake: ja czytam czytam i przeczytac nie mogę , jeszcze mam co najmniej połowę książki :roll: a niufek? czytałam ostatnio trylogię "50 twarzy Greya" z polskim tłumaczeniem coś kiepsko im poszło Quote
łamAga Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 niestety żaden pies poza małym tybkiem nie wchodzi w grę :shake: Quote
*Magda* Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Jak bym miała mieć teraz drugiego psa, to bardzo bym się zastanawiała nad niufkiem :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dOgLoV napisał(a):niestety żaden pies poza małym tybkiem nie wchodzi w grę :shake: planujecie szczeniaka tybetanka? Quote
kalyna Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ja jeśli miałabym planować to tylko Owczareczek :loveu: Nie wiem co Wy takie niewierne rasie jesteście :shake: Oprócz Marty ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 kalyna napisał(a):Ja jeśli miałabym planować to tylko Owczareczek :loveu: Nie wiem co Wy takie niewierne rasie jesteście :shake: Oprócz Marty ;) ja marzę jeszcze o Rottku,Dobermanie i Belgu ale to za lata świetlne ,bo obecnie moje serducho należy tylko do ON/DON Quote
łamAga Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 marta.k9080 napisał(a):planujecie szczeniaka tybetanka? Tak , tzn planujemy miocik i jak bedzie ładna suczka to zostaje u nas :loveu: kalyna napisał(a):Ja jeśli miałabym planować to tylko Owczareczek :loveu: Nie wiem co Wy takie niewierne rasie jesteście :shake: Oprócz Marty ;) Wiesz ze jeżeli ode mnie by to zależało to był by to na pewno Don /suczka :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dOgLoV napisał(a):Tak , tzn planujemy miocik i jak bedzie ładna suczka to zostaje u nas :loveu: kolejny niedźwiadek :p:loveu: Quote
łamAga Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 marta.k9080 napisał(a):kolejny niedźwiadek :p:loveu: dokładnie :loveu: ale i tak w głębi serca marzę o suczce Don :roll: Quote
kalyna Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dOgLoV napisał(a):ale i tak w głębi serca marzę o suczce Don :roll: Sebastian o tym wie? yy moglibyście DONki też hodować :eviltong: Quote
łamAga Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 kalyna napisał(a):Sebastian o tym wie? yy moglibyście DONki też hodować :eviltong: wie , ale mówi że już mam Onka i ma mi wystarczyć :roll: nieeeee , wtedy musieli byśmy jeździć na wystawy a ja z Donkiem nie miała bym najmniejszego zamiaru tam jeździć , chyba że rekreacyjnie ;) dobranoc dziewczynki ja sie zbieram do pracy ;) Quote
kalyna Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 dOgLoV napisał(a):wie , ale mówi że już mam Onka i ma mi wystarczyć :roll: nieeeee , wtedy musieli byśmy jeździć na wystawy a ja z Donkiem nie miała bym najmniejszego zamiaru tam jeździć , chyba że rekreacyjnie ;) A on ma jednego Tybetana i jemu też powinno wystarczyć :eviltong: równouprawnienie, a co :diabloti: Zawsze możecie być w PKPR i tam nie trzeba na wystawy jeździć :eviltong: A nie wiem gdzie jest Wasza upatrzona hodowla... mimo, ze śledzę ich mioty :loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 A ja znam dość dobrze 3 niufy i tez uważam że to świetne psy, wygląd super no i charakter :loveu: Ale ja raczej nigdy bym się na takiego nie zdecydowała. Dla mnie za wolne, zdecydowanie zostanę przy owczarku bo na spaniela to nie wiem czy bym się jeszcze kiedyś zdecydowała - chociaż :hmmmm:;) Quote
*Magda* Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 marta.k9080 napisał(a):dzień dobry:p Aleksandra95 napisał(a):Miłego dnia :-). :-) Doberek laseczki :) Quote
*Magda* Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 unikatowydiament napisał(a):doberek:) :) dOgLoV napisał(a):dobry wieczór ;) Dobry wieczór :) Quote
Aleksa. Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Zaglądam do was wieczorkiem :) buziaki dla wszystkich :loveu: Quote
*Magda* Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='Aleksandra95']Zaglądam do was wieczorkiem :) buziaki dla wszystkich :loveu: Dziękuję :) Aguś, taki dresik mu kupiłam :) Quote
*Magda* Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Taki słodki mam teraz pulpit na laptopie :loveu::loveu::loveu: Ty rób zdjęcia, a ja zjem aparat :p Quote
*Magda* Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Zdjęcia z ręki, więc sorki za jakość ;) Quote
łamAga Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 słodki ten dresik :loveu::loveu::loveu::loveu: i widać że bardzo wygodny :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9448_zps37198071.jpg dwa słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9451_zps81495c0b.jpg buzi buzi :diabloti: nie wiem dlaczego ale co wstawiasz nowe zdjęcia to mam wrażenie że Theoś jest na nich większy :loveu: Quote
*Magda* Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='dOgLoV']słodki ten dresik :loveu::loveu::loveu::loveu: i widać że bardzo wygodny :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9448_zps37198071.jpg dwa słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9451_zps81495c0b.jpg buzi buzi :diabloti: nie wiem dlaczego ale co wstawiasz nowe zdjęcia to mam wrażenie że Theoś jest na nich większy :loveu: Dresik milutki, cieplutki i wygodny do nauki siadania ;) Niech pomyślę :hmmmm: Może wydaje Ci się większy dlatego, że rośnie?! Właśnie siedzę z farbą na włosach ;) Ciekawe jaki będzie efekt :roll: Quote
Recommended Posts