Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='panbazyl']odgrzebałam się ze śniegu i zaglądam - kurza morda, ale dziś u mnie napadało tego białego syfu....[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']hejka zimowo i bardzooooooooo śnieżnie :lol:[/QUOTE]

Hej :)

Dlaczego Wy macie więcej śniegu niż ja :mad::placz:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja bardzo chętnie oddam Ci calutki co do płateczka :roll:[/QUOTE]

Dawaj :)

[quote name='panbazyl']chcesz trochę? Nie będe żałować - dziś nie wiem jak dlugo zgarnialam ten syf aby się do bramki dostać.....[/QUOTE]

Już rok temu mi miałaś wysłać i do tej pory go nie dostałam :mad::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Dawaj :)

Już rok temu mi miałaś wysłać i do tej pory go nie dostałam :mad::eviltong:[/QUOTE]
pewnie po drodze się roztopił na polskich "autostradach"....

Posted

[quote name='magdabroy']A to Wy macie coś takiego jak "autostrady" :crazyeye::diabloti:[/QUOTE]

nooo ;) choć ostatnio sama się dziwię, że tak - trasa Lublin-Piaski - szok. Takich dróg to nawet w Dojczu nie widziałam, jest super, tyle tylko, że ma aż 20 km....

Posted

[quote name='panbazyl']nooo ;) choć ostatnio sama się dziwię, że tak - trasa Lublin-Piaski - szok. Takich dróg to nawet w Dojczu nie widziałam, jest super, tyle tylko, że ma aż 20 km....[/QUOTE]

Jak jechałam teraz do PL i od Wrocławia do Krapkowic musiałam zapłacić za te 100km, to mnie qurwica wzięła :mad: Cała niemcownia jest w autostradach i nie trzeba za nie płacić. A tu ledwo coś zrobili i już ciągną kasę :mad:
Brakuje tylko, żeby jeszcze kazali sobie płacić od Wrocka do Jędrzychowic :roll: Choć nie, tam tego nie zrobią, bo to jest autostrada bez pasa awaryjnego :mdleje: Więc defakto, nawet tego nie można nazwać autostradą :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']zbyt wymagająca jesteś :eviltong:[/QUOTE]

Wydaje Ci się :eviltong:

[quote name='vege*']Magda ja też ci chętnie oddam wszystko, wszędzie już do ok pół łydki tego dziadostwa jest, a na łąkach to do kolan prawie :diabloti:[/QUOTE]

Dawać ten śnieg do mnie ;) Iglo sobie zbuduję :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']
Dawać ten śnieg do mnie ;) Iglo sobie zbuduję :evil_lol:[/QUOTE]
I będziesz tam mieszkać z Torką :evil_lol: Ja zawsze chciałam sobie zbudować iglo i tam wejść do środka, prawie mi się udało kiedyś, ale jak weszłam to się na mnie zawaliło, jezu mogłam zginąć :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']I będziesz tam mieszkać z Torką :evil_lol: Ja zawsze chciałam sobie zbudować iglo i tam wejść do środka, prawie mi się udało kiedyś, ale jak weszłam to się na mnie zawaliło, jezu mogłam zginąć :evil_lol:[/QUOTE]

ja też zawsze chciałam zbudować, ale zawsze za duże zaczynałam i nigdy nie dokończyłam :(:(:(:( :evil_lol:

Posted

My też z koleżankami budowałyśmy zawsze iglo , i nawet dawało się do niego wejść :diabloti: a teraz z tymi koleżankami to nawet na ulicy sobie cześć nie mówimy :roll:

Guest wolfheart
Posted

dobry wieczór:p
żałuję,że nigdy nie zbudowałam iglo,to jest fajny pomysł dziewczyny...

Posted

też zawsze o igloo marzylam, nigdy nie zbudowałam, ale jest mozliwość - tylko trzeba jechac do Wawy do Centrum Nauki Kopernika - tam jest możliwośc zbudowania igloo z takich fajnych cegiełek. Oczywiście też się zawala.... Ale ile zabawy!