*Magda* Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='panbazyl']odgrzebałam się ze śniegu i zaglądam - kurza morda, ale dziś u mnie napadało tego białego syfu....[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']hejka zimowo i bardzooooooooo śnieżnie :lol:[/QUOTE] Hej :) Dlaczego Wy macie więcej śniegu niż ja :mad::placz: Quote
łamAga Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='magdabroy']Hej :) Dlaczego Wy macie więcej śniegu niż ja :mad::placz:[/QUOTE] Ja bardzo chętnie oddam Ci calutki co do płateczka :roll: Quote
panbazyl Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 chcesz trochę? Nie będe żałować - dziś nie wiem jak dlugo zgarnialam ten syf aby się do bramki dostać..... Quote
*Magda* Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja bardzo chętnie oddam Ci calutki co do płateczka :roll:[/QUOTE] Dawaj :) [quote name='panbazyl']chcesz trochę? Nie będe żałować - dziś nie wiem jak dlugo zgarnialam ten syf aby się do bramki dostać.....[/QUOTE] Już rok temu mi miałaś wysłać i do tej pory go nie dostałam :mad::eviltong: Quote
panbazyl Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='magdabroy']Dawaj :) Już rok temu mi miałaś wysłać i do tej pory go nie dostałam :mad::eviltong:[/QUOTE] pewnie po drodze się roztopił na polskich "autostradach".... Quote
*Magda* Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='panbazyl']pewnie po drodze się roztopił na polskich "autostradach"....[/QUOTE] A to Wy macie coś takiego jak "autostrady" :crazyeye::diabloti: Quote
łamAga Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 proszę :eviltong: co se będę załować :eviltong: Quote
panbazyl Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='magdabroy']A to Wy macie coś takiego jak "autostrady" :crazyeye::diabloti:[/QUOTE] nooo ;) choć ostatnio sama się dziwię, że tak - trasa Lublin-Piaski - szok. Takich dróg to nawet w Dojczu nie widziałam, jest super, tyle tylko, że ma aż 20 km.... Quote
*Magda* Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='dOgLoV'] proszę :eviltong: co se będę załować :eviltong: Phi, tylko tyle :obrazic::eviltong: Quote
łamAga Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 ej no dałam Ci wszystko co miałam :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='panbazyl']nooo ;) choć ostatnio sama się dziwię, że tak - trasa Lublin-Piaski - szok. Takich dróg to nawet w Dojczu nie widziałam, jest super, tyle tylko, że ma aż 20 km....[/QUOTE] Jak jechałam teraz do PL i od Wrocławia do Krapkowic musiałam zapłacić za te 100km, to mnie qurwica wzięła :mad: Cała niemcownia jest w autostradach i nie trzeba za nie płacić. A tu ledwo coś zrobili i już ciągną kasę :mad: Brakuje tylko, żeby jeszcze kazali sobie płacić od Wrocka do Jędrzychowic :roll: Choć nie, tam tego nie zrobią, bo to jest autostrada bez pasa awaryjnego :mdleje: Więc defakto, nawet tego nie można nazwać autostradą :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='dOgLoV']ej no dałam Ci wszystko co miałam :diabloti:[/QUOTE] Mało :diabloti: Quote
łamAga Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='magdabroy']Mało :diabloti:[/QUOTE] zbyt wymagająca jesteś :eviltong: Quote
vege* Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Magda ja też ci chętnie oddam wszystko, wszędzie już do ok pół łydki tego dziadostwa jest, a na łąkach to do kolan prawie :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='dOgLoV']zbyt wymagająca jesteś :eviltong:[/QUOTE] Wydaje Ci się :eviltong: [quote name='vege*']Magda ja też ci chętnie oddam wszystko, wszędzie już do ok pół łydki tego dziadostwa jest, a na łąkach to do kolan prawie :diabloti:[/QUOTE] Dawać ten śnieg do mnie ;) Iglo sobie zbuduję :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 ej nie mówcie juz wiecej o sniegu iglach itd bo mi strasznie zimno brrrrrr Quote
vege* Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='magdabroy'] Dawać ten śnieg do mnie ;) Iglo sobie zbuduję :evil_lol:[/QUOTE] I będziesz tam mieszkać z Torką :evil_lol: Ja zawsze chciałam sobie zbudować iglo i tam wejść do środka, prawie mi się udało kiedyś, ale jak weszłam to się na mnie zawaliło, jezu mogłam zginąć :evil_lol: Quote
KT Arts Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ja jak byłam mała to co roku miałam iglo :loveu: albo jakieś fortece :) Quote
Aleksa. Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='vege*']I będziesz tam mieszkać z Torką :evil_lol: Ja zawsze chciałam sobie zbudować iglo i tam wejść do środka, prawie mi się udało kiedyś, ale jak weszłam to się na mnie zawaliło, jezu mogłam zginąć :evil_lol:[/QUOTE] ja też zawsze chciałam zbudować, ale zawsze za duże zaczynałam i nigdy nie dokończyłam :(:(:(:( :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 My też z koleżankami budowałyśmy zawsze iglo , i nawet dawało się do niego wejść :diabloti: a teraz z tymi koleżankami to nawet na ulicy sobie cześć nie mówimy :roll: Quote
Oscar Patric Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 jak chcesz to My chętnie Tobie damy caluśki śnieg,a nie tak mało jest go u Nas,Ja miałam tylko raz iglo:placz:,nikt nie chciał go zemną budować,bo za dużo roboty było Quote
Guest wolfheart Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 dobry wieczór:p żałuję,że nigdy nie zbudowałam iglo,to jest fajny pomysł dziewczyny... Quote
*Magda* Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 A dziś dopadało trochę śniegu :multi: Quote
panbazyl Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 też zawsze o igloo marzylam, nigdy nie zbudowałam, ale jest mozliwość - tylko trzeba jechac do Wawy do Centrum Nauki Kopernika - tam jest możliwośc zbudowania igloo z takich fajnych cegiełek. Oczywiście też się zawala.... Ale ile zabawy! Quote
łamAga Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 u nas dzisiaj juz nie pada ale sniegu jest mnóstwo :roll: Quote
Recommended Posts