*Magda* Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='dOgLoV']u nas dzisiaj juz nie pada ale sniegu jest mnóstwo :roll:[/QUOTE] U nas dużo nie napadało, ale troszkę więcej jednak jest :p Chciałam zabrać dziś aparat na spacer, ale strasznie wiało i zrezygnowałam :roll: I muszę się pochwalić, że Tora (chyba) ma nowego kolegę do zabawy :multi: Tydzień temu w niedzielę, spotkaliśmy pana z podrostkiem mix'a ONka z husky'm ;) Trochę pobiegały, ale młody podskakiwał do Tory i zabawa szybko się skończyła :roll: Dziś ich znowu spotkaliśmy i było dużo lepiej :multi: Torka pokazała mu gdzie jego miejsce :evil_lol: Pan był nawet z tego powodu bardzo zadowolony, bo mówił, że większość psów, przez tę jego próbę dominacji, nie chcą się z nim w ogóle bawić :shake: Szkoda tylko, że widujemy go tylko w niedzielę :( Quote
łamAga Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='magdabroy']U nas dużo nie napadało, ale troszkę więcej jednak jest :p Chciałam zabrać dziś aparat na spacer, ale strasznie wiało i zrezygnowałam :roll: I muszę się pochwalić, że Tora (chyba) ma nowego kolegę do zabawy :multi: Tydzień temu w niedzielę, spotkaliśmy pana z podrostkiem mix'a ONka z husky'm ;) Trochę pobiegały, ale młody podskakiwał do Tory i zabawa szybko się skończyła :roll: Dziś ich znowu spotkaliśmy i było dużo lepiej :multi: Torka pokazała mu gdzie jego miejsce :evil_lol: Pan był nawet z tego powodu bardzo zadowolony, bo mówił, że większość psów, przez tę jego próbę dominacji, nie chcą się z nim w ogóle bawić :shake: Szkoda tylko, że widujemy go tylko w niedzielę :([/QUOTE] oooo to super :multi::multi::multi::multi: będą zdjęcia psich zabaw :loveu::loveu::loveu::loveu: u nas dzisiaj właśnie wiatru nie było i mimo iż było -8 i jak szliśmy do kościoła było masakrycznie zimno to na spacerze było cieplutko , troszke mi tylko ręce zmarzły jak zdjęcia robiłam bo nie wiem dlaczego ale zdjęłam do tego rękawiczki ale ogólnie to się nawet zgrzałam :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Zobaczymy czy za tydzień znowu ich spotkamy ;) Jak pogoda będzie dobra i oni będą, to fotki porobię :) Bo psiak jest przekochany :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='dOgLoV']oooo to super :multi::multi::multi::multi: będą zdjęcia psich zabaw :loveu::loveu::loveu::loveu: u nas dzisiaj właśnie wiatru nie było i mimo iż było -8 i jak szliśmy do kościoła było masakrycznie zimno to na spacerze było cieplutko , troszke mi tylko ręce zmarzły jak zdjęcia robiłam bo nie wiem dlaczego ale zdjęłam do tego rękawiczki ale ogólnie to się nawet zgrzałam :diabloti:[/QUOTE] :multi: psie zabawy ja to już nie wiem jak się ubierać,ostatnio u nas temp. waha się rano od -12 do -7'C jak założę polar pod kurtkę to za ciepło,jak nie założę za zimno..ubiorę czapkę za ciepło,założę nauszniki za zimno...eh Quote
Ty$ka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 O, super, że będzie nowy kumpel. Będą też więc fotki 8) Jestem ciekawa tego mixa ;) Quote
*Magda* Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='Ty$ka'] Jestem ciekawa tego mixa ;)[/QUOTE] Wygląda jak zwykły ONek, tylko łapki ma nie brązowe, a białawe ;) Quote
Ty$ka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='magdabroy']Wygląda jak zwykły ONek, tylko łapki ma nie brązowe, a białawe ;)[/QUOTE] To skąd pojęcie, że to mix haszczaka? :P Quote
*Magda* Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='Ty$ka']To skąd pojęcie, że to mix haszczaka? :P[/QUOTE] Właściciel psa nam powiedział, że rodzice to ONek i husky ;) Quote
łamAga Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='magdabroy']Zobaczymy czy za tydzień znowu ich spotkamy ;) Jak pogoda będzie dobra i oni będą, to fotki porobię :) Bo psiak jest przekochany :loveu:[/QUOTE] jestem ciekawa jaki charakter z tej mieszanki wyszedł :lol: [quote name='marta.k9080']:multi: psie zabawy ja to już nie wiem jak się ubierać,ostatnio u nas temp. waha się rano od -12 do -7'C jak założę polar pod kurtkę to za ciepło,jak nie założę za zimno..ubiorę czapkę za ciepło,założę nauszniki za zimno...eh[/QUOTE] Ja tam wolę jak mi ciepło , dzisiaj sie tak obabuchałam ze mi było bardzoooo cieplutko :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja tam wolę jak mi ciepło , dzisiaj sie tak obabuchałam ze mi było bardzoooo cieplutko :diabloti:[/QUOTE] ja biegam z Luną jak dzika na spacerkach i jak się obabucham to się ugotuję chyba...najgorszy jest początek i koniec spaceru bo wtedy marznę jak ubiorę się za lekko.A rozpinać się nie będę zgrzana,bo zachoruję na pewno. Quote
Klaudia&Aza Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Mroźne dobry wieczór:) U manie niestety psy nie mają tak dobrze i żadnego kompana do zabawy nie mają:roll: Quote
*Magda* Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Mroźne dobry wieczór:) U manie niestety psy nie mają tak dobrze i żadnego kompana do zabawy nie mają:roll:[/QUOTE] Klaudia :multi: Dobry wieczór :) Ale mają chociaż siebie do zabawy ;) Quote
łamAga Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='marta.k9080']ja biegam z Luną jak dzika na spacerkach i jak się obabucham to się ugotuję chyba...najgorszy jest początek i koniec spaceru bo wtedy marznę jak ubiorę się za lekko.A rozpinać się nie będę zgrzana,bo zachoruję na pewno.[/QUOTE] Coś Ty ja jak ide na spacer z psami to ubieram się jak eskimos :evil_lol: dzisiaj miałam ubrane grube rajstopy na to spodnie narciarskie , podkoszulkę grubaśnego polara i grubaśną kurtkę :evil_lol: tak mi było cieplutko ze mi sie do domu nie chciało wracać :lol: Quote
Ty$ka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']U manie niestety psy nie mają tak dobrze i żadnego kompana do zabawy nie mają:roll:[/QUOTE] Jak wpadniesz do nas to od razu zapoznam Cię z Morusławem, Cheebą, Ciapkiem i ten.., może z Kropką o ile ona zaakceptuje Twoje sunie, bo to prawdziwa jamnica jest: z byle kim się nie zadaje (tzn. zadaje się tylko z Morusem :lol: ) Quote
Guest wolfheart Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='dOgLoV']Coś Ty ja jak ide na spacer z psami to ubieram się jak eskimos :evil_lol: dzisiaj miałam ubrane grube rajstopy na to spodnie narciarskie , podkoszulkę grubaśnego polara i grubaśną kurtkę :evil_lol: tak mi było cieplutko ze mi sie do domu nie chciało wracać :lol:[/QUOTE] ugotowała bym się...to jest właśnie głupie,że idąc sobie powoli marznę,a wystarczy chwila zabawy z Luną i jest mi za ciepło i bądź tu mądra i się ubierz:evil_lol: Quote
łamAga Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='marta.k9080']ugotowała bym się...to jest właśnie głupie,że idąc sobie powoli marznę,a wystarczy chwila zabawy z Luną i jest mi za ciepło i bądź tu mądra i się ubierz:evil_lol:[/QUOTE] Zimą nie mam tego problemu , jestem mega zmarzluchem i jak jestem na spacerze nie ma u mnie takiego pojęcia że jest mi za ciepło :diabloti: Quote
Klaudia&Aza Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='magdabroy']Klaudia :multi: Dobry wieczór :) Ale mają chociaż siebie do zabawy ;)[/QUOTE] No tak, zawsze to jakiś plus:) [quote name='Ty$ka']Jak wpadniesz do nas to od razu zapoznam Cię z Morusławem, Cheebą, Ciapkiem i ten.., może z Kropką o ile ona zaakceptuje Twoje sunie, bo to prawdziwa jamnica jest: z byle kim się nie zadaje (tzn. zadaje się tylko z Morusem :lol: )[/QUOTE] No wszystko fajnie, tylko dlaczego ja mam do Ciebie tak daleko :shake: Quote
ania90 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Witamy sie u Was po krotkiej przerwie :lol: Quote
*Magda* Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='ania90']Witamy sie u Was po krotkiej przerwie :lol:[/QUOTE] Hej Ania :) A u mnie nadal sypie śnieg :multi: Quote
ania90 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 u nas juz nie sypie od tygodnia tylko jest mrozik w dzien ok -5* a w nocy ok -9*, dzisiaj ok 8ej to lecial deszcz taki drobny, a slisko jest wszedzie ze lo cho cho :( Quote
*Magda* Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Ja mam tak szyby w aucie zamarznięte, że nawet tego dziś zdrapać nie mogłam :D Mam nadzieję, że do czwartku to drapię, bo muszę wtedy jechać do sklepu ;) Quote
ania90 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 U mnie w pracy to wszyscy musza drapac szyby w autach, a ja tylko na rower i myk do domu. Jak jestem w domu to oni dopiero kacza drapac i zaczynaja ruszac :D U mnie to M robi zakupy po drodze jadac z pracy wiec ja mam labe od tego(cho o spozywke) :evil_lol: bo inne rzeczy to kupuje przez neta i same do mnie przyjezdzaja, he he wygodnicka jestem :evil_lol::eviltong: Quote
*Magda* Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='ania90']U mnie w pracy to wszyscy musza drapac szyby w autach, a ja tylko na rower i myk do domu. Jak jestem w domu to oni dopiero kacza drapac i zaczynaja ruszac :D U mnie to M robi zakupy po drodze jadac z pracy wiec ja mam labe od tego(cho o spozywke) :evil_lol: bo inne rzeczy to kupuje przez neta i same do mnie przyjezdzaja, he he wygodnicka jestem :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] Ja do pracy nie jeżdżę, więc auto mi prawie w ogóle nie potrzebne ;) Na zakupy jeździmy w trójkę :) Ale w czwartek w Lidl'u mają być ubranka dziecięce :) I są w ulotce piękne pidżamki :loveu: No i muszę jechać po nie z rana, bo jak Bogdan będzie wracał z pracy, to już ich może nie być :shake: Quote
ania90 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 U nas jest tak samo, jak jest nowa gazetka to ludzie juz od samego rana nawet godz przed otwarciem stoja pod sklepem , a jak otworza to robia "napad", a to ze ja tylek ruszam dopiero ok 10tej na zakupy (jak trzeba)to juz jest wykupione wszystko to co bym chciala z gazetki :mad::shake: Raz udalo mi sie kupic dres tanio (bo nie byl w gazetce)i chyba ludzie uwagi nie zwrocili hi hi, a jak ktos zauwazyl to bral od razu po 3-4szt :crazyeye: Quote
łamAga Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 U nas też sniegu coraz więcej i sie zastanawiam czy jechac do pracy rowerem czy isc z buta , Sebastian mówił że mam isc z buta a on po mnie przyjedzie ale chyba zaryzykuje jazde rowerem :diabloti: Quote
Recommended Posts