Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9110.jpg

zaraz cię połknę piłeczko:diabloti:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9167.jpg

Theoś jesteś słodki jak łyżka miodu:p

[quote name='panbazyl']no tak to masz świeży śnieg ;)
Teoś jak zawsze pełen uroku :) I jak rośnie :) Kochany szkrab :)

Kochane, kochane to moje maleństwo :loveu: A dziś tak biedny płakał na szczepieniu :(

Posted

panbazyl napisał(a):
obserwuj go przez dobę co najmniej po szczepieniu, bo jednak to nie jest obojętne dla organizmu (moje czasem miały wysoką temperaturę po szczepieniach).

Po ostatnim szczepieniu, Theoś następnego dnia był śpiący/osowiały :roll: Więc pewnie jutro może go coś "dopaść" albo w nocy :roll: Mam dla niego czopki z parcetamolem i mam mu podać jeśli będzie "inny" ;)

Posted

Angi napisał(a):
śliczniuteńki :loveu:

:eviltong:

dOgLoV napisał(a):
przepiekne , przeslodkie , przesliczne i ogólnie wszystko na P :diabloti::loveu:

Peznadziejne :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
ooooo to duzy chłopak , Marysia waży niecałe 10 ;)

lekarki to z reguły obchodzą się z dziećmi jak z kurczakami :shake:

spory faktycznie. lena roczna miała 9,9kg i chyba 72cm
a lekarki faktycznie obchodzą się z dziećmi jak z kurczakami(też miałam w szpitalu takie skojarzenia) ale biorą je pewnie, wszystko robią szybko i dzieci są u nich na rękach spokojne!(przynajmniej jeśli chodzi o noworodki, bo starsze już chcą do maaaaamyyyyyyy ;)

Posted

[quote name='bira']A gdzie śniegowe foty?

Teoś naprawde duży chłopak. Biana na rok ważyła coś koło tego ;-)

Dziś wieczorem będą ;)

[quote name='agaga21']spory faktycznie. lena roczna miała 9,9kg i chyba 72cm
a lekarki faktycznie obchodzą się z dziećmi jak z kurczakami(też miałam w szpitalu takie skojarzenia) ale biorą je pewnie, wszystko robią szybko i dzieci są u nich na rękach spokojne!(przynajmniej jeśli chodzi o noworodki, bo starsze już chcą do maaaaamyyyyyyy ;)

Ale on nie jest jakiś spasiony, utuczony czy coś podobnego :shake: Wygląda jak normalny niemowlak ;)

[quote name='Izabela124.']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9075.jpg krztusiła się? :evil_lol:

Pluła trawą :D

Posted

a ja nie pisałam że jest spasiony! jest okrągły, jak większość bobasków w jego wieku(mój kamil to dopiero był okrągły jako półroczne dziecko! normalnie jak księżyc w pełni :D a teraz wszystkie portki mu spadają) theoś jest też wysoki, więc pewnie duży facet z niego wyrośnie.
z resztą jaki by nie był, to w tym wieku dzidzie same dawkują sobie ilość jedzenia, bo jak mają za mało, to jest po prostu ryk ;)