Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ada_Mirra']heeej :D ile zdjęć :)

[URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7314.jpg[/URL] a co Torcia wykombinowała? :loveu:[/QUOTE]

Hej ;)
Obudził się w niej demon :D

[quote name='unikatowydiament']ale słodziutki bobasek:loveu:[/QUOTE]

Dzięki :)

[quote name='dOgLoV']A jak tam u was dzisiaj z pogodą ?? znowu taka duchota ??;)[/QUOTE]

Na dworze trochę chłodniej, ale tylko trochę :roll: W sypialni i tak mam jeszcze 28 stopni :/

[quote name='Jean']ale On ma słodkie pyzolki!!!

[URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7340.jpg[/URL]
do całowania stworzone :loveu:[/QUOTE]

:loveu:
I właśnie dlatego ciągle go całuję :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']

Na dworze trochę chłodniej, ale tylko trochę :roll: W sypialni i tak mam jeszcze 28 stopni :/

[/QUOTE]

U nas przed chwilą padało a teraz juz nie pada ale nawet dobrze bo jutro chce deska na płot malować :evil_lol:

a u was nie fajnie :roll: znowu taka duchota :roll: nie zazdroszczę :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']U nas przed chwilą padało a teraz juz nie pada ale nawet dobrze bo jutro chce deska na płot malować :evil_lol:

a u was nie fajnie :roll: znowu taka duchota :roll: nie zazdroszczę :shake:[/QUOTE]

U mnie spadło kilka kropel deszczu, kilka sekund później już nawet nie było po nich śladu :/
W środę ma już ponoć padać, więc czekam na ten dzień z utęsknieniem ;)

Posted

[quote name='magdabroy']U mnie spadło kilka kropel deszczu, kilka sekund później już nawet nie było po nich śladu :/
W środę ma już ponoć padać, więc czekam na ten dzień z utęsknieniem ;)[/QUOTE]

czyli jak u was bedzie padało w środe to u nas w piatek :cool3: fajnie by było jak by sie ochłodziło troszkę bo w sobote chciała bym isc na konie a w taka duchite to ja podziekuje , szkoda konia w ogóle meczyć :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']No ja mam nadzieję, że prognozy się sprawdzą, bo dlugo tak nie pociągnę :shake:

Zdjęcia z konikami :multi:[/QUOTE]

Ja tez juz wysiadam , dzisiaj sie czuję jak by mnie walec przejechał a Sebastian sie ze mnie smieje ze jeden dzien ciepła a ja juz narzekam :evil_lol: a ja bym chciała śnieg dużooooo śniegu :evil_lol:

oj tak tym razem wezme aparat bo w ostatnia sobote nie wziełam i byłam zła :shake: ale ważne że Ola ( córka "naszej" vetki) była zadowolona z jadny , dzisiaj zostalismy poinformowani ze była wniebowzieta bo pan Sebastian nawet jej konia kazał wyczyścić :evil_lol:

Posted

Dzień dobry;)

[URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7336.jpg[/URL] mam słabość do tego przystojniaka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

U mnie z rana było pochmurno i padał deszcz ale później się rozpogodziło;)

Posted

[quote name='dOgLoV']a u nas mimo ze wczoraj w nocy szalała burza znowu jest duchota :roll:[/QUOTE]

u nas było okropnie dziś i wczoraj. ja-lubiąca upały się męczyłam strasznie, tak duszno było. teraz mamy 25 stopni więc jest ok

Posted

U mnie dziś ochłodzenie, ale deszczu nadal brak :mad:
Sypialnie wychłodziłam już do 24 stopni, także jest super :multi: Może uda mi się jeszcze zbić ze 2-3 stopnie ;)

[quote name='bianka19']maluszek jest przesłodki. :loveu:[/QUOTE]

Dziękuję :)

[quote name='Izabela124.']Ale tu nagadane :evil_lol: A zdjęć mało[/QUOTE]

Narazie nadrabiam zaległości w innych galeriach ;) Jak mi czas i syn na to pozwoli, to będą dziś zdjęcia :)