Jean Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 ale On ma słodkie pyzolki!!! [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7340.jpg[/url] do całowania stworzone :loveu: Quote
*Magda* Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='Ada_Mirra']heeej :D ile zdjęć :) [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7314.jpg[/URL] a co Torcia wykombinowała? :loveu:[/QUOTE] Hej ;) Obudził się w niej demon :D [quote name='unikatowydiament']ale słodziutki bobasek:loveu:[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='dOgLoV']A jak tam u was dzisiaj z pogodą ?? znowu taka duchota ??;)[/QUOTE] Na dworze trochę chłodniej, ale tylko trochę :roll: W sypialni i tak mam jeszcze 28 stopni :/ [quote name='Jean']ale On ma słodkie pyzolki!!! [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7340.jpg[/URL] do całowania stworzone :loveu:[/QUOTE] :loveu: I właśnie dlatego ciągle go całuję :loveu: Quote
łamAga Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='magdabroy'] Na dworze trochę chłodniej, ale tylko trochę :roll: W sypialni i tak mam jeszcze 28 stopni :/ [/QUOTE] U nas przed chwilą padało a teraz juz nie pada ale nawet dobrze bo jutro chce deska na płot malować :evil_lol: a u was nie fajnie :roll: znowu taka duchota :roll: nie zazdroszczę :shake: Quote
*Magda* Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='dOgLoV']U nas przed chwilą padało a teraz juz nie pada ale nawet dobrze bo jutro chce deska na płot malować :evil_lol: a u was nie fajnie :roll: znowu taka duchota :roll: nie zazdroszczę :shake:[/QUOTE] U mnie spadło kilka kropel deszczu, kilka sekund później już nawet nie było po nich śladu :/ W środę ma już ponoć padać, więc czekam na ten dzień z utęsknieniem ;) Quote
łamAga Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='magdabroy']U mnie spadło kilka kropel deszczu, kilka sekund później już nawet nie było po nich śladu :/ W środę ma już ponoć padać, więc czekam na ten dzień z utęsknieniem ;)[/QUOTE] czyli jak u was bedzie padało w środe to u nas w piatek :cool3: fajnie by było jak by sie ochłodziło troszkę bo w sobote chciała bym isc na konie a w taka duchite to ja podziekuje , szkoda konia w ogóle meczyć :shake: Quote
*Magda* Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 No ja mam nadzieję, że prognozy się sprawdzą, bo dlugo tak nie pociągnę :shake: Zdjęcia z konikami :multi: Quote
łamAga Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='magdabroy']No ja mam nadzieję, że prognozy się sprawdzą, bo dlugo tak nie pociągnę :shake: Zdjęcia z konikami :multi:[/QUOTE] Ja tez juz wysiadam , dzisiaj sie czuję jak by mnie walec przejechał a Sebastian sie ze mnie smieje ze jeden dzien ciepła a ja juz narzekam :evil_lol: a ja bym chciała śnieg dużooooo śniegu :evil_lol: oj tak tym razem wezme aparat bo w ostatnia sobote nie wziełam i byłam zła :shake: ale ważne że Ola ( córka "naszej" vetki) była zadowolona z jadny , dzisiaj zostalismy poinformowani ze była wniebowzieta bo pan Sebastian nawet jej konia kazał wyczyścić :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Hej :) Co tak mało zdjęć ? :( [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7339.jpg[/url] ale to jest słooooooooodziaste :loveu: Quote
Milena9 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 U nas dziś trochę chłodniej na szczęście na razie ;) Quote
łamAga Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Dzien dobry ;) u nas dzisiaj znowu duszno ale w nocy za to tak lało i była taka burza że masakra , myslalam ze nam wszystkie drzewa powyrywa z korzeniami :shake: Quote
Klaudia&Aza Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Dzień dobry;) [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7336.jpg[/URL] mam słabość do tego przystojniaka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: U mnie z rana było pochmurno i padał deszcz ale później się rozpogodziło;) Quote
*Magda* Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 Dobry wieczór wszystkim ;) U mnie nadal duszno i bez deszczu :( Quote
łamAga Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór wszystkim ;) U mnie nadal duszno i bez deszczu :([/QUOTE] a u nas mimo ze wczoraj w nocy szalała burza znowu jest duchota :roll: Quote
darii_iia Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Witamy się wieczorkiem. ;) A u nas cały dzień słonecznie, ciepło i delikatny wiaterek. :loveu: Quote
Ptysiak Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór wszystkim ;) U mnie nadal duszno i bez deszczu :([/QUOTE] To tak jak u nas :( Quote
bianka19 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 u nas identyczna pogoda, nie ma czym oddychać w ogóle.. :roll: maluszek jest przesłodki. :loveu: Quote
agaga21 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='dOgLoV']a u nas mimo ze wczoraj w nocy szalała burza znowu jest duchota :roll:[/QUOTE] u nas było okropnie dziś i wczoraj. ja-lubiąca upały się męczyłam strasznie, tak duszno było. teraz mamy 25 stopni więc jest ok Quote
Daga&Maks Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 u nas też gorąco, duszno, w nocy spać się nie da Quote
Izabela124. Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Ale tu nagadane :evil_lol: A zdjęć mało Quote
*Magda* Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 U mnie dziś ochłodzenie, ale deszczu nadal brak :mad: Sypialnie wychłodziłam już do 24 stopni, także jest super :multi: Może uda mi się jeszcze zbić ze 2-3 stopnie ;) [quote name='bianka19']maluszek jest przesłodki. :loveu:[/QUOTE] Dziękuję :) [quote name='Izabela124.']Ale tu nagadane :evil_lol: A zdjęć mało[/QUOTE] Narazie nadrabiam zaległości w innych galeriach ;) Jak mi czas i syn na to pozwoli, to będą dziś zdjęcia :) Quote
Kaaasia Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Theoś grzeczny chłopczyk pozwoli mamusi na zdjęcia :smile: Quote
łamAga Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Dzień dobry ;) ale u nas była burza przed chwilą i jak lało :multi: Quote
Recommended Posts