Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
nooo do tego kolegi akurat pisze różne rzeczy z obelgami ( w żartach) włącznie :evil_lol:

Biedny kolega :diabloti:

dOgLoV napisał(a):
oooo widzisz mowilam ze przyjdzie od nas :eviltong:

Jesteś czarownicą :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Biedny kolega :diabloti:

Jesteś czarownicą :evil_lol:

Oj tam biedny , zasługuje na to :evil_lol:

ja ależ skąd :cool3: ale jak wracalam dzisiaj do domu to mi miotła niezle przemokła :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
ja ależ skąd :cool3: ale jak wracalam dzisiaj do domu to mi miotła niezle przemokła :eviltong:

:D:D:D

Uciekam spać :sleep2: Do jutra :calus:

Posted

[quote name='magdabroy']Tobie również :) Ciekawe ile dziś Theoś da mi pospać :roll:

dzięki bardzo ;) trzymam kciuki za przespaną całą noc , no z małą przerwą na jedzonko ;)

Posted

Witam się oficjalnie bo czytaczem jestem od dłuższego czasu;) Torka jest super-zazdroszczę niesamowicie że jest tak spokojna i bezkonfliktowa do innych psów.
Teoś słodziak-na zdjęciach wydaje się większy od mojego Olcia,ale z tego co przeczytałam waży mniej,mimo to obaj rozrabiają tak samo:p

Posted

[quote name='magdabroy']Te stópki mogłabym całować non stop :loveu:Póki nie śmierdzą :evil_lol:
:evil_lol:

Nie wiem czy dobry wieczór czy nie pasuje bardziej dobrej nocy już :)

Fotek dziś nie było... buuuu :(

Posted

dOgLoV napisał(a):
dzięki bardzo ;) trzymam kciuki za przespaną całą noc , no z małą przerwą na jedzonko ;)

Nie było tak źle ;) Dał pospać do 6:30, oczywiście z przerwami na jedzonko :)

asiunia napisał(a):
Witam się oficjalnie bo czytaczem jestem od dłuższego czasu;) Torka jest super-zazdroszczę niesamowicie że jest tak spokojna i bezkonfliktowa do innych psów.
Teoś słodziak-na zdjęciach wydaje się większy od mojego Olcia,ale z tego co przeczytałam waży mniej,mimo to obaj rozrabiają tak samo:p

Cześć ;) Cieszę się, że do nas zaglądasz :)
Ja też się cieszę, że Tora kocha wszystkie psy :loveu: Czasem jest to uciążliwe, bo nie każdy pies kocha ją :D ale dajemy radę ;)
Twój Olaf, z tego co pamiętam jest jakoś miesiąc starszy od Theosia :hmmmm:

Ptysiak napisał(a):
:evil_lol:

Nie wiem czy dobry wieczór czy nie pasuje bardziej dobrej nocy już :)

Fotek dziś nie było... buuuu :(

Dzień dobry Iza ;)

Fotek nie było, bo nie było na to czasu :eviltong: Za dużo gadają w galeriach i ledwo nadrabiam zaległości :roll:

Posted

Dzień doberek ;) Spałam dzisiaj jakies 4 godziny wiec mam nadzieje ze Wam noc minela lepiej:roll:Olo jest z 25.06 wiec miedzy naszymi maluchami jest +/- 2 tyg różnicy. Jesteście już po szczepieniach czy przed?

Posted

asiunia napisał(a):
Dzień doberek ;) Spałam dzisiaj jakies 4 godziny wiec mam nadzieje ze Wam noc minela lepiej:roll:Olo jest z 25.06 wiec miedzy naszymi maluchami jest +/- 2 tyg różnicy. Jesteście już po szczepieniach czy przed?

Dzien dobry :)

No to ja przy Tobie to jestem wyspana :D

Wydawało mi się, że jest między nimi większa różnica w wieku :roll: Jesteśmy przed szczepieniami. Czeka nas to we wrześniu, więc już całkiem nie długo ;)

Ptysiak napisał(a):
Dzień dobry :loveu:

Doberek Iza :)

dOgLoV napisał(a):
A to nawet sobie pospałaś ;)

dzien dobry w pochmurny dzień ;)

No :)

Dzień dobry Agnieszko :)

Posted

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)

miłego i spokojnego weekendu:)

Dzień dobry :)

Dziękuję i wzajemnie :)

Macie kilka fot, bo później nie będę miała czasu ;)

Posted

Iza, on nie spał na kolanach. Bogdan dmuchał mu w twarz i on wtedy zamykał oczy :D

Uśmiecha się, uśmiecha :loveu: Jeszcze nie całkiem świadomie, ale się uśmiecha :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Iza, on nie spał na kolanach. Bogdan dmuchał mu w twarz i on wtedy zamykał oczy :D

Uśmiecha się, uśmiecha :loveu: Jeszcze nie całkiem świadomie, ale się uśmiecha :)

To chyba Mu było bardzo przyjemnie... taki orzeźwiający "wiaterek" :evil_lol:

Już lada moment zacznie uśmiechać się świadomie. To jest miłe kiedy stajesz nad łóżeczkiem a dziecko wyciąga rączki do Ciebie i się uśmiecha :loveu:

Posted

Ptysiak napisał(a):
To chyba Mu było bardzo przyjemnie... taki orzeźwiający "wiaterek" :evil_lol:

Już lada moment zacznie uśmiechać się świadomie. To jest miłe kiedy stajesz nad łóżeczkiem a dziecko wyciąga rączki do Ciebie i się uśmiecha :loveu:

Theoś lubi taki wiaterek ;) Jak go wezmę np. na dwór na rękach i wieje wiatr, to on aż połyka powietrze i mruży oczy :loveu:

No czekam aż będzie się do mnie świadomie uśmiechał :loveu: Moje Kochanie :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Theoś lubi taki wiaterek ;) Jak go wezmę np. na dwór na rękach i wieje wiatr, to on aż połyka powietrze i mruży oczy :loveu:

No czekam aż będzie się do mnie świadomie uśmiechał :loveu: Moje Kochanie :loveu:

:loveu:
Mimo tych czasami nieprzespanych nocy to dzieci w tym wieku właśnie są najsłodsze :loveu: i jeszcze potem jak zaczynają chodzić :loveu:
A potem jak zaczynają pyskować itd... to już nie są takie słodkie :evil_lol:

Posted

Theoś :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ja najbardziej lubie jak dzieciaczki zaczynają po swojemu mówić :loveu::loveu::loveu::loveu:

Torka :loveu: coś jej ostatnio tutaj mało :cool3:a Lumpek w ogóle tym razem sie nie załapał :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Theoś :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ja najbardziej lubie jak dzieciaczki zaczynają po swojemu mówić :loveu::loveu::loveu::loveu:

Torka :loveu: coś jej ostatnio tutaj mało :cool3:a Lumpek w ogóle tym razem sie nie załapał :evil_lol:

:loveu:

Theoś gada już po swojemu :loveu: I w dzień jak najbardziej mi się to podoba :) ale on lubi sobie pogadać też w nocy :evil_lol:

Chyba muszę zmienić tytuł galerii :eviltong: Lumpka mam tylko jedno zdjęcie i wrzucę je jutro jak będę miała czas ;)