*Magda* Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 dOgLoV napisał(a):nooo do tego kolegi akurat pisze różne rzeczy z obelgami ( w żartach) włącznie :evil_lol: Biedny kolega :diabloti: dOgLoV napisał(a):oooo widzisz mowilam ze przyjdzie od nas :eviltong: Jesteś czarownicą :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 magdabroy napisał(a):Biedny kolega :diabloti: Jesteś czarownicą :evil_lol: Oj tam biedny , zasługuje na to :evil_lol: ja ależ skąd :cool3: ale jak wracalam dzisiaj do domu to mi miotła niezle przemokła :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 dOgLoV napisał(a):ja ależ skąd :cool3: ale jak wracalam dzisiaj do domu to mi miotła niezle przemokła :eviltong: :D:D:D Uciekam spać :sleep2: Do jutra :calus: Quote
łamAga Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 magdabroy napisał(a)::D:D:D Uciekam spać :sleep2: Do jutra :calus: kolorowych snów :loveu: dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='dOgLoV']kolorowych snów :loveu: dobranoc ;) Tobie również :) Ciekawe ile dziś Theoś da mi pospać :roll: Quote
łamAga Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='magdabroy']Tobie również :) Ciekawe ile dziś Theoś da mi pospać :roll: dzięki bardzo ;) trzymam kciuki za przespaną całą noc , no z małą przerwą na jedzonko ;) Quote
asiunia Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Witam się oficjalnie bo czytaczem jestem od dłuższego czasu;) Torka jest super-zazdroszczę niesamowicie że jest tak spokojna i bezkonfliktowa do innych psów. Teoś słodziak-na zdjęciach wydaje się większy od mojego Olcia,ale z tego co przeczytałam waży mniej,mimo to obaj rozrabiają tak samo:p Quote
Ptysiak Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='magdabroy']Te stópki mogłabym całować non stop :loveu:Póki nie śmierdzą :evil_lol: :evil_lol: Nie wiem czy dobry wieczór czy nie pasuje bardziej dobrej nocy już :) Fotek dziś nie było... buuuu :( Quote
*Magda* Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 dOgLoV napisał(a):dzięki bardzo ;) trzymam kciuki za przespaną całą noc , no z małą przerwą na jedzonko ;) Nie było tak źle ;) Dał pospać do 6:30, oczywiście z przerwami na jedzonko :) asiunia napisał(a):Witam się oficjalnie bo czytaczem jestem od dłuższego czasu;) Torka jest super-zazdroszczę niesamowicie że jest tak spokojna i bezkonfliktowa do innych psów. Teoś słodziak-na zdjęciach wydaje się większy od mojego Olcia,ale z tego co przeczytałam waży mniej,mimo to obaj rozrabiają tak samo:p Cześć ;) Cieszę się, że do nas zaglądasz :) Ja też się cieszę, że Tora kocha wszystkie psy :loveu: Czasem jest to uciążliwe, bo nie każdy pies kocha ją :D ale dajemy radę ;) Twój Olaf, z tego co pamiętam jest jakoś miesiąc starszy od Theosia :hmmmm: Ptysiak napisał(a)::evil_lol: Nie wiem czy dobry wieczór czy nie pasuje bardziej dobrej nocy już :) Fotek dziś nie było... buuuu :( Dzień dobry Iza ;) Fotek nie było, bo nie było na to czasu :eviltong: Za dużo gadają w galeriach i ledwo nadrabiam zaległości :roll: Quote
asiunia Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Dzień doberek ;) Spałam dzisiaj jakies 4 godziny wiec mam nadzieje ze Wam noc minela lepiej:roll:Olo jest z 25.06 wiec miedzy naszymi maluchami jest +/- 2 tyg różnicy. Jesteście już po szczepieniach czy przed? Quote
łamAga Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 magdabroy napisał(a):Nie było tak źle ;) Dał pospać do 6:30, oczywiście z przerwami na jedzonko :) A to nawet sobie pospałaś ;) dzien dobry w pochmurny dzień ;) Quote
*Magda* Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 asiunia napisał(a):Dzień doberek ;) Spałam dzisiaj jakies 4 godziny wiec mam nadzieje ze Wam noc minela lepiej:roll:Olo jest z 25.06 wiec miedzy naszymi maluchami jest +/- 2 tyg różnicy. Jesteście już po szczepieniach czy przed? Dzien dobry :) No to ja przy Tobie to jestem wyspana :D Wydawało mi się, że jest między nimi większa różnica w wieku :roll: Jesteśmy przed szczepieniami. Czeka nas to we wrześniu, więc już całkiem nie długo ;) Ptysiak napisał(a):Dzień dobry :loveu: Doberek Iza :) dOgLoV napisał(a):A to nawet sobie pospałaś ;) dzien dobry w pochmurny dzień ;) No :) Dzień dobry Agnieszko :) Quote
Oscar Patric Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 dzień dobry:) miłego i spokojnego weekendu:) Quote
*Magda* Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:) miłego i spokojnego weekendu:) Dzień dobry :) Dziękuję i wzajemnie :) Macie kilka fot, bo później nie będę miała czasu ;) Quote
*Magda* Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 U tatusia na kolankach :loveu: Moja nowa tapeta na laptopie :loveu: Quote
*Magda* Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 I Tora, bo to wkońcu jej galeria :) Quote
Ptysiak Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7270.jpg jak Ona się ładnie uśmiecha :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7382.jpg tak bezpiecznie można pospać :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7385.jpg On się tu uśmiecha czy mi się wydaje? :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7359.jpg :loveu: Quote
*Magda* Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Iza, on nie spał na kolanach. Bogdan dmuchał mu w twarz i on wtedy zamykał oczy :D Uśmiecha się, uśmiecha :loveu: Jeszcze nie całkiem świadomie, ale się uśmiecha :) Quote
Ptysiak Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 magdabroy napisał(a):Iza, on nie spał na kolanach. Bogdan dmuchał mu w twarz i on wtedy zamykał oczy :D Uśmiecha się, uśmiecha :loveu: Jeszcze nie całkiem świadomie, ale się uśmiecha :) To chyba Mu było bardzo przyjemnie... taki orzeźwiający "wiaterek" :evil_lol: Już lada moment zacznie uśmiechać się świadomie. To jest miłe kiedy stajesz nad łóżeczkiem a dziecko wyciąga rączki do Ciebie i się uśmiecha :loveu: Quote
*Magda* Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Ptysiak napisał(a):To chyba Mu było bardzo przyjemnie... taki orzeźwiający "wiaterek" :evil_lol: Już lada moment zacznie uśmiechać się świadomie. To jest miłe kiedy stajesz nad łóżeczkiem a dziecko wyciąga rączki do Ciebie i się uśmiecha :loveu: Theoś lubi taki wiaterek ;) Jak go wezmę np. na dwór na rękach i wieje wiatr, to on aż połyka powietrze i mruży oczy :loveu: No czekam aż będzie się do mnie świadomie uśmiechał :loveu: Moje Kochanie :loveu: Quote
Ptysiak Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 magdabroy napisał(a):Theoś lubi taki wiaterek ;) Jak go wezmę np. na dwór na rękach i wieje wiatr, to on aż połyka powietrze i mruży oczy :loveu: No czekam aż będzie się do mnie świadomie uśmiechał :loveu: Moje Kochanie :loveu: :loveu: Mimo tych czasami nieprzespanych nocy to dzieci w tym wieku właśnie są najsłodsze :loveu: i jeszcze potem jak zaczynają chodzić :loveu: A potem jak zaczynają pyskować itd... to już nie są takie słodkie :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Theoś :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja najbardziej lubie jak dzieciaczki zaczynają po swojemu mówić :loveu::loveu::loveu::loveu: Torka :loveu: coś jej ostatnio tutaj mało :cool3:a Lumpek w ogóle tym razem sie nie załapał :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 dOgLoV napisał(a):Theoś :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja najbardziej lubie jak dzieciaczki zaczynają po swojemu mówić :loveu::loveu::loveu::loveu: Torka :loveu: coś jej ostatnio tutaj mało :cool3:a Lumpek w ogóle tym razem sie nie załapał :evil_lol: :loveu: Theoś gada już po swojemu :loveu: I w dzień jak najbardziej mi się to podoba :) ale on lubi sobie pogadać też w nocy :evil_lol: Chyba muszę zmienić tytuł galerii :eviltong: Lumpka mam tylko jedno zdjęcie i wrzucę je jutro jak będę miała czas ;) Quote
dorka1403 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 niechaj ci bedzie wybaczone dobra kobieto :eviltong: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7393.jpg jaki smutny torinek...co jej zrobilas? Quote
Recommended Posts