kalyna Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7314.jpg[/URL] odezwała się w niej dzika natura :lol: prawie,ze demon :D Quote
agaga21 Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 hehe, fajne te foty z kukurydzą. moja etna kiedyś wracając ze spaceru dynię dorwała na czyimś polu :D ale miała radochę jak ją na strzępy rozrywała! Quote
ania90 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7309.jpg[/URL] pieknie tu wygladacie :loveu: Quote
*Magda* Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='Mada95']Jak tora fajnie wygląda z tą kukurydzą :lol: Jaki uroczy jest Teoś , aż mam ochotę go przytulić:loveu:[/QUOTE] :) Możesz go przytulić wirtualnie ;) [quote name='dagaa111'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7314.jpg[/URL] nie dość, że pozwalają psu kukurydzę kraść to jeszcze zdjęcia robią :evil_lol:[/QUOTE] Obiad sobie ukradła :evil_lol: [quote name='Ptysiak']Dobry wieczór :) [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7291.jpg[/URL] uwielbiam takie zdjęcia :loveu: Torka ma ciekawy aporcik :evil_lol:[/QUOTE] Dzień dobry ;) :) [quote name='understandme']Teoś piękny :loveu:[/QUOTE] Dziękuję :) [quote name='kalyna'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7314.jpg[/URL] odezwała się w niej dzika natura :lol: prawie,ze demon :D[/QUOTE] Demon widoczny zwłaszcza w oczach :D [quote name='agaga21']hehe, fajne te foty z kukurydzą. moja etna kiedyś wracając ze spaceru dynię dorwała na czyimś polu :D ale miała radochę jak ją na strzępy rozrywała![/QUOTE] Na strzępy, to Torka lubi rozrywać maskotki ;) [quote name='ania90'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7309.jpg[/URL] pieknie tu wygladacie :loveu:[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
łamAga Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 dzien dobry ;) zdjęcia sliczne jak zawsze :loveu::loveu::loveu::loveu: juz myslałam ze Torka taka silna ze kukurydze z korzeniami wyrywa :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='unikatowydiament']dzień dobry :)[/QUOTE] Dobry, dobry :) [quote name='dOgLoV']dzien dobry ;) zdjęcia sliczne jak zawsze :loveu::loveu::loveu::loveu: juz myslałam ze Torka taka silna ze kukurydze z korzeniami wyrywa :evil_lol:[/QUOTE] Hej :) Jakby się dobrze postarała, to pewnie by wyrwała ;) Quote
Ty$ka Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Dzień dobry :) U Was też tak ciepło i słonecznie? :) Quote
*Magda* Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='Ty$ka']Dzień dobry :) U Was też tak ciepło i słonecznie? :)[/QUOTE] Dzień dobry :) Ciepło, to za mało powiedziane ;) W cieniu 37, a w słońcu ponad 50 stopni :crazyeye: Biedny Theoś jest cały spocony, a leży tylko w body. Koło 17 pójdziemy na spacerek, a potem go wykąpie, to będzie mu lepiej ;) Quote
Ty$ka Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 O lala, to faktycznie gorąco. Biedny Theoś... A Tora jak sobie radzi? ;) Quote
*Magda* Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='Ty$ka']O lala, to faktycznie gorąco. Biedny Theoś... A Tora jak sobie radzi? ;)[/QUOTE] Tora była na spacerku przed 8 rano, a teraz leży na kafelkach i co jakiś czas podchodzi do miski z wodą ;) Na kolejny spacerek wyjdzie dopiero jak będę szła z Theosiem ;) Zabrałabym ją nad jezioro, ale przy takich temperaturach będzie tam tyle ludzi, że nawet nie będzie gdzie wpuścić psa do wody :roll: Quote
łamAga Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 u nas tez cieplutko , psy chetnie by sie potaplaly ale nie ma gdzie ich wykapac :shake: Quote
*Magda* Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 Tora wykąpana ;) Zna ktoś skuteczny sposób na obniżenie temperatury w pokoju (nie mając klimatyzatora) ?? W sypialni mam 30 stopni :crazyeye: Biedny Theoś śpi i już jest cały spocony :/ Wentylator chodzi na maxa, ale nie czuć wogóle różnicy :roll: Quote
łamAga Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 ojjjj to macie saune :roll: nie zazdroszcze :shake: i niestety nie jestem w stanie pomóc :roll: Quote
Milena9 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Nie znam sposobu, ale też mi by się przydał. U mnie w pokoju trzeba okno dachowe zasłaniać ręcznikiem, bo tak grzeje ;) Quote
*Magda* Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='dOgLoV']ojjjj to macie saune :roll: nie zazdroszcze :shake: i niestety nie jestem w stanie pomóc :roll:[/QUOTE] [quote name='Milena9']Nie znam sposobu, ale też mi by się przydał. U mnie w pokoju trzeba okno dachowe zasłaniać ręcznikiem, bo tak grzeje ;)[/QUOTE] Ja i Bogdan to pół biedy, jakoś sobie damy radę. Zawsze można pójść pod prysznic ;) Ale biedny Theoś pod prysznic nie pójdzie :( Na dworze jest nadal 30 stopni, więc przez noc w sypialni mi się napewno nie wychłodzi :/ Quote
łamAga Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Biedactwo :-( pewnie go wszystko bedzie swedziało :-( ale lepsze to niż jak by miało być mu za zimno ;) Quote
*Magda* Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='dOgLoV']Biedactwo :-( pewnie go wszystko bedzie swedziało :-( ale lepsze to niż jak by miało być mu za zimno ;)[/QUOTE] Tylko przegrzanie też nie jest dobre :shake: Jakby było za zimno, to zawsze można ubrać coś cieplejszego, a jak jest za ciepło to co mam z niego ściągnąć?? Skóry z niego nie zedrę :shake: Zobaczymy jak będzie spał. Jak będzie się za bardzo męczył, to zejdę w nocy z nim spać do salonu. Tu mam 27 stopni, więc zawsze to trochę chłodniej :roll: Quote
łamAga Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='magdabroy']Tylko przegrzanie też nie jest dobre :shake: Jakby było za zimno, to zawsze można ubrać coś cieplejszego, a jak jest za ciepło to co mam z niego ściągnąć?? Skóry z niego nie zedrę :shake: Zobaczymy jak będzie spał. Jak będzie się za bardzo męczył, to zejdę w nocy z nim spać do salonu. Tu mam 27 stopni, więc zawsze to trochę chłodniej :roll:[/QUOTE] w zasadzie fakt :roll: pewnie bedzie sie czesciej budził i bedzie marudny to moze nawet i lepiej jak bys z nim poszła do salonu , zawsze te pare stopni mniej ;) Quote
justysiek Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 współczuję upałów w sypialni, ja lubię ciepło, ale taki upał to masakra:shake: biedny Theoś, u nas noce zimne, jest ok 12 stopni. Quote
łamAga Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='justysiek']współczuję upałów w sypialni, ja lubię ciepło, ale taki upał to masakra:shake: biedny Theoś, u nas noce zimne, jest ok 12 stopni.[/QUOTE] u nas tez chlodnawo , zamykam okno na noc a i tak czasem sie trzese pod kołdrą ale ze mnie zmarzluch jest wiec nic dziwnego ;) ide spac bo Sebastian rano wstaje a przez moje pukanie w klawiature sie nie wyspi :eviltong: dobranoc ;) Quote
justysiek Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='dOgLoV']u nas tez chlodnawo , zamykam okno na noc a i tak czasem sie trzese pod kołdrą ale ze mnie zmarzluch jest wiec nic dziwnego ;) ide spac bo Sebastian rano wstaje a przez moje pukanie w klawiature sie nie wyspi :eviltong: dobranoc ;)[/QUOTE] dobranoc:loveu: to po co Ty pukasz w ta klawiature?:eviltong: Quote
agaga21 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='magdabroy']Tora wykąpana ;) Zna ktoś skuteczny sposób na obniżenie temperatury w pokoju (nie mając klimatyzatora) ?? W sypialni mam 30 stopni :crazyeye: Biedny Theoś śpi i już jest cały spocony :/ Wentylator chodzi na maxa, ale nie czuć wogóle różnicy :roll:[/QUOTE] jedyne co mi do głowy przychodzi to kupić rolety takie nie przepuszczające światła i temperatury i niestety zamykać okna na cały dzień w domu i nie odsłaniać tych rolet. Quote
bianka19 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 ile tu dzieciaczków.:D słodziaśny Theoś jest jejku.:loveu: jaki kradziej! :mad: [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7317.jpg[/url] Quote
Recommended Posts