Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
:loveu:

Theoś gada już po swojemu :loveu: I w dzień jak najbardziej mi się to podoba :) ale on lubi sobie pogadać też w nocy :evil_lol:

Chyba muszę zmienić tytuł galerii :eviltong: Lumpka mam tylko jedno zdjęcie i wrzucę je jutro jak będę miała czas ;)

znam to skądś :evil_lol: Marysia tez lubiła sobie pogadać w nocy i do dzisiaj podobno lubi :loveu:

Koniecznie trzeba zmienic tytuł na cos z Theosiem :loveu::evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
znam to skądś :evil_lol: Marysia tez lubiła sobie pogadać w nocy i do dzisiaj podobno lubi :loveu:

Koniecznie trzeba zmienic tytuł na cos z Theosiem :loveu::evil_lol:

:evil_lol:

To ciocia Agnieszka niech myśli nad nowym tytułem :cool3:

Posted

magdabroy napisał(a):
:evil_lol:

To ciocia Agnieszka niech myśli nad nowym tytułem :cool3:

O kurczaczek ciocia Agnieszka siedzi i "zdycha" bo jej sie do miasta na nogach nie chciało iśc i pojechala samochodem a ze ma chorobe lokomocyjna to teraz ma za swoje :evil_lol::eviltong:

Posted

Już chciałam pisać, że mnie wszyscy opuścili w ten sobotni wieczór :-( Ale pokazała się cioteczka Aga :multi:

dOgLoV napisał(a):
O kurczaczek ciocia Agnieszka siedzi i "zdycha" bo jej sie do miasta na nogach nie chciało iśc i pojechala samochodem a ze ma chorobe lokomocyjna to teraz ma za swoje :evil_lol::eviltong:

Lepiej mieć za swoje niż za cudze :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Już chciałam pisać, że mnie wszyscy opuścili w ten sobotni wieczór :-( Ale pokazała się cioteczka Aga :multi:

Lepiej mieć za swoje niż za cudze :evil_lol:

Na mnie zawsze mozesz liczyć :evil_lol:

hahahahaha masz racje :eviltong:

po miescie mielismy jechac do galerii ale nie dalam rady i wjechalismy do mojej mamy na kawe to oczywiście pierwsze pytanie było " a nie zaciazyłaś czasem ?" :evil_lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Dobry wieczór :)

dOgLoV napisał(a):
po miescie mielismy jechac do galerii ale nie dalam rady i wjechalismy do mojej mamy na kawe to oczywiście pierwsze pytanie było " a nie zaciazyłaś czasem ?" :evil_lol:

A zaciążyłaś?? :razz:

Posted

magdabroy napisał(a):

A zaciążyłaś?? :razz:

:shake: to na 100% choroba lokomocyjna , zawsze tak mam jak wsiade do samochodu :roll: dlatego wole jeżdzić rowerem albo iść spacerkiem i dlatego mam ciężkie wystawy bo po tak długiej jeździe samochodem jestem do niczego :shake:

Posted

Nio szkoda :/ ale moze kiedys napisze ze to objawy innego pochodzenia ;)

jaka super sesyjka !!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:

Lumpek słodziasty ale Torka z Theosiem to po prostu rewelka :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Nio szkoda :/ ale moze kiedys napisze ze to objawy innego pochodzenia ;)

jaka super sesyjka !!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:

Lumpek słodziasty ale Torka z Theosiem to po prostu rewelka :loveu::loveu::loveu::loveu:

Będę czekać ;)

Dziękuję :) Torka tak bardzo często waruje przy Theosiu :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Będę czekać ;)

Dziękuję :) Torka tak bardzo często waruje przy Theosiu :loveu:

Jak Theoś zacznie biegac to dopiero go będzie pilnowała :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
To będą biegać po domu dwa wariaty :evil_lol:

wtedy bedziesz musiała miec oczy w koło głowy , Marysia ciagle chwyta Nerona za ogon i tak za nim chodzi i co ma jedzenie to siada w swoim foteliku i je razem z Neronem , kawałek ona kawałek Neron :evil_lol:

Posted

[quote name='understandme']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7427.jpg kłębuszek Lumpuszek :loveu:

:D:D:D

[quote name='Ptysiak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7398.jpg jak słodko razem wyglądają :loveu:

Dziękuję :)

[quote name='Klaudia&Aza']Dobry wieczór:)

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7394.jpg ale przystojniak z niego rośnie:loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7401.jpg A Tora teraz za stróża robi, i pilnuje :lol:

Dzień dobry :)

Będzie łamał dziewczynom serducha :evil_lol:

Dobrze, że tylko pilnuje, bo bałam się, że może sobie ubzdurać, że to jej dziecko :roll: Ale widać jest ok ;)

Posted

magdabroy napisał(a):

Będzie łamał dziewczynom serducha :evil_lol:

Dobrze, że tylko pilnuje, bo bałam się, że może sobie ubzdurać, że to jej dziecko :roll: Ale widać jest ok ;)

Dzień dobry ;)

to racja będzie łamaczem niewieścich serc :loveu::loveu::loveu::loveu:

poczekaj poczekaj jeszcze bedzie stawała w obronie Theosia :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
poczekaj poczekaj jeszcze bedzie stawała w obronie Theosia :loveu:

Byle robiła to z głową ;)

monisiaxp napisał(a):
Jaaakie słodziaaśne zdjęcia :loveu:

Dziękuję :)