*Magda* Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 justysiek napisał(a):jak to na spray? ja ciemna jestem w takich akcesoriach bo nigdy nie uzywalam. to fajnie, ze nocka była przespana:loveu: Ja też nie używałam, a mąż mi takie akcesoria do domu znosi :D Jak pies szczeka, to w pysk "dostaje" cytrynowym spray'em ;) Quote
justysiek Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 magdabroy napisał(a):Ja też nie używałam, a mąż mi takie akcesoria do domu znosi :D Jak pies szczeka, to w pysk "dostaje" cytrynowym spray'em ;) acha, no ciekawe:evil_lol: to bede pamietala. Quote
*Magda* Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Mada95 napisał(a):I to coś daje? Nie wiem, bo nie używałam :shake: Quote
Oscar Patric Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='magdabroy']Specjalnie dla cioci Agnieszki ;) Dla innych cioteczek też :) [SIZE=2]Wielka stopa :D:D:D I uśmiechnięty Theodor :loveu: Ja to normalnie się rozpływam,jak widzę takie słodziaste focie:loveu: Quote
Ty$ka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7376.jpg jaki śmieszek :loveu: Quote
Dzikie nieporadne Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Jakie Teoś ma ładne oczy:loveu: Ile on już ma? Quote
Jean Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Theoś jest piękny :) Ach jak ja bym chciała mieć juz takiego w domku :D Quote
*Magda* Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='unikatowydiament']Ja to normalnie się rozpływam,jak widzę takie słodziaste focie:loveu: [quote name='Ty$ka']:loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7376.jpg jaki śmieszek :loveu: :loveu: [quote name='Mada95']Jakie Teoś ma ładne oczy:loveu: Ile on już ma? W niedzielę będzie miał 7 tygodni ;) [quote name='Jean']Theoś jest piękny :) Ach jak ja bym chciała mieć juz takiego w domku :D Szybko zleci, zobaczysz ;) Quote
kalyna Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 magdabroy napisał(a): Szybko zleci, zobaczysz ;) zwłaszcza na dogo :loveu: Teoś rośnie jak na drożdżach ;) a jak tam Torka w stosunku do niego się zachowuje? próbowała go bronić czy wybiłas jej to z głowy? Quote
*Magda* Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 kalyna napisał(a):Teoś rośnie jak na drożdżach ;) a jak tam Torka w stosunku do niego się zachowuje? próbowała go bronić czy wybiłas jej to z głowy? Dziś siedziałam z małym na trawie, to Tora podchodziła i wąchała go, lizała po rączkach i nóżkach :loveu: Po buzi też próbuje, ale jej nie pozwalam :shake: Z Torką ok ;) Podchodzą do wózka obcy ludzie, nachylają się nad Theosiem itp. a Torka jedynie pcha się, żeby pokazać, że ona też jest i chce być pogłaskana :) Nie ma w tym ani kropli agresji ;) Także stawiam, że tamto to był jednorazowy incydent, bo był to obcy, nie znany jej wcześniej pies :) Quote
kalyna Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 :multi: to fantastyczne wieści ;) jednak Torka to mega grzeczna i spokojna suczka :loveu: Quote
*Magda* Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 kalyna napisał(a)::multi: to fantastyczne wieści ;) jednak Torka to mega grzeczna i spokojna suczka :loveu: Czy grzeczna, to bym się kłóciła :mad::eviltong: Quote
kalyna Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 magdabroy napisał(a):Czy grzeczna, to bym się kłóciła :mad::eviltong: oj tam... przecież kocha prawie wszystkie psy, kocha ludzi a to najważniejsze ;) i kocha aport :loveu: czy o czymś nie wiemy? Quote
*Magda* Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='kalyna']oj tam... przecież kocha prawie wszystkie psy, kocha ludzi a to najważniejsze ;) i kocha aport :loveu: czy o czymś nie wiemy? Owszem, to wszystko co wymieniłaś kocha :loveu: Ale franca jedna (bo inaczej jej nazwać nie mogę :evil_lol:) robi to czego jej nie wolno :mad: Dziś poraz kolejny rozkopała korę w podwórku :angryy: Dobrze wie, że nie może, a i tak to robi :roll: A jak wracam do domu to się kuli i patrzy na mnie z miną Nie krzycz na mnie, ja nie chciałam, ale to silniejsze ode mnie :diabloti: Quote
kalyna Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='magdabroy']Owszem, to wszystko co wymieniłaś kocha :loveu: Ale franca jedna (bo inaczej jej nazwać nie mogę :evil_lol:) robi to czego jej nie wolno :mad: Dziś poraz kolejny rozkopała korę w podwórku :angryy: Dobrze wie, że nie może, a i tak to robi :roll: A jak wracam do domu to się kuli i patrzy na mnie z miną Nie krzycz na mnie, ja nie chciałam, ale to silniejsze ode mnie :diabloti: to nie jest tak źle :D no i nie ma chodzących ideałów... w sumie taki problem z psem to mogłabym mieć :diabloti: lepiej mieć coś wykopane na ogródku, a nie w wejściu do domu od strony frontowej :mdleje: sa 3 wielkie dziury, i co zakopiemy to są jeszcze większe :diabloti: Quote
łamAga Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Hej hej hej :lol: ale tu dzisiaj nagadane :cool3: my dopiero do domu wrócilismy cali mokrzy jak kury :evil_lol: aż z rozpędu napisałam do Ciebie 2 sms-y :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='kalyna']to nie jest tak źle :D no i nie ma chodzących ideałów... w sumie taki problem z psem to mogłabym mieć :diabloti: lepiej mieć coś wykopane na ogródku, a nie w wejściu do domu od strony frontowej :mdleje: sa 3 wielkie dziury, i co zakopiemy to są jeszcze większe :diabloti: Przed domem mam tylko kawałek ziemi i to nie ogrodzony, więc tam Tora nie jest wypuszczana ;) [quote name='dOgLoV']Hej hej hej :lol: ale tu dzisiaj nagadane :cool3: my dopiero do domu wrócilismy cali mokrzy jak kury :evil_lol: aż z rozpędu napisałam do Ciebie 2 sms-y :evil_lol: Nie było Ciebie cioteczko, to nie miałam z kim pogadać, bo wszyscy mnie olewają :( Chociaż Kalyna się nade mną zlitowała :evil_lol: Właśnie się zdziwiłam, jak dostałam drugiego sms'a :) Quote
łamAga Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 magdabroy napisał(a): Nie było Ciebie cioteczko, to nie miałam z kim pogadać, bo wszyscy mnie olewają :( Chociaż Kalyna się nade mną zlitowała :evil_lol: Właśnie się zdziwiłam, jak dostałam drugiego sms'a :) Uooo co za ludzie , którzy to są , pokaż no mi ich :mad::evil_lol: kolega bardzo mi życzył żebym była na L4 do konca roku i mu napisałam że ma sie nie cieszyć bo mam do 31 a on napisał "chyba wrzesnia:eviltong:" i stad moja odpowiedz "chyba sierpnia:eviltong:" :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 dOgLoV napisał(a):Uooo co za ludzie , którzy to są , pokaż no mi ich :mad::evil_lol: kolega bardzo mi życzył żebym była na L4 do konca roku i mu napisałam że ma sie nie cieszyć bo mam do 31 a on napisał "chyba wrzesnia:eviltong:" i stad moja odpowiedz "chyba sierpnia:eviltong:" :evil_lol: Za dużo ich na dogo ;) Nie dasz rady sam :shake: A ja się zastanawiałam o co z tym sierpniem chodzi :hmmmm: I nie wiedziałam, która z nas zwariowała :roflt: Quote
łamAga Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 magdabroy napisał(a):Za dużo ich na dogo ;) Nie dasz rady sam :shake: A ja się zastanawiałam o co z tym sierpniem chodzi :hmmmm: I nie wiedziałam, która z nas zwariowała :roflt: wezme do pomocy zwierzyniec :evil_lol: ja czesto myle osoby do ktorych pisze sms-y :evil_lol: wiec sie nie zdziw jak jeszcze kiedys dostaniesz bardziej dziwnego sms-a :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 dOgLoV napisał(a):wezme do pomocy zwierzyniec :evil_lol: ja czesto myle osoby do ktorych pisze sms-y :evil_lol: wiec sie nie zdziw jak jeszcze kiedys dostaniesz bardziej dziwnego sms-a :evil_lol: Nie zapomnij rudzielca na smyczy trzymać :evil_lol: Już się boję co mogę kiedyś przeczytać :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Pada deszcz :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
łamAga Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 magdabroy napisał(a):Nie zapomnij rudzielca na smyczy trzymać :evil_lol: Już się boję co mogę kiedyś przeczytać :evil_lol: koniecznie , i jakas obrożę elektyrczną najlepiej :evil_lol: nooo do tego kolegi akurat pisze różne rzeczy z obelgami ( w żartach) włącznie :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 magdabroy napisał(a):Pada deszcz :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: oooo widzisz mowilam ze przyjdzie od nas :eviltong: Quote
Recommended Posts