łamAga Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Hejka ;) Magda u Nas już ten śnieg z wczoraj nie bardzo przypomina snieg , tylko jedną wielką kałużę ;( Quote
*Magda* Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 Cześć laski :) Dla nie WhatsApp'owych, wrzucam zdjęcia żabek :) Quote
*Magda* Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 Wczoraj byłam u weta z Lumpkiem. Brakował nam tydzień, żeby minęły 4 miesiące od naszej ostatniej wizyty z jego uszami. Wetka była zadowolona, że tak długo nie trzeba było go "męczyć". Na tablicy u weta było ogłoszenie o sprzedaży szczylków. Mamą była suka rasy rhodesian ridgeback, a tatuś nieznany. Cena za szczylka: 500euro No chyba zacznę trzepać kasę i szczylki produkować :P Quote
angineuuka Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: Wczoraj byłam u weta z Lumpkiem. Brakował nam tydzień, żeby minęły 4 miesiące od naszej ostatniej wizyty z jego uszami. Wetka była zadowolona, że tak długo nie trzeba było go "męczyć". Na tablicy u weta było ogłoszenie o sprzedaży szczylków. Mamą była suka rasy rhodesian ridgeback, a tatuś nieznany. Cena za szczylka: 500euro No chyba zacznę trzepać kasę i szczylki produkować :P łojej, za tyle RR rasowego sie juz znajdzie :P Quote
*Magda* Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 Ale ja pamiętam jak Patrycja, ta moja koleżanka, za miksa beagla z jrt zapłaciła 300euro, 5 lat temu. A wyrosło z tego ch*j wie co, bo był wielkości mojej Tory :D A te szczylki na zdjęciu, w tym momencie, były wykapaną mamusią ;) Quote
łamAga Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Ale i tak drogo na psa bez papierów mimo iż by wyglądały jak RR Quote
*Magda* Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 Oczywiście, że drogo. Tym bardziej, że skoro tatuś nieznany, to suki nie dopilnowali i powinni się starać znaleźć im domy, a nie trzepać kasę na własnej głupocie. Quote
łamAga Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Dokładnie , ale po co , jak mogą się dorobić na własnej głupocie :/ pewnie pójdą psiaki jak swieże bułeczki :/ Quote
angineuuka Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: Oczywiście, że drogo. Tym bardziej, że skoro tatuś nieznany, to suki nie dopilnowali i powinni się starać znaleźć im domy, a nie trzepać kasę na własnej głupocie. albo jak juz chca kase, to mniejsza :P 500 euro to kosmos :/ Quote
Tyśka) Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Masakra! Ludzie są niereformowalni :D A żabki suuuper słodziaste! Quote
łamAga Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Nie ma :( Możesz się tylko cieszyć , My mieliśmy snieg a co jest teraz ? qurwa zabić się można , o mało dzisiaj orła nie wywinęłam na lodzie ;/ Quote
*Magda* Posted January 13, 2017 Author Posted January 13, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Możesz się tylko cieszyć , My mieliśmy snieg a co jest teraz ? qurwa zabić się można , o mało dzisiaj orła nie wywinęłam na lodzie ;/ A to, że ja nie mam śniegu, to wcale nic nie zmienia, bo mam tak jak Ty :P Dziś przerabialiśmy grad, śnieg, śnieg z deszczem i deszcz :/ Teraz jest 0'C i cała ta wilgoć zamarza :/ Quote
łamAga Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Bo przez niemcy przechodzi jakis dziwny front , który zmierza do nas ;/ Quote
Aleksa. Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 5 minut temu, łamAga napisał: Bo przez niemcy przechodzi jakis dziwny front , który zmierza do nas ;/ Może go nie przepuszczą na granicy ? hhahahhahahahahahhahah Quote
*Magda* Posted January 13, 2017 Author Posted January 13, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Może go nie przepuszczą na granicy ? hhahahhahahahahahhahah Przypominam, że nie ma granic :P Quote
Aleksa. Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Przypominam, że nie ma granic :P O nie, najgorzej :( Quote
łamAga Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Niby już jest u Nas :P dlatego mamy to co mamy :/ Quote
Recommended Posts