Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj byłam u weta z Lumpkiem. Brakował nam tydzień, żeby minęły 4 miesiące od naszej ostatniej wizyty z jego uszami. Wetka była zadowolona, że tak długo nie trzeba było go "męczyć".

Na tablicy u weta było ogłoszenie o sprzedaży szczylków. Mamą była suka rasy rhodesian ridgeback, a tatuś nieznany. Cena za szczylka: 500euro szok.gif No chyba zacznę trzepać kasę i szczylki produkować :P

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

Wczoraj byłam u weta z Lumpkiem. Brakował nam tydzień, żeby minęły 4 miesiące od naszej ostatniej wizyty z jego uszami. Wetka była zadowolona, że tak długo nie trzeba było go "męczyć".

Na tablicy u weta było ogłoszenie o sprzedaży szczylków. Mamą była suka rasy rhodesian ridgeback, a tatuś nieznany. Cena za szczylka: 500euro szok.gif No chyba zacznę trzepać kasę i szczylki produkować :P

łojej, za tyle RR rasowego sie juz znajdzie :P

Posted

Ale ja pamiętam jak Patrycja, ta moja koleżanka, za miksa beagla z jrt zapłaciła 300euro, 5 lat temu. A wyrosło z tego ch*j wie co, bo był wielkości mojej Tory :D A te szczylki na zdjęciu, w tym momencie, były wykapaną mamusią ;)

Posted

Oczywiście, że drogo. Tym bardziej, że skoro tatuś nieznany, to suki nie dopilnowali i powinni się starać znaleźć im domy, a nie trzepać kasę na własnej głupocie.

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

Oczywiście, że drogo. Tym bardziej, że skoro tatuś nieznany, to suki nie dopilnowali i powinni się starać znaleźć im domy, a nie trzepać kasę na własnej głupocie.

albo jak juz chca kase, to mniejsza :P 500 euro to kosmos :/

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Nie ma :(

Możesz się tylko cieszyć , My mieliśmy snieg a co jest teraz ? qurwa zabić się można , o mało dzisiaj orła nie wywinęłam na lodzie ;/

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

Możesz się tylko cieszyć , My mieliśmy snieg a co jest teraz ? qurwa zabić się można , o mało dzisiaj orła nie wywinęłam na lodzie ;/

A to, że ja nie mam śniegu, to wcale nic nie zmienia, bo mam tak jak Ty :P Dziś przerabialiśmy grad, śnieg, śnieg z deszczem i deszcz :/ Teraz jest 0'C i cała ta wilgoć zamarza :/

Posted
5 minut temu, łamAga napisał:

Bo przez niemcy przechodzi jakis dziwny front , który zmierza do nas ;/

Może go nie przepuszczą na granicy ? hhahahhahahahahahhahah