łamAga Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: Ja chcę nad morze, jaa! :D Ja też :D Quote
angineuuka Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Ja mam nawet komplet nad morze dla psa przygotowany xD Quote
*Magda* Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 No to wiecie kiedy ja będę, więc zapraszam :) Quote
łamAga Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 My w tym roku na pewno nigdzie nie pojedziemy ;) Quote
angineuuka Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 ja bym chciała, ale pewnie tez nigdzie nie pojade :P Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Magda mam pytanie apropos puzzli piankowych bo widziałam że masz rozłożone na podłodze , jak One sie sprawdzają ? jak np z brudem ? łapią psie kłaki ? brudza sie jakoś mocno ? no i ogólnie czy polecasz czy nie ? bo już mam dosyc tego pierdolonego dywanu , czyścić go bym musiała kilka razy dziennie :/ Quote
angineuuka Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Magda mam pytanie apropos puzzli piankowych bo widziałam że masz rozłożone na podłodze , jak One sie sprawdzają ? jak np z brudem ? łapią psie kłaki ? brudza sie jakoś mocno ? no i ogólnie czy polecasz czy nie ? bo już mam dosyc tego pierdolonego dywanu , czyścić go bym musiała kilka razy dziennie :/ Psiarze je na treningi w domu ostatnio kupują ;) Quote
*Magda* Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Magda mam pytanie apropos puzzli piankowych bo widziałam że masz rozłożone na podłodze , jak One sie sprawdzają ? jak np z brudem ? łapią psie kłaki ? brudza sie jakoś mocno ? no i ogólnie czy polecasz czy nie ? bo już mam dosyc tego pierdolonego dywanu , czyścić go bym musiała kilka razy dziennie :/ To nie są takie "normalne" puzzle piankowe, tylko takie pod sprzęt do ćwiczeń ;) Wyszły taniej niż takie kolorowe dziecięce :D Sprawdzają się rewelacyjnie. Nawet jak widać na nich jakieś zwierzęce kłaki, okruchy itp. to wystarczy dobrze dmuchnąć ;) Choć ja i tak je odkurzam co 2 dni. Kilka razy już je Theodor czymś ochlapał, to tylko przetarłam mokrą szmatą i po sprawie. Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 No własnie tak myślałam że zmiote nawet czy przetre szmapką i bedzie git a dywan to juz wygląda jak by nie wyglądał , muszę go wyprać i sprzedać :/ Quote
*Magda* Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 4 minuty temu, łamAga napisał: No własnie tak myślałam że zmiote nawet czy przetre szmapką i bedzie git a dywan to juz wygląda jak by nie wyglądał , muszę go wyprać i sprzedać :/ Tylko szukaj sobie takich jednokolorowych, bo wychodzą dużo taniej za m2 niż te typowo dziecięce ;) Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: Tylko szukaj sobie takich jednokolorowych, bo wychodzą dużo taniej za m2 niż te typowo dziecięce ;) Ja znalazłam komplet 36 szt 30x30 , wychodzi 3m kwadratowe za 50 zł na allegro Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: To bardzo dobra cena ;) no to po 10tym zamawiam , na ten miesiąc już wyczerpałam limit zachcianek :P Quote
*Magda* Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 A ja bym sobie coś kupiła, ale nie mam pomysłów :D Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: A ja bym sobie coś kupiła, ale nie mam pomysłów :D Ojjj ja bym miała pomysły , gorzej z kasą na nie :P marzy mi się jakiś fajny , porządny , drogi zegarek :P Quote
Ania :) Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Też mi się marzy zegarek taki na srebrnej bransolecie , ale to za duży wydatek :( Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 7 minut temu, Ania :) napisał: Też mi się marzy zegarek taki na srebrnej bransolecie , ale to za duży wydatek :( Ja z kolei wolę takie sportowe , ale musiała bym jakieś 2 stówki wydać , nie wiem dla kogo co jest dużo ale dla mnie na zegarek 2 stówki to sporo :/ chociaz widziałam w Aparcie taki ze srebrną bransoletką za 600 zł taki mega wypasiony , zakochana w nim byłam ale to w ogóle zostaje w marzeniach tylko ;) Quote
*Magda* Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 Ja nie noszę żadnej biżuterii oprócz obrączki i pierścionka zaręczynowego. Zegarki mam 3 i leżą w szafce w łazience :D Quote
*Magda* Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 Chociaż mamy co wspominać ;) Ok, znikam spać :P Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Dokładnie ! My jeszcze jedliśmy kwiaty akacji :D Ale ja jestem matką raczej tego pokolenia :/ Quote
Tyśka) Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Witam się! :) hahaha, młody robi genialne miny: Quote
Ania :) Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Pewnie wypatruje kiedy spadnie snieg u nich :p Quote
Recommended Posts