Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda mam pytanie apropos puzzli piankowych bo widziałam że masz rozłożone na podłodze , jak One sie sprawdzają ? jak np z brudem ? łapią psie kłaki ? brudza sie jakoś mocno ? no i ogólnie czy polecasz czy nie ? bo już mam dosyc tego pierdolonego dywanu , czyścić go bym musiała kilka razy dziennie :/

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

Magda mam pytanie apropos puzzli piankowych bo widziałam że masz rozłożone na podłodze , jak One sie sprawdzają ? jak np z brudem ? łapią psie kłaki ? brudza sie jakoś mocno ? no i ogólnie czy polecasz czy nie ? bo już mam dosyc tego pierdolonego dywanu , czyścić go bym musiała kilka razy dziennie :/

Psiarze je na treningi w domu ostatnio kupują ;) 

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

To nie są takie "normalne" puzzle piankowe, tylko takie pod sprzęt do ćwiczeń ;) Wyszły taniej niż takie kolorowe dziecięce :D Sprawdzają się rewelacyjnie. Nawet jak widać na nich jakieś zwierzęce kłaki, okruchy itp. to wystarczy dobrze dmuchnąć ;) Choć ja i tak je odkurzam co 2 dni. Kilka razy już je Theodor czymś ochlapał, to tylko przetarłam mokrą szmatą i po sprawie.

Posted
4 minuty temu, łamAga napisał:

No własnie tak myślałam że zmiote nawet czy przetre szmapką i bedzie git a dywan to juz wygląda jak by nie wyglądał , muszę go wyprać i sprzedać :/

Tylko szukaj sobie takich jednokolorowych, bo wychodzą dużo taniej za m2 niż te typowo dziecięce ;)

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

Tylko szukaj sobie takich jednokolorowych, bo wychodzą dużo taniej za m2 niż te typowo dziecięce ;)

Ja znalazłam komplet 36 szt 30x30 , wychodzi 3m kwadratowe za 50 zł na allegro 

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

A ja bym sobie coś kupiła, ale nie mam pomysłów :D

Ojjj ja bym miała pomysły , gorzej z kasą na nie :P

marzy mi się jakiś fajny , porządny , drogi zegarek :P

Posted
7 minut temu, Ania :) napisał:

Też mi się marzy zegarek taki na srebrnej bransolecie , ale to za duży wydatek :(

Ja z kolei wolę takie sportowe , ale musiała bym jakieś 2 stówki wydać , nie wiem dla kogo co jest dużo ale dla mnie na zegarek 2 stówki to sporo :/ chociaz widziałam w Aparcie taki ze srebrną bransoletką za 600 zł taki mega wypasiony , zakochana w nim byłam ale to w ogóle zostaje w marzeniach tylko ;)

Posted

Ja nie noszę żadnej biżuterii oprócz obrączki i pierścionka zaręczynowego. Zegarki mam 3 i leżą w szafce w łazience :D

1483794029_qqayou_600.jpg