łamAga Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 11 minut temu, Ania :) napisał: Pewnie wypatruje kiedy spadnie snieg u nich :p Albo wydrapuje lód z lodówki i lepi bałwana żeby nam ściemnić że też ma śnieg Quote
Ania :) Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 5 minut temu, łamAga napisał: Albo wydrapuje lód z lodówki i lepi bałwana żeby nam ściemnić że też ma śnieg Hahahahhaha Quote
*Magda* Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 Aga, po raz kolejny udowodniłaś, że Ty normalna nie jesteś :D Quote
łamAga Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 8 minut temu, *Magda* napisał: Aga, po raz kolejny udowodniłaś, że Ty normalna nie jesteś :D ja???? a czy to ja wydrapuje lód z lodówki i bałwana lepię ???? :P Quote
*Magda* Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: ja???? a czy to ja wydrapuje lód z lodówki i bałwana lepię ???? :P Ja nic takiego nie napisałam, tylko Ty :P Quote
łamAga Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Ja nic takiego nie napisałam, tylko Ty :P bo ja mam bujną wyobraźnię :P Quote
angineuuka Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 4 minuty temu, łamAga napisał: Magda nie masz jakiś zdjęć ? :P i kto to mowi ;D Quote
łamAga Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: i kto to mowi ;D ale ja na prawde nie mam :P moim obiektywem w domu się zdjęć nie da robić a na dworze nie mam okazji :P Quote
angineuuka Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: ale ja na prawde nie mam :P moim obiektywem w domu się zdjęć nie da robić a na dworze nie mam okazji :P Taa, tak sie tlumacz :P Ja znowu mam foty i nie wiem gdzie je wrzucic :P Quote
*Magda* Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 Nie mam zdjęć (oprócz tych z WhatsApp'a) i nawet nie mam weny, żeby aparat wyciągać :/ Quote
łamAga Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 4 minuty temu, angineuuka napisał: Taa, tak sie tlumacz :P Ja znowu mam foty i nie wiem gdzie je wrzucic :P najlepiej bezpośrednio na dogo :P 1 minutę temu, *Magda* napisał: Nie mam zdjęć (oprócz tych z WhatsApp'a) i nawet nie mam weny, żeby aparat wyciągać :/ Ja włąsnie też , chyba ze bym miała jasny obiektyw to bym się pobawiła ;) Quote
angineuuka Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: najlepiej bezpośrednio na dogo :P Ja włąsnie też , chyba ze bym miała jasny obiektyw to bym się pobawiła ;) tylko przed dogo musze gdzies je wrzucic jednak ;)))) Quote
łamAga Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: tylko przed dogo musze gdzies je wrzucic jednak ;)))) dlaczego ? ja od razu na dogo z dysku daje Quote
angineuuka Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: dlaczego ? ja od razu na dogo z dysku daje a zebys sie pytala :P u ,mnie tak nie idzie, a zmniejszac ich nie chce. Quote
łamAga Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: a zebys sie pytala :P u ,mnie tak nie idzie, a zmniejszac ich nie chce. ahaaaaa :P no to ja ci nic nie polece bo się nie znam :P Quote
angineuuka Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: ahaaaaa :P no to ja ci nic nie polece bo się nie znam :P ;) Quote
*Magda* Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 25 lutego ostatnia sobota karnawału. Czyli będę miała na ulicy pochód karnawałowy :D W tym roku nasza rodzina będzie żabami :P Taki dla mnie i Bodziana Taki dla Theośka I dla Nathanka Quote
Ania :) Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 1 godzinę temu, angineuuka napisał: a zebys sie pytala :P u ,mnie tak nie idzie, a zmniejszac ich nie chce. Ja zawsze zdjęcia z fejsa daje, bo też bym musiała każde zmniejszać :p Łał żaby super :D Quote
angineuuka Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 3 godziny temu, *Magda* napisał: 25 lutego ostatnia sobota karnawału. Czyli będę miała na ulicy pochód karnawałowy :D W tym roku nasza rodzina będzie żabami :P Taki dla mnie i Bodziana Taki dla Theośka I dla Nathanka ale super :D Quote
mar....ka Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Ciekawe czy na paradzie będą bociany :P A czy ja mam tylko takie poczucie iż ten czas zapierdziela????Niedawno byłaś indianinem, pamiętam dyskusję o meduzo pieczarkach vel pszczelarzach, a tutaj kolejny rok..... Quote
łamAga Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Czas zapierdziela i to szybciej niż szybko ;( ejjjjj theosia w żabie widziałam a gdzie Ty i Bodzian ? :P Quote
*Magda* Posted January 10, 2017 Author Posted January 10, 2017 Dzięki dziewczyny :* 8 godzin temu, mar....ka napisał: Ciekawe czy na paradzie będą bociany :P A czy ja mam tylko takie poczucie iż ten czas zapierdziela????Niedawno byłaś indianinem, pamiętam dyskusję o meduzo pieczarkach vel pszczelarzach, a tutaj kolejny rok..... Lepiej nie, bo nas zjedzą :D Zapierdziela, zapierdziela :/ 28 minut temu, łamAga napisał: ejjjjj theosia w żabie widziałam a gdzie Ty i Bodzian ? :P Dziś przyszedł Theosia strój. Jutro będzie Nathana ;) A nasze mają być dopiero koło 23 stycznia :P Quote
Recommended Posts