*Magda* Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 5 minut temu, Aleksa. napisał: słodziaki :D Moje :P Quote
łamAga Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Jak ja uwielbiam ich oglądać na zdjęciach <3 <3 <3 <3 mega słodziaki :* <3 a ciuszi też słodkie <3 ja dla Fabiana też mam już kurtkę na zimę , kombinezon i dwie pary śniegowców :D tak że , zima może nas " zaskakiwać " :D Quote
*Magda* Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Jak ja uwielbiam ich oglądać na zdjęciach <3 <3 <3 <3 mega słodziaki :* <3 a ciuszi też słodkie <3 ja dla Fabiana też mam już kurtkę na zimę , kombinezon i dwie pary śniegowców :D tak że , zima może nas " zaskakiwać " :D My za 3 tyg. robimy wypad na Bawarię i liczę, że może będzie już śnieg :) Quote
łamAga Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Teraz, *Magda* napisał: My za 3 tyg. robimy wypad na Bawarię i liczę, że może będzie już śnieg :) Ja jakoś za śniegiem nie tęsknie :P muszę się wybrać z młodym do parku porobić mu jesienne fotki :D Quote
angineuuka Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 u mnie za 3 tyg, ma podobno spaść pierwszy snieg. Quote
*Magda* Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Ja jakoś za śniegiem nie tęsknie :P muszę się wybrać z młodym do parku porobić mu jesienne fotki :D A ja tęsknię i to bardzo :( 1 minutę temu, Angi napisał: u mnie za 3 tyg, ma podobno spaść pierwszy snieg. Wolałabym "na pewno" niż "podobno" :P Ale liczę jeszcze, że może święta w PL będą białe :) Quote
angineuuka Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 podobno, bo ja nigdy nie ufam pogodzie na sto pro. Quote
łamAga Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Ja słyszałam ze w tym roku ma nie być zimy :P Quote
angineuuka Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 co rok słysze, ze ma nie byc zimy, ze ma byc ciepło.. ale fakt, koniec pazdziernika, a ja popylam jeszcze w bluzach Quote
*Magda* Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 4 minuty temu, Angi napisał: podobno, bo ja nigdy nie ufam pogodzie na sto pro. 100% nigdy nie można być pewnym ;) 4 minuty temu, dOgLoV napisał: Ja słyszałam ze w tym roku ma nie być zimy :P Źle słyszałaś :P Teraz, Angi napisał: co rok słysze, ze ma nie byc zimy, ze ma byc ciepło.. ale fakt, koniec pazdziernika, a ja popylam jeszcze w bluzach Właśnie :D Quote
łamAga Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Dlatego nie napisałam że zimy nie bedzie tylko że słyszałam że jej nie będzie , teraz jak mam już prawko to w sumie wszystko mi jedno jaka bedzie zima :P Quote
*Magda* Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Aga, a Ty czemu nie w pracy ? :P Już wróciła :) Quote
łamAga Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Magda chyba Cię powaliło :P Ola znudziło mi się i wyszłam wcześniej :P byłam od 12 do 20 ;) Quote
*Magda* Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Magda chyba Cię powaliło :P Nic mnie nie powaliło :P Zima ma być zimą! Ma być pół metra śniegu i mróz :P I piszę to ja, kierowca, z pełną świadomością co to oznacza dla kierowców :D Quote
łamAga Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Nic mnie nie powaliło :P Zima ma być zimą! Ma być pół metra śniegu i mróz :P I piszę to ja, kierowca, z pełną świadomością co to oznacza dla kierowców :D To niech ta zima zagości u Ciebie a nas niech ominie :P Quote
Recommended Posts