*Magda* Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 Trochę mocno :/ Bogdan tamtędy jeździ do pracy i wczoraj musiał jechać objazdem :/ Dobrze, że to było przed 6 rano, bo musiał jechać przez miasto, to nie było korków i się nie spóźnił ;) Quote
łamAga Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 A ja bym chętnie zobaczyła nowe kompleciki Nathana <3 Quote
*Magda* Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 Wiszą na suszarce i schną, więc zapraszam ;) Możesz je wyprasować, to przy okazji zobaczysz :P I śpiworek :P Quote
łamAga Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Ale cudne <3 ja mam cały kosz prasowania ciuszków młodego plus całą suszarkę na strychu :P Quote
*Magda* Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 Ja dziś wyprasowałam wszystko co miałam w koszu, ale zrobiłam dziś 2 prania, więc jutro kolejne prasowanie :/ Albo nie, jutro składam meble do podwórka :) Quote
łamAga Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Ja dziś wyprasowałam wszystko co miałam w koszu, ale zrobiłam dziś 2 prania, więc jutro kolejne prasowanie :/ Albo nie, jutro składam meble do podwórka :) hahahaha szybka zmiana decyzji :D już przyszły ???? obowiązkowo poproszę fotki :D 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Takie male ciuszki fajnie sie prasuje :) oszalała żeś ? małe się ujowo prasuje :P Quote
*Magda* Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 6 minut temu, Aleksa. napisał: Takie male ciuszki fajnie sie prasuje :) Ola, ale nie co kilka dni :/ 3 minuty temu, dOgLoV napisał: hahahaha szybka zmiana decyzji :D już przyszły ???? obowiązkowo poproszę fotki :D Kobieta zmienną jest :D Przyszły, przyszły. Po moim wczorajszym emailu do kuriera ze zjebkami :) Wszystko kupiłam w poniedziałek wieczorem u tego samego gościa. We wtorek wysłał mi linka, że zarówno parasol jak i meble wysłane. I podał linki, żeby śledzić paczki. Parasol był u mnie w środę, a meble do wczoraj miały status "w centrali" :/ Wysłałam im wczoraj wieczorem email, że jak to jest, że paczka nadana we wtorek i przez 2 dni u nich leży! 2-3h później mi odpisali, że przepraszają i jutro (czyli dziś) będzie paczka u mnie. Dziś, o 10:30 kurier przywiózł :) Quote
łamAga Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ola, ale nie co kilka dni :/ Kobieta zmienną jest :D Przyszły, przyszły. Po moim wczorajszym emailu do kuriera ze zjebkami :) Wszystko kupiłam w poniedziałek wieczorem u tego samego gościa. We wtorek wysłał mi linka, że zarówno parasol jak i meble wysłane. I podał linki, żeby śledzić paczki. Parasol był u mnie w środę, a meble do wczoraj miały status "w centrali" :/ Wysłałam im wczoraj wieczorem email, że jak to jest, że paczka nadana we wtorek i przez 2 dni u nich leży! 2-3h później mi odpisali, że przepraszają i jutro (czyli dziś) będzie paczka u mnie. Dziś, o 10:30 kurier przywiózł :) rozwalaja mnie ostatnio te firmy kurierskie , jak mogli dopuścić żeby parasol przyszedł w jeden dzień a meble dopiero kilka dni później :/ na szczeście wszystko już jest u Ciebie ;) Quote
Ania :) Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Ale śliczne ciuszki :) ten pierwszy komplecik mega :D teraz czekamy na zdj mebli ogrodowych :D Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Dzięki Aniu :* Jeśli Nathan będzie zawsze tak spał w nocy, to spokojnie mogę wracać w przyszłym roku do pracy ;) Dziś obudził się dopiero o 4:45 na mleczko :) Czyli 9.5h od ostatniego karmienia. Wypił pełną butlę, zasnął ponownie i wstał dopiero o 7:20 :) Żyć, nie umierać :D A Theodor mnie dziś powalił porannym pytaniem. Siedzimy na kanapie, karmię Nathana, on ogląda bajką. I nagle pytanie ni z gruchy, ni z pietruchy "Mamusiu, ale jak wyciągają dzidziusia z brzuszka? Przecież brzuszek się nie otwiera!" A ja, sprytna mamusia, pokazałam mu bliznę po cesarce i wytłumaczyłam, że najpierw mi musieli przeciąć brzuszek, wyciągnęli dzidziusia, a potem go zaszyli :) Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: No i gdzie fotki ???? ;( W ..... :P Quote
łamAga Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Gdyby Theoś był dziewczynka to chyba by mu się ta odpowiedz nie spodobała :P niedobra jesteś :P Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Nie mówiłam mu, że bolało :P P.S. Foty zaraz będą ;) Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Po deszczu też można się dobrze bawić :D Quote
Aleksa. Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 A czemu nie edukujesz dziecka, jak jest wlasciwie? Jak natura przykazala ? :P Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Po co pić świeżą wodę z miski, skoro można pić deszczówkę z piaskownicy :d I złożone meble ;) Parasol nie rozłożony całkowicie, bo musimy go dociążyć :/ Quote
łamAga Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 hehehehe Theodor ale miał frajde <3 Nasze koty tez lubią pić deszczówkę , i kawe z kubka :D :P Suuuuuper te mebelki <3 Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 14 minut temu, Aleksa. napisał: A czemu nie edukujesz dziecka, jak jest wlasciwie? Jak natura przykazala ? :P A co, miałam nogi rozłożyć? :P A tak poważnie, to zaskoczył mnie dziś tym pytaniem. Nie spodziewałam się, że w taki wieku będzie go interesować, skąd wychodzą dzieci ;) 11 minut temu, dOgLoV napisał: hehehehe Theodor ale miał frajde <3 Nasze koty tez lubią pić deszczówkę , i kawe z kubka :D :P Suuuuuper te mebelki <3 On ma frajdę zawsze jak widzi wodę :D Dziękuję :* Quote
Aleksa. Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Rozwaliłaś mnie z tym rozłożeniem nóg hahahhahaha :)) Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: Rozwaliłaś mnie z tym rozłożeniem nóg hahahhahaha :)) To by było zgodne z naturą ;) Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: Powiedzieć, a nie pokazywać od razu hahaha :D Theodor, to jest mały niedowiarek i jemu trzeba pokazywać :D Quote
Recommended Posts