Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trochę mocno :/

Bogdan tamtędy jeździ do pracy i wczoraj musiał jechać objazdem :/ Dobrze, że to było przed 6 rano, bo musiał jechać przez miasto, to nie było korków i się nie spóźnił ;)

Posted

Ja dziś wyprasowałam wszystko co miałam w koszu, ale zrobiłam dziś 2 prania, więc jutro kolejne prasowanie :/

Albo nie, jutro składam meble do podwórka :)

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

Ja dziś wyprasowałam wszystko co miałam w koszu, ale zrobiłam dziś 2 prania, więc jutro kolejne prasowanie :/

Albo nie, jutro składam meble do podwórka :)

hahahaha szybka zmiana decyzji :D

już przyszły ???? obowiązkowo poproszę fotki :D

1 minutę temu, Aleksa. napisał:

Takie male ciuszki fajnie sie prasuje :)

oszalała żeś ? małe się ujowo prasuje :P

Posted
6 minut temu, Aleksa. napisał:

Takie male ciuszki fajnie sie prasuje :)

Ola, ale nie co kilka dni :/

3 minuty temu, dOgLoV napisał:

hahahaha szybka zmiana decyzji :D

już przyszły ???? obowiązkowo poproszę fotki :D

Kobieta zmienną jest :D

Przyszły, przyszły. Po moim wczorajszym emailu do kuriera ze zjebkami :) Wszystko kupiłam w poniedziałek wieczorem u tego samego gościa. We wtorek wysłał mi linka, że zarówno parasol jak i meble wysłane. I podał linki, żeby śledzić paczki. Parasol był u mnie w środę, a meble do wczoraj miały status "w centrali" :/ Wysłałam im wczoraj wieczorem email, że jak to jest, że paczka nadana we wtorek i przez 2 dni u nich leży! 2-3h później mi odpisali, że przepraszają i jutro (czyli dziś) będzie paczka u mnie. Dziś, o 10:30 kurier przywiózł :)

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Ola, ale nie co kilka dni :/

Kobieta zmienną jest :D

Przyszły, przyszły. Po moim wczorajszym emailu do kuriera ze zjebkami :) Wszystko kupiłam w poniedziałek wieczorem u tego samego gościa. We wtorek wysłał mi linka, że zarówno parasol jak i meble wysłane. I podał linki, żeby śledzić paczki. Parasol był u mnie w środę, a meble do wczoraj miały status "w centrali" :/ Wysłałam im wczoraj wieczorem email, że jak to jest, że paczka nadana we wtorek i przez 2 dni u nich leży! 2-3h później mi odpisali, że przepraszają i jutro (czyli dziś) będzie paczka u mnie. Dziś, o 10:30 kurier przywiózł :)

rozwalaja mnie ostatnio te firmy kurierskie , jak mogli dopuścić żeby parasol przyszedł w jeden dzień a meble dopiero kilka dni później :/ na szczeście wszystko już jest u Ciebie ;)

Posted

Dzięki Aniu :*

Jeśli Nathan będzie zawsze tak spał w nocy, to spokojnie mogę wracać w przyszłym roku do pracy ;) Dziś obudził się dopiero o 4:45 na mleczko :) Czyli 9.5h od ostatniego karmienia. Wypił pełną butlę, zasnął ponownie i wstał dopiero o 7:20 :) Żyć, nie umierać :D

A Theodor mnie dziś powalił porannym pytaniem. Siedzimy na kanapie, karmię Nathana, on ogląda bajką. I nagle pytanie ni z gruchy, ni z pietruchy "Mamusiu, ale jak wyciągają dzidziusia z brzuszka? Przecież brzuszek się nie otwiera!" A ja, sprytna mamusia, pokazałam mu bliznę po cesarce i wytłumaczyłam, że najpierw mi musieli przeciąć brzuszek, wyciągnęli dzidziusia, a potem go zaszyli :)

Posted

Po co pić świeżą wodę z miski, skoro można pić deszczówkę z piaskownicy :d

DSC_1198.JPG

I złożone meble ;) Parasol nie rozłożony całkowicie, bo musimy go dociążyć :/

DSC_1199.JPG

Posted
14 minut temu, Aleksa. napisał:

A czemu nie edukujesz dziecka, jak jest wlasciwie?  Jak natura przykazala ? :P

A co, miałam nogi rozłożyć? :P

A tak poważnie, to zaskoczył mnie dziś tym pytaniem. Nie spodziewałam się, że w taki wieku będzie go interesować, skąd wychodzą dzieci ;)

11 minut temu, dOgLoV napisał:

hehehehe Theodor ale miał frajde <3

Nasze koty tez lubią pić deszczówkę , i kawe z kubka :D :P

Suuuuuper te mebelki <3

On ma frajdę zawsze jak widzi wodę :D

Dziękuję :*