Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Ja w to nie wątpiłam Aga, bo w wanience lubi się kąpać :)

fabian tak kochał sie kąpać w wanience że z tego relaksu drzemki se walił w czasie kąpieli a teraz jak go wsadzam do wanny to spierdziela :/ tzn ostatnie dwa razy nawet już się cieszył ale nie chwale dnia przed zachodem słońca ;) dzisiaj nad wodą też ładnie wszedł do wody po kolana ;)

Posted
20 godzin temu, *Magda* napisał:

Wpadli dziś znajomi na kawkę i ciasto ;) Nathan dostał pieluchowy torcik :)

DSC_1200.JPG

W środku, oprócz pieluch, były 2 bluzeczki i apaszka ;)

Że jej się chciało siedzieć i robić takie "cudo" :D

super :)

Posted

Super, super ;)

Ale ile dzisiaj miałam rozbierania tego "tortu" :D Zużyła na to 70 pieluch i prawie tyle samo gumek musiałam ściągnąć z tych pieluch i rozwinąć :D

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Hej :)

A co miałam z tym zrobić? Tylko by kurz zbierało :P

Sebek by Ci w tym momencie bił brawo :P

wiesz ile ja mam w domu zupełnie niepotrzebnych zbieraczy kurzu ? :P 

Posted

Ja też mam, ale pochowane na strychy :D I w końcu muszę się zabrać za sprzątanie na tym strychu, bo karton-gipsy już leżą i czekają, żeby tam pokoje dla chłopców zrobić ;)

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Ja też mam, ale pochowane na strychy :D I w końcu muszę się zabrać za sprzątanie na tym strychu, bo karton-gipsy już leżą i czekają, żeby tam pokoje dla chłopców zrobić ;)

Na strychu mam jeszcze raz tyle co na dole hahahaha już nie można prawie tam wejśc :P

A kiedy chcecie robić pokoiki ?

Posted

Mamy jakieś 3 lata czasu, bo młody musi sam po schodach dobrze wchodzić, żeby barierek nie montować ;) Ale wiadomo, że im szybciej tym lepiej ;) A że strych już ocieplony, a karton-gipsy dostaliśmy za free, to trzeba się już za to brać ;) Bo jeszcze trzeba prąd, ogrzewanie itp. zrobić, więc może się w 3 lata wyrobimy :D

dobranoc.gif

Posted
13 godzin temu, dOgLoV napisał:

No ale jak to bez bramki ? a jak będzie chciał zejść i spadnie ? <folia bąbelkowa> :P

No to macie troche czasu ;)

A Ty myślisz, że ja mam teraz barierki dla Theodora? Nie :P Od roku śmiga sam po schodach ;)

56 minut temu, Paulina94 napisał:

Zdolna jest :)

No :)

Posted
Teraz, majoka napisał:

podarowałabyś komuś :P------- latam po galeriach

Prezent? Tak się nie robi :P

Oby moje dziecię dalej spało w nocy tak jak teraz, to niebawem się okaże, że karmienia w nocy nie będzie ;) Tradycyjnie pił butelkę chwilę po 19. Na karmienie obudził się o 5:15, czyli po 10h icon_jupi.gif Coraz częściej budzi się praktycznie rano :)