łamAga Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Ładny prezencik <3 Oooo widzisz , to woda Nathankowi przypadła do gustu <3 Quote
*Magda* Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 Ja w to nie wątpiłam Aga, bo w wanience lubi się kąpać :) Quote
łamAga Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ja w to nie wątpiłam Aga, bo w wanience lubi się kąpać :) fabian tak kochał sie kąpać w wanience że z tego relaksu drzemki se walił w czasie kąpieli a teraz jak go wsadzam do wanny to spierdziela :/ tzn ostatnie dwa razy nawet już się cieszył ale nie chwale dnia przed zachodem słońca ;) dzisiaj nad wodą też ładnie wszedł do wody po kolana ;) Quote
Ania :) Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Super pomysł z tym prezentem :) no i fajnie że basen małemu się spodobał :) Quote
Aleksa. Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Super ten prezencik :D pieluchy w dobrym rozmiarze chociaż ? haha :D Quote
*Magda* Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 Tak w dobrym, bo pytała wcześniej Bogdana ;) Quote
Oscar Patric Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 20 godzin temu, *Magda* napisał: Wpadli dziś znajomi na kawkę i ciasto ;) Nathan dostał pieluchowy torcik :) W środku, oprócz pieluch, były 2 bluzeczki i apaszka ;) Że jej się chciało siedzieć i robić takie "cudo" :D super :) Quote
*Magda* Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 Super, super ;) Ale ile dzisiaj miałam rozbierania tego "tortu" :D Zużyła na to 70 pieluch i prawie tyle samo gumek musiałam ściągnąć z tych pieluch i rozwinąć :D Quote
łamAga Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Witamy się ;) a nie szkoda Ci było tego "psuć" ? :P Quote
*Magda* Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 Hej :) A co miałam z tym zrobić? Tylko by kurz zbierało :P Quote
łamAga Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Hej :) A co miałam z tym zrobić? Tylko by kurz zbierało :P Sebek by Ci w tym momencie bił brawo :P wiesz ile ja mam w domu zupełnie niepotrzebnych zbieraczy kurzu ? :P Quote
*Magda* Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 Ja też mam, ale pochowane na strychy :D I w końcu muszę się zabrać za sprzątanie na tym strychu, bo karton-gipsy już leżą i czekają, żeby tam pokoje dla chłopców zrobić ;) Quote
łamAga Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ja też mam, ale pochowane na strychy :D I w końcu muszę się zabrać za sprzątanie na tym strychu, bo karton-gipsy już leżą i czekają, żeby tam pokoje dla chłopców zrobić ;) Na strychu mam jeszcze raz tyle co na dole hahahaha już nie można prawie tam wejśc :P A kiedy chcecie robić pokoiki ? Quote
*Magda* Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 Mamy jakieś 3 lata czasu, bo młody musi sam po schodach dobrze wchodzić, żeby barierek nie montować ;) Ale wiadomo, że im szybciej tym lepiej ;) A że strych już ocieplony, a karton-gipsy dostaliśmy za free, to trzeba się już za to brać ;) Bo jeszcze trzeba prąd, ogrzewanie itp. zrobić, więc może się w 3 lata wyrobimy :D Quote
łamAga Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 No ale jak to bez bramki ? a jak będzie chciał zejść i spadnie ? <folia bąbelkowa> :P No to macie troche czasu ;) Dobranoc ;) Quote
Paulina94 Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 O 5.06.2016 o 21:16, *Magda* napisał: Tak, sama ;) Zdolna jest :) Quote
*Magda* Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 13 godzin temu, dOgLoV napisał: No ale jak to bez bramki ? a jak będzie chciał zejść i spadnie ? <folia bąbelkowa> :P No to macie troche czasu ;) A Ty myślisz, że ja mam teraz barierki dla Theodora? Nie :P Od roku śmiga sam po schodach ;) 56 minut temu, Paulina94 napisał: Zdolna jest :) No :) Quote
mar....ka Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 hej, jestem. Torcik fajny, ale tez bym rozwaliła :) Quote
*Magda* Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Hej :) No ja nie wiem co to się ostatnio z Tobą dzieje :P Rozwalenie to była oczywista oczywistość ;) No bo po co mi "wystawa" pieluch :D Quote
mar....ka Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 podarowałabyś komuś :P------- latam po galeriach Quote
*Magda* Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Teraz, majoka napisał: podarowałabyś komuś :P------- latam po galeriach Prezent? Tak się nie robi :P Oby moje dziecię dalej spało w nocy tak jak teraz, to niebawem się okaże, że karmienia w nocy nie będzie ;) Tradycyjnie pił butelkę chwilę po 19. Na karmienie obudził się o 5:15, czyli po 10h Coraz częściej budzi się praktycznie rano :) Quote
Recommended Posts