łamAga Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 O kurcze to ale Was dopadło , ból ucha jest nie do wytrzymania , biedny Theoś ;( mam nadzieję że te antybiotyki już na prawde pomogą .... A ja herbaty w ogóle nie pije bo nie lubię :P jedynie w pracy do śniadania pije ale taką owocową w granulkach , to bardziej jak sok ;) Quote
*Magda* Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 2 razy szłam w nocy do Theodora sprawdzić czy czasem nie dostał gorączki itp. Ale spał grzecznie, bez problemów. Biedaczek tylko musiał spać całą noc na prawym boku, bo lewe ucho bolało i nie mógł się na nim położyć :( Nawet wieczorem jak go kładłam, to chciał się położyć jak zwykle na lewym boku, ale się nie dało :/ Obudził się o 5:36 i stwierdził, że on już spać nie chce :/ Ale położyłam się z nim, pokręcił się jakieś 15 minut i zasnęliśmy ponownie. Ja wstałam o 7:20, Theodor 20 minut później ;) Coś tam rano jeszcze kwękał, że trochę go boli. No ale po śniadaniu dostał kolejną dawkę antybiotyku i syropu na gorączkę/przeciwbólowego, więc w tej chwili jak to piszę, nic go nie boli. Do przedszkola oczywiście go nie zawiozłam, bo mam nadzieję, że w te 3 dni poradzimy sobie z tym najgorszym stanem jego ucha ;) jedynie w pracy do śniadania pije ale taką owocową w granulkach , to bardziej jak sok ;) To nie jest herbata, tylko cukier :P Quote
łamAga Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 No to super ze sie poprawia stan Theosia ;) No nie lubie innej herbaty a coś musze pić :P Quote
łamAga Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Pije okolo 3 kaw w pracy :P wiec do chleba już sobie daruję :P Jak wchodze do pracy pije jedna , za jakiś czas sobie robie 2gą i o 20 pije trzecią od 16stego mi się skonczy bo idziemy na Radlowską a ta bedziemy mieli kontrolę co robimy :/ Quote
Guest TyŚka Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Ja czarnej herbaty nie znoszę. W gościach wypiję, ale nie przepadam. Za to jestem zakochana w ziółkach, ziółeczkach, zielonych i białych herbatkach <3 :) Kawę ograniczam od jakiegoś czasu, bo od gimnazjum piłam ją hektolitrami. Biedny Theoś, trzymam kciuki by szybko się z tego wykaraskał. Quote
mar....ka Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 biedny Theo, ale widzisz, antybiotyk był chyba potrzebny. Czasem tez się bronimy przed antybiotykiem, ale takie niedoleczenie jeszcze gorsze. Może ta jego gorączka była od uszka, a lekarze skupili się na drogach oddechowych. W każdym razie duuuuuuuzo zdrówka od ciotki Maryśki hehe Quote
Ania :) Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Ja kawy nie pije :P nie lubię i chyba nigdy nie polubie xd a herbatka mniam mniam :D w każdej postaci :D Quote
*Magda* Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Ja kawy nie pije :P nie lubię i chyba nigdy nie polubie xd a herbatka mniam mniam :D w każdej postaci :D Jak można nie lubić kawy?! :P biedny Theo, ale widzisz, antybiotyk był chyba potrzebny. Czasem tez się bronimy przed antybiotykiem, ale takie niedoleczenie jeszcze gorsze. Może ta jego gorączka była od uszka, a lekarze skupili się na drogach oddechowych. W każdym razie duuuuuuuzo zdrówka od ciotki Maryśki hehe Pewnie i od ucha ;) Zresztą, w niedzielę, ta pierwsza lekarka, która go badała na nocnym dyżurze mówiła, że po to go wysyła do szpitala na badanie krwi, żeby potem dobrać antybiotyk. To ta lekarka co go później badała, już w szpitalu i po badaniu krwi zadecydowała, że antybiotyku nie da! I też nie wiem czemu, skoro sama widziała, że gardło i uszy już wtedy były czerwone :/ Theoś dziękuje cioci Maryśce :* Quote
Oscar Patric Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 My też kciukujemy abyście jak najszybciej wyzdrowieli, zdrowka :) Quote
*Magda* Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Dzięki dziewczyny :) Ale spierd*lił mi się humor :( Quote
*Magda* Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Bo stało się coś złego i moja rodzina na święta nie przyjedzie Quote
*Magda* Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 A ja się tak cieszyłam, a teraz... :( Quote
*Magda* Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Edit: już widzę :( Co się stało? Nie będę zdradzać prywatnych spraw :/ Quote
Ania :) Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Można kawy nie lubić xd Szkoda że rodzinka nie przyjedzie ... Ą tak się cieszylas :( Quote
*Magda* Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 Przedstawiam babcię Theodorę :D I już "normalny" :D Quote
*Magda* Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 a tak mi zasnął na podłodze w czwartek, co później jechałam z nim d szpitala :/ Kiedy ofocę psa i kota, to nie wiem :P Quote
Recommended Posts