*Monia* Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Widzę że wszyscy tutaj liczą na dziewczynkę, więc pewnie dzidzia zrobi psikusa i będzie chłopem. Ale i ja obstawiam dziewuszkę. Madziu duuuużo siły i dobrego samopoczucia, oby szybko minęły gorsze dni. Tulę mocno, chociaż nie mogę powiedzieć że wiem co czujesz bo nie wiem ;) Quote
łamAga Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 A ja czuje ze bedzie chlopiec ale jednak chciala bym zebys miala dziewczynke bo wiecej slodkich rzeczy spotykam ostatnio dla dziewczynek ???? Quote
łamAga Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 A ja czuje ze bedzie chlopiec ale jednak chciala bym zebys miala dziewczynke bo wiecej slodkich rzeczy spotykam ostatnio dla dziewczynek ???? Quote
*Magda* Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 Widzę że wszyscy tutaj liczą na dziewczynkę, więc pewnie dzidzia zrobi psikusa i będzie chłopem. Ale i ja obstawiam dziewuszkę. Madziu duuuużo siły i dobrego samopoczucia, oby szybko minęły gorsze dni. Tulę mocno, chociaż nie mogę powiedzieć że wiem co czujesz bo nie wiem ;) Mi to już całkiem obojętne co będzie, byle przestało mnie tak męczyć :/ A ja czuje ze bedzie chlopiec ale jednak chciala bym zebys miala dziewczynke bo wiecej slodkich rzeczy spotykam ostatnio dla dziewczynek A ja czuje ze bedzie chlopiec ale jednak chciala bym zebys miala dziewczynke bo wiecej slodkich rzeczy spotykam ostatnio dla dziewczynek Myślisz, że jak napiszesz coś 2 razy, to będzie mieć większą MOC :P Hejka :) Hej Marta ;) Gryzli mojego brata i bratowej odszedł dziś w nocy za TM :( Przeżył z nimi 13 lat... Quote
marta1624 Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Oj współczuję :( A bardzo cię męczy? Quote
*Magda* Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 Mam nadzieję, że się nie męczył. Wczoraj miał usuwane jajka, bo w tygodniu wykryto nowotwór. Zanim został poddany zabiegowi, zrobiono mu badania i wszystkie były ok ;) Z narkozy się wybudził, ale w nocy zasnął już po raz ostatni i się nie obudził :( Quote
marta1624 Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 (Co prawda pytałam o to czy dzicia cię męczy ale to nic :D) Oj to niefajnie :/ A maleństwo cię tak męczy? Quote
*Magda* Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 (Co prawda pytałam o to czy dzicia cię męczy ale to nic :D) Oj to niefajnie :/ A maleństwo cię tak męczy? To następnym razem cytuj tekst, zanim zadasz pytanie :P Ano męczy :/ Teraz jest w miarę ok, ale pół dnia przeleżałam. Wczoraj i w czwartek też :/ Jak leżę (i tylko na boku), to wtedy jest ok ;) Odpukać, wymioty ustały, ale ogólnie jest mi ciągle niedobrze i mam ochotę tylko leżeć :( Wczoraj oczywiście miałam kontrolę (telefoniczną) z Holandii, czemu jestem na chorobowym itp. Odbieram telefon, babka się przedstawiła i pyta czy mówię po holendersku. Ja jej na to, że nie! Że mówię po angielsku. Kolejne pytanie do mnie (już po angielsku), czy może mówię też po polsku :D Okazało się, że babka jest polką, więc pogadałyśmy sobie po polsku co i jak ;) Będą dzwonić do mnie znowu w tygodniu, ale nie wiem czy ta sama babka czy ktoś inny ;) Quote
łamAga Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Wspołczuje bratu ;( Tobie tez tych wymiotów , wiem o czym piszesz ;( mnie meczyły 3 pierwsze miesiace , oby u Ciebie tez szybko przeszło ;) Quote
*Magda* Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 Tylko wiesz Aga, teoretycznie te wymioty powinny być za mną, bo dziś zaczynam 14 tc :/ I co? I jajco :P Dziś rano znowu nie mogłam umyć zębów, bo skończyło się pawiem :( Quote
łamAga Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 To juz niedlugo bedzie widac plec ???? Wspolczuje tych wymiotow ???? imbiru probowalas ????? 1 Quote
*Magda* Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 Aguś, nie sądzę, żeby imbir mi pomógł :/ Chodzi o to, że np. zaczynam myć zęby, czuję smak pasty i już jest paw :( To jest zdecydowanie na tle konkretnego smaku :/ Quote
łamAga Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Musisz kupic sobie paste do zebow dla dzieci ???? Quote
*Magda* Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 Musisz kupic sobie paste do zebow dla dzieci Theosia pasta też ma miętowy smak :P Quote
*Magda* Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Jestem po lekarzu i dostałam zwolnienie do następnej środy :D Quote
*Magda* Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Dzięki Ola, jakoś wytrzymam z tą miętową :P Boszszszszszszszszszszsze, jak mnie ta moja firma wykończa :/ Ledwo na chorobowe poszłam, a już wydzwaniają i pytają kiedy wrócę :/ Mają datę na chorobowym, że kończę 16, a oni pytają czy wrócę wcześniej :/ Quote
łamAga Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Powiedz im ze jak urodzisz i odchowasz to wrocisz ! ???? Quote
Recommended Posts