*Magda* Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 Witam ciężarówkę ;) Cześć :) Oj tak, dziś czuję się jak przeładowana ciężarówka :/ W środę wieczorem przyjeżdża do nas Gutek, bo tak ma na imię owa suczka :) Dziś poznała się z Lumpkiem i śmiechu było co nie miara :D Najpierw się obserwowali na odległość. W pewnym momencie Lumpek nie wytrzymał i podbiegł do Gutka sprawdzić, co to za nowy kolega :D A Gutek ogon pod tyłek i w nogi :) Bała się później wejść do domu, bo wiedziała, że tam jest "ten dziwny zwierz". A już potem, to jak widziała kota, to omijała go szerokim łukiem :D Quote
Ania :) Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 haha ale dopasowane imie do suczki, Gutek :P Quote
*Magda* Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 Ja ciągle słyszałam "Gutek, Gutek, Gutek..." Więc jak zobaczyłam wczoraj suczkę, to byłam w szoku :D Quote
łamAga Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Ja też chce fotałki :D przeładowana ciężarówko <3 Quote
Franca81 Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Hihi Gutek! Na moją Sintrę (bokser) wołam buldog. Mina ludzi bezcenna :D A na kotkę Szunszul ;p Quote
*Magda* Posted August 25, 2015 Author Posted August 25, 2015 Póki co, zdjęć brak :P Ale jak do mnie zawita, to fotki będą ;) Quote
*Magda* Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 Oto Gutek :) Theoś też się załapał ;) Quote
*Magda* Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 I tyle :P Jutro pewnie coś zrobię na spacerze, ale będą monotematyczne, bo nie będę Gutka spuszczać ze smyczy :/ Quote
Guest TyŚka Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Gutek widze sobie wybrał miejsce do spania i swojego "właściciela" :D Ślicznotka z niej. Quote
Ania :) Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Jaka fajna ta Gutka :P W ogóle czemu tak ją nazwali męskim imieniem ? :P Quote
*Magda* Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 Gutek widze sobie wybrał miejsce do spania i swojego "właściciela" :D Ślicznotka z niej. Gutek jest zestresowana i klei się do każdego kto jest na kanapie ;) Póki co, tylko na kanapie czuje się pewnie :) Jaka fajna ta Gutka :P W ogóle czemu tak ją nazwali męskim imieniem ? :P Tak naprawdę, to na imię ma Gucci ;) Ale jej pan, woła za nią Gutek i tak już zostało :D Pierwsza noc za nami. Gutek zestresowana i trochę płakała wieczorem :( Więc tę noc, spędziłam śpiąc na kanapie, a Gutek razem ze mną :D Nie ma mowy, żeby spała w kuchni z Torą i Lumpkiem :/ Wczoraj, została sama w pokoju, bo ja poszłam do kuchni. W tym czasie, do pokoju wszedł Lumpek. Gutek tak zaczęła piszczeć, jakby ktoś ją bił albo obdzierał ze skóry :/ Wpadam do pokoju, a tak Gutek na kanapie i kot na podłodze, a ona piszczy :D Quote
Franca81 Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Hahaha Gutek wygląda na odważniaka. Pierwsza noc zwykle najgorsza to może już jutro się wyśpisz. ;) Quote
marta1624 Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Oj biedna Gutkowa :( Ale z każdym dniem przyzwyczai się bardziej :) Oby nie za bardzo :D Quote
łamAga Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Słodka gutka <3 tylko zastanawia mnie to dlaczego wabi sie Gutek jak jest Oną :P Quote
*Magda* Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Aga znowu ślepa :D Żeby ten pies się nie bał kota, to byłoby super :) A Lumpek cwaniak, już zajarzył, że pies się go boi i ją specjalnie denerwuje :/ Gutek leży na kanapie, to Lumpek się czai cichaczem i w ostatniej chwili jest atak! Dziś go pogoniłam w ostatniej chwili, bo przecież Gutek zejdzie przez niego na zawał :D Quote
Guest TyŚka Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Lumpek przeżywa drugą młodość? :D Biedny Gutek, Rubi mojej ciotki (adopcyjniak) może łączyć się z nią w bólu, bo i ona boi się kotów :D Quote
*Magda* Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Znalazł sobie cwaniak rozrywkę na stare lata :D Ja się jeszcze nie spotkała z psem, który AŻ tak boi się kotów! Choć, z tego co widzę, to Gutek ogólnie jest straszny cykor :( Quote
Guest TyŚka Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 To tak jak Rubinson... z tego, co piszesz... :( Biedna, ciekawe czemu taki z niej straszak. Quote
*Magda* Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Nie mam pojęcia :( Dobrze, że na Torę reaguje w miarę normalnie ;) Ok, nie biegają razem. Ale nie ucieka przed nią, więc wychodzę z nimi dwiema razem bez problemu :) Byłam na spacerku z Theodorem, Torą i Gutkiem. Theoś prowadził Gutka, bo mała, to dał sobie świetnie radę. Już prawie pod domem rozmowa między nim i mną: T:-Lubie chodzić na spacerek z małym pieskiem Ja:-Poproś tatusia, może ci kupi małego pieska :D T:-Nie trzeba, mam Torkę Quote
Recommended Posts