Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A co porabiacie ze Wam tak miło ? ;) ja wlasnie popijam piwko :P

Byliśmy z Theosiem na takim placu zabaw z piłkami, ślizgawkami itp., a potem obiadek u chińczyka :)

Za to dziś czuję się fatalnie :(

Posted

Cześć dziewczyny ;)

Nic mi się dziś nie chce :/ Jestem taka nie wyspana, że mam już dość :( Obudziłam się coś koło 1:30 w nocy, a przed 4 jeszcze nie spałam :(

Oficjalnie powinnam iść jutro do pracy, bo dziś kończy mi się chorobowe, ale oczywiście jutro rano zgłaszam kolejne chorobowe ;)

Posted

Byłam dziś u lekarza. Płeć nadal nie znana :P Może za 4 tyg. coś się dowiem, bo będę mieć usg ;)

Ale mam bardzo dobre wieści :) Powiedziałam pani doktor jak się czuję, co robię w pracy i że jestem przez to przemęczona itp. ;)

Pani doktor pytała czy mam możliwość robić np. pracę biurową.

Ale takiej opcji w moim zakładzie nie mam. Zresztą, nie wiem czy podołałabym z pracą biurową w obcym języku :/

Tak więc, zamiast chorobowego, dostałam zaświadczenie o całkowitej niezdolności do pracy :)

Posted

Hejka pytalas sie w u mnie w galerii co tam slychac.a po staremu praktycznie nie siedze na dogo ale w twoim watku jestem na bierzaco.gratuluje rodzenstwa dla theodora.jakby co to szukaj mnie na fb ewelina horbulewicz

Posted

Hejka pytalas sie w u mnie w galerii co tam slychac.a po staremu praktycznie nie siedze na dogo ale w twoim watku jestem na bierzaco.gratuluje rodzenstwa dla theodora.jakby co to szukaj mnie na fb ewelina horbulewicz

Miło mi to czytać, że pomimo braku obecności na dogo, to do nas zaglądasz :)

Magda bez fb.. :P

Dokładnie :D