*Magda* Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 A co porabiacie ze Wam tak miło ? ;) ja wlasnie popijam piwko :P Byliśmy z Theosiem na takim placu zabaw z piłkami, ślizgawkami itp., a potem obiadek u chińczyka :) Za to dziś czuję się fatalnie :( Quote
marta1624 Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Nie tylko ty, choć z innego powodu :( Quote
łamAga Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Madziu niedługo Ci przejdzie ja wczoraj miałam tez straszny dzien , fizycznie było ok ale psychicznie już wysiadałam .... Quote
agutka Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 wpadłam przywitać się po przerwie ;) Quote
*Magda* Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 Cześć dziewczyny ;) Nic mi się dziś nie chce :/ Jestem taka nie wyspana, że mam już dość :( Obudziłam się coś koło 1:30 w nocy, a przed 4 jeszcze nie spałam :( Oficjalnie powinnam iść jutro do pracy, bo dziś kończy mi się chorobowe, ale oczywiście jutro rano zgłaszam kolejne chorobowe ;) Quote
*Magda* Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Cześć ;) Kolejna nie przespana noc za mną :/ Quote
*Magda* Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Ojjj a to dlaczego tak ? ;( Przez ciążę :/ Z Theosiem miałam tak samo :/ Quote
*Magda* Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Byłam dziś u lekarza. Płeć nadal nie znana :P Może za 4 tyg. coś się dowiem, bo będę mieć usg ;) Ale mam bardzo dobre wieści :) Powiedziałam pani doktor jak się czuję, co robię w pracy i że jestem przez to przemęczona itp. ;) Pani doktor pytała czy mam możliwość robić np. pracę biurową. Ale takiej opcji w moim zakładzie nie mam. Zresztą, nie wiem czy podołałabym z pracą biurową w obcym języku :/ Tak więc, zamiast chorobowego, dostałam zaświadczenie o całkowitej niezdolności do pracy :) Quote
*Magda* Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Szybko leniuchu :D To moje ostatnie miesiące "wolności" :P Od marca będę mleczarnią 24h na dobę :D Quote
ewelinabuck Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Hejka pytalas sie w u mnie w galerii co tam slychac.a po staremu praktycznie nie siedze na dogo ale w twoim watku jestem na bierzaco.gratuluje rodzenstwa dla theodora.jakby co to szukaj mnie na fb ewelina horbulewicz Quote
*Magda* Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 Hejka pytalas sie w u mnie w galerii co tam slychac.a po staremu praktycznie nie siedze na dogo ale w twoim watku jestem na bierzaco.gratuluje rodzenstwa dla theodora.jakby co to szukaj mnie na fb ewelina horbulewicz Miło mi to czytać, że pomimo braku obecności na dogo, to do nas zaglądasz :) Magda bez fb.. :P Dokładnie :D Quote
Recommended Posts