łamAga Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Ale super wieści wiem o czym piszesz , jeszcze to pamietam mleczarnio :P i współczuje bólu sutków :D :P Quote
*Magda* Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 Hejka bezfejsbuczkowa Magdo :D Miałaś napisać "nieistniejąca" :P Ale super wieści wiem o czym piszesz , jeszcze to pamietam mleczarnio :P i współczuje bólu sutków :D :P Niby super, ale zobaczymy co na to w mojej pracy ;) Się jeszcze okaże jak to będzie u nas z tym karmieniem ;) Bo po przygodach z Theodorem, to nie wróżę sobie długiego karmienia :/ Hej :) Hej Ania :) Quote
marta1624 Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Hejka nieistniejąca Madziu :D Jak dzisiaj Zdrówko? Quote
*Magda* Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 Hejka nieistniejąca Madziu :D Jak dzisiaj Zdrówko? :D Nie jest źle, ale rewelacji też nie ma :P Quote
*Magda* Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 Zaraz oszaleję :/ Suka sąsiadów szczeka już ponad godzinę, bo została sama w domu! I tak jest za każdym razem jak oni wychodzą! A mi zwrócili uwagę, że Gutek szczekała jak u nas była :mad: Quote
marta1624 Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Madzia spokojnie ;) Ale takiego sąsiedztwa współczuję, oszalałabym :/ Quote
*Magda* Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 Sami sąsiedzi są ok ;) Tylko wkurza mnie to, że Gutek była tydzień u nas i sąsiadka mi zwróciła uwagę, że pies szczeka jak nas nie ma, a ja znoszę ich szczekającego psa od ponad roku! Do tego Gutek, szczekała tylko w dzień jak nas nie było, a nie wieczorami i w nocy jak ich suka :mad: Quote
Aleksa. Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 To ja myślałam, że mi Rudego zabiją.. kilka nocy pod rząd jak zaczynał szczekać o 23 ro kończył nawet o 4 i to bez przerwy..nie mogłam spać.. sama myślałam, że go udusze Quote
marta1624 Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 U mnie na szczęście psy tylko w dzień szczekają, w nocy nie. I nie cały czas :) Ale taki pies po przejściach to można zrozumieć, potrzeba czasu żeby nauczyć. Hejka :) Quote
ewelinabuck Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Zapraszam do mojej galerii pare fotek wrzucilam.chyba wroce na dogo.jakis sentyment sie odezwal.musze tylko banerek jakis ogarnac Quote
*Magda* Posted September 20, 2015 Author Posted September 20, 2015 U mnie na szczęście psy tylko w dzień szczekają, w nocy nie. I nie cały czas :) Ale taki pies po przejściach to można zrozumieć, potrzeba czasu żeby nauczyć. Hejka :) Tylko Bella nie jest psem po przejściach ;) Mają ją od szczeniaczka :P Hej :) Zapraszam do mojej galerii pare fotek wrzucilam.chyba wroce na dogo.jakis sentyment sie odezwal.musze tylko banerek jakis ogarnac Już biegnę :) Quote
marta1624 Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Tylko Bella nie jest psem po przejściach ;) Mają ją od szczeniaczka :P Hej :) Już biegnę :) To się Rudego tyczyło :p Nie biegaj, nie wolno! Quote
Ania :) Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Rany nie lubie takich ludzi. U kogoś potrafią wytykać "błędy", ale u siebie już ich nie widzą... przespanej nocki i milego dnia życzę :) Quote
*Magda* Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Aniu, mam tu sąsiadów, których szczekanie 3 psów znoszę od ponad 5 lat. Nigdy im nie zwróciłam o to uwagi. Choć odgrażałam się jak byłam w poprzedniej ciąży, że jak choć raz mi psy obudzą dziecko, to wtedy złożę pisemną skargę. Nigdy jednak tak się nie stało. I teraz też tak twierdzę ;) Raz mi obudzą COSIA, to wtedy się tym zajmę ;) Inaczej, mam na to wyj*bane :D Nocka w miarę przespana, dziękuję :* I nawet dziś mój żołądek pracuje idealnie i nie mam dolegliwości :) Quote
marta1624 Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Dobrze że samopoczucie ok :) Oby tak do końca (znaczy do wyklucia COSia) zostało :) Quote
*Magda* Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Dobrze że samopoczucie ok :) Oby tak do końca (znaczy do wyklucia COSia) zostało :) Na to liczę ;) Ciekawe co to za COS Ciągle liczę na drugiego chłopca :D Quote
Ania :) Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 To dobrze, że dzisiaj się lepiej czujesz :) I czekamy na wieści kim okaże się COS :D Quote
*Magda* Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Aniu, to dopiero 20 października :P Marta, spadaj na drzewo :P Quote
Recommended Posts