*Magda* Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Ale dla mnie to jakaś kpina żądać, żebym wróciła zanim mi się chorobowe skończy :/ Quote
łamAga Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Zwlaszcza ze wiedza w jakom "stanie" jestes ???? Quote
*Magda* Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Zwlaszcza ze wiedza w jakom "stanie" jestes Dziś mnie nawet babka zapytała, czy jest mi coś więcej niż wymioty :mdleje: A ch*j ją to obchodzi :/ Quote
łamAga Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 No co za bezczelna baba ???? przeciez Ty jestes w ciazy a nie masz grypy żołądkowej ???? Quote
*Magda* Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Mam ją gdzieś ;) Powiedziałam jej to co chciała usłyszeć, a i tak zrobię swoje :D Quote
Guest TyŚka Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Wpadłam się przywitać... ale życzę dobrej nocy :D Quote
*Magda* Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Doberek ;) Macie, zaległe zdjęcia z Gutkiem :P I Theodor :loveu: Quote
*Magda* Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 I dowód na to, że na koniec Gutek nie bała się Lumpka ;) Quote
Guest TyŚka Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Gutek jest niesamowitej urody, wydaje się być mocno sympatyczna :) Quote
kalyna Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Czyżby Bodzianowi spodobał się Gutek? moooże jest ciut szansy na drugiego psa? :lol: Quote
*Magda* Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Gutek jest niesamowitej urody, wydaje się być mocno sympatyczna :) Jest sympatyczna, ale bojaźliwa ;) Czyżby Bodzianowi spodobał się Gutek? moooże jest ciut szansy na drugiego psa? :lol: Gutek wciskał się na chama pod rękę itp. :D Szansa jest nikła :( Quote
łamAga Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Super fotki ???? No jak nikla szansa , nowej dzidzi pies tez sie nalezy ???? Quote
*Magda* Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Aguś, to musiałabym kolejne 2 psy nabyć, bo Tora jest moja, a nie Theodora :P Kojec po Gryzaku, za kilka dni będzie już zajęty ;) Wczoraj się dowiedziałam, że będą mieć szczeniaka, mix akity amerykańskiej i owczarka niemieckiego ;) Na razie maluch jest przy mamusi jeszcze ;) Cieszę się, że tak szybko będzie tam nowy pies, bo nie wyobrażam sobie ich bez psa ;) 1 Quote
marta1624 Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Tora jest Theosia! :p O super wieści :) Quote
Ania :) Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Lo jej to nuezlego mixa sobie biora :D Quote
Guest TyŚka Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Ja prdl, jaka mieszanka wybuchowa :O To była wpadka czy celowy miot? Quote
*Magda* Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Lo jej to nuezlego mixa sobie biora :D U mnie w rodzinie zawsze były duże psy, więc nie martwię się, że sobie nie dadzą rady ;) Nawet Gryzli był wielką ciapą, bo tak go wychowali ;) Ja prdl, jaka mieszanka wybuchowa :o To była wpadka czy celowy miot? Raczej wpadka, bo mamusia rasowa, a tatuś z przypadku :/ Szczeniaczki są oddawane za darmo. Bratowa chciała suczkę, ale były tylko pieski, więc będzie kolejny chłopak :) Quote
Recommended Posts