justysiek Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Madziula teraz dopiero przeczytałam, gratuluje!!! :) ktory to tydzień? Quote
*Magda* Posted August 19, 2015 Author Posted August 19, 2015 Dziękuję Justyś :* Obecnie jestem w 11 tygodniu :) Quote
justysiek Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 jesteś na L4 czy pracujesz? super, ciesze się, oby dzidzia zdrowo rosła i trzymam kciuki za dziewczynkę :) Quote
łamAga Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Ciekawe która poleci po Magdzie na dłuższe L4 :D Ja bym chciała ale jeszcze nie teraz , tak za rok ;) i drugiego chłopca <3 Quote
Aleksa. Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Co wy z tymi chłopaka mi. . Ja bym chciała dziewczynkę :) nawet jak byłam na działach dziecięcych to dla chłopaków mało ciuchów, a dla dziewczynek piękne sukienki i wg l więcej Quote
Ania :) Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Ja też kiedyś jak będę w ciąży to bym chciała chłopca :P Dzisiaj widziałam takiego ślicznego miał może z 2 latka, nie dość, że był śliczny to jeszcze tak ekstra ubrany ! :D Quote
*Magda* Posted August 20, 2015 Author Posted August 20, 2015 jesteś na L4 czy pracujesz? super, ciesze się, oby dzidzia zdrowo rosła i trzymam kciuki za dziewczynkę :) Jeszcze pracuję i na razie na L4 nie idę ;) Dzidziuś dziś mierzony i ma 3,89cm :) Ciekawe która poleci po Magdzie na dłuższe L4 :D Ja bym chciała ale jeszcze nie teraz , tak za rok ;) i drugiego chłopca <3 Ty Aguś! :D A Sebek wie o Twoich planach? :D Quote
*Magda* Posted August 20, 2015 Author Posted August 20, 2015 Co wy z tymi chłopaka mi. . Ja bym chciała dziewczynkę :) nawet jak byłam na działach dziecięcych to dla chłopaków mało ciuchów, a dla dziewczynek piękne sukienki i wg l więcej Chłopaki są suuuuuuuuuuuuuuuuuper! Szykuj nowy bannerek :jumpie: Jeszcze czas ;) Quote
łamAga Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Magda Sebek wie i się na to kategorycznie nie zgadza :D On juz wiecej dzieci nie chce :P ale co mnie to obchodzi :D Quote
*Magda* Posted August 20, 2015 Author Posted August 20, 2015 A już myślałam, że Sebek zmienił zdanie :D Quote
łamAga Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Twardo trzyma sie tego że nie chce , ale jak młody urośnie to zachce mu się znowu bobaska , na pewno ;) Quote
*Magda* Posted August 20, 2015 Author Posted August 20, 2015 Bogdan też tak mówił ;) A sam mnie tydzień temu zaskoczył :D Jedziemy autem i mu mówię, że po tym dziecku, to całe ciuszki itp. zawieziemy do domu dziecka, bo nie chce mi się bawić w jakieś sprzedaże itp. A on do mnie z tekstem "A co, jak będziemy mieć trzecie?" Quote
łamAga Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Aaaaaaaaaaaaaa zazdroszczę Ci męża ;) jak ja bym chciała żeby Sebek tak zmienił zdanie jak Bodzian ;) Fabian wydaje mi się już taki duży , i tęsknie do takiego malutkiego dzidziolka <3 Quote
*Magda* Posted August 20, 2015 Author Posted August 20, 2015 Spokojnie ;) I na Sebka przyjdzie pora :D Quote
łamAga Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Mam taką nadzieję :D a póki co pozostanie mi napawac się widokiem waszego maleństwa <3 Quote
*Magda* Posted August 20, 2015 Author Posted August 20, 2015 Ja dziś widziałam pięknie główkę i rączki, jak nimi wymachiwał/a :) A za 2 tyg. jadę na badania prenatalne, to i Theoś zobaczy :D Quote
łamAga Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Jeju jak super !!!! <3 a bedziecie chcieli znać płeć ? i kiedy mogą już powiedzieć ? wiesz mi w ogóle nie chciał powiedziec więc nie zakodowałam kiedy już widać ;) Quote
*Magda* Posted August 20, 2015 Author Posted August 20, 2015 Ten lekarz ma lepszy sprzęt niż zwykły gin, ale on mi nie powie płci :( Przy Theosiu też nie chciał powiedzieć :/ Więc się nie łudzę, że poznam płeć za 2 tygodnie :( A moja pani doktor powinna mi powiedzieć między 16 a 20 tygodniem ;) Kolejną wizytę ma za 4 tygodnie, więc będzie jeszcze za wcześnie :( Ale już kolejna, powinna już być tą wizytą, gdzie się dowiem ;) O ile COŚ będzie chciał pokazać co ma/czego nie ma między nogami :D Quote
łamAga Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Teraz jest sezon na dziewczynki więc powinien być chłopiec :P ale Magda może się wyłamac :D Quote
Recommended Posts