Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

170cm wzrostu to nie aż tak dużo. ja mam 175 a moja bratowa to ponad 180(typ modelki). ja mimo wysokiego wzrostu uwielbiam chodzić w wysokich butach i chodzę prawie zawsze, gdy tylko nie mam przy sobie psa ;)

Posted

170cm wzrostu to nie aż tak dużo. ja mam 175 a moja bratowa to ponad 180(typ modelki). ja mimo wysokiego wzrostu uwielbiam chodzić w wysokich butach i chodzę prawie zawsze, gdy tylko nie mam przy sobie psa ;)

Ja się źle czuję w obecności takich dużych kobiet :p Wolę jak kobieta ma te 160 coś, ale każdy ma swój gust :)

maupa :P

no dobra to napisze że mam 153 i uciekam :P

Zaraz małpa xD Małe jest urocze :)

Posted

Wiesz, moi bracia niscy nie są ;)

Bogdan z bratem też do niskich nie należą :D

W ogóle, to córki Bogdana brata są wyższe ode mnie (17 i 19 lat) :shock:

Więc podejrzewam, że Theoś na bank będzie wyższy ode mnie :shiny:

A czy od Bodziana też, to się okaże ;)

Przeczytałam wczoraj że Bogdan ma jakieś córki i stwierdziłam że czas iść spać  :laugh2_2:

Duży chłop z Theosia, mój chrześniak w wieku 5 lat ważył jakieś 18 kilo, bo pamiętam że mu w święta mówiłam że nawet Shina jest od niego cięższa.

Posted

Ja się źle czuję w obecności takich dużych kobiet :P Wolę jak kobieta ma te 160 coś, ale każdy ma swój gust :)

Zaraz małpa xD Małe jest urocze :)

no cóż...na szczęście nie musisz przebywać w moim towarzystwie...ubolewać nie będę jeśli oceniasz ludzi po wzroście :roflt:

nie wiem czy to rzecz gustu, czy to raczej geny dają wzrost taki a nie inny.

Posted

no cóż...na szczęście nie musisz przebywać w moim towarzystwie...ubolewać nie będę jeśli oceniasz ludzi po wzroście :roflt:

nie wiem czy to rzecz gustu, czy to raczej geny dają wzrost taki a nie inny.

Absolutnie nie oceniam ludzi dopóki ich nie poznam, tylko nie lubię być w dużym gronie z samymi wysokimi osobami bo mnie normalnie zgniatają, tzn zawsze jak jadę do szkoły to w metrze jestem zgniatana i deptana :p 

Posted

Ja jak pracowałam w skarbówce przystanek za skarbówką była szkoła , jak jechalam do pracy autobusem to zawsze w tłumie uczniaków z gimnazjum , takie to wyrośnięte ze jak mnie w środek siebie wbili to zawsze sie bałam że nie wysiade na przystanku bo sie przez nich nie przecisne , chyba ze im śmigne między nogami :D

Posted

Absolutnie nie oceniam ludzi dopóki ich nie poznam, tylko nie lubię być w dużym gronie z samymi wysokimi osobami bo mnie normalnie zgniatają, tzn zawsze jak jadę do szkoły to w metrze jestem zgniatana i deptana :P

ja mimo wzrostu nikogo nigdzie nie zgniatam. dziwne po prostu te twoje stwierdzenia i generalizowanie. zgniatać cię mogą chamy, które się pchają, bez względu na swój wzrost. pisanie, że źle się czujesz w obecności wysokich kobiet jest jak dla mnie co najmniej dziwaczne.

Posted

Moje kochane dziecko postanowiło mnie dziś obudzić o 4:11 :mad: I od tej godziny już nie śpię, bo choć Theosia udało mi się ponownie uśpić, to ja już nie zasnęłam :angryy:

Do tego musiałam się urwać wcześniej z pracy i jak wpadłam do domu, zjadłam obiad, to mnie tak spanie chwyciło, że mało nie zasnęłam na siedząco na kanapie :oops:

Dobrze, że Theoś szalał i nie dał mi zasnąć :evil_lol:

Tak więc dziś idę spać przed 21 i już :eviltong: