*Magda* Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Hej Laski :) Theoś zaliczył pierwszą wizytę u dentysty :) Był bardzo grzeczny, pokazał ładnie ząbki i dostał w prezencie nową szczoteczkę do zębów :) Pan doktor pochwalił go, że ładnie myje ząbki i że nadal ma tak o nie dbać :D A ja dziś dostałam potwierdzenie, że Wigilię, Sylwestra i 2 stycznia mam wolne :laugh2_2: Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 dzielny Theoś :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: oby tak dalej bo jak by miał mieć borowanie to pewnie już by tak gładko nie przeszło ;) Quote
marta1624 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Nie no Theo szacunek, ja i dentysta to nie wyrazy blisko znaczne :p Madzia, wreszcie odpoczniesz! :) Quote
*Magda* Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 W święta, odpocznę! Dobre sobie :eviltong: Quote
marta1624 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 W święta, odpocznę! Dobre sobie :eviltong: Oj tam, ciiii.... :D Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 nie rób świat wpros sie gdzies na gotowe :D Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Np do Agi :diabloti: nie ma problemu , u mnie świeta robi tesciowa więc na pewnie Magda szybko by sie zwinęła haha :P Quote
marta1624 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 nie ma problemu , u mnie świeta robi tesciowa więc na pewnie Magda szybko by sie zwinęła haha :P Zanim by weszła to już by wyszła? No Bodzian wejść do ciebie mógłby mieć problem :D Quote
*Magda* Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 nie rób świat wpros sie gdzies na gotowe :D Nie mam tak dobrze :lookarou: nie ma problemu , u mnie świeta robi tesciowa więc na pewnie Magda szybko by sie zwinęła haha :P Na złość Tobie, zostałabym najdłużej jak się da :megagrin: Zanim by weszła to już by wyszła? No Bodzian wejść do ciebie mógłby mieć problem :D Ale to ja mam się wprosić na gotowe, a nie Bodzian :siara: A co do świąt, to czekam na nowe lampki na choinkę. Powinny być jutro albo w sobotę ;) Do tego, w tym roku, chcę zrobić choinkę dla Theosia. Czyli dużo kolorowych bombek i słodkości :loveu: I wszystko będzie wieszał sobie Theoś sam :laugh2_2: Quote
marta1624 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Dobranoc ;) Ale z tą choinka super pomysł :loveu: Jak byłam mała to zjadałam wszystkie cukierki z choinki, mimo że w szafce były takie same :D Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Zanim by weszła to już by wyszła? No Bodzian wejść do ciebie mógłby mieć problem :D Dokładnie :D Na złość Tobie, zostałabym najdłużej jak się da :megagrin: Ale to ja mam się wprosić na gotowe, a nie Bodzian :siara: A co do świąt, to czekam na nowe lampki na choinkę. Powinny być jutro albo w sobotę ;) Do tego, w tym roku, chcę zrobić choinkę dla Theosia. Czyli dużo kolorowych bombek i słodkości :loveu: I wszystko będzie wieszał sobie Theoś sam :laugh2_2: Uwierz mi nie dała byś rady , nie bede podawała powodów musisz mi uwierzyc na słowo :P Ooooooooooo to ale bedzie słodziachna ta choinka :loveu: już sie nie moge doczekać az ja nam pokażesz :jumpie: Quote
*Magda* Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Gorzej jak nie pokaże :P Właśnie :evil_lol: Za mną nieprzespana noc! Theoś całą noc kaszlał i stękał, ze go boli gardło :( Tak więc dziś czeka mnie kurs do lekarza. Pytanie tylko czy z rana się da do jego pediatry, czy dopiero popołudniu na pogotowie :/ Quote
łamAga Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Hejka ;) Oj biedny Theoś :( ostatnio co chwile dzieci chorują , tak jak by lekarze nie potrafili dac takich leków zeby przeszło całkiem tylko sie co chwile wraca :/ Quote
*Monia* Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Pewnie Theosiowi robi miksturę na wyzdrowienie :) Quote
Recommended Posts