łamAga Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Dawno go nie pokazywałam, bo dawno się nie widziałam ze znajomymi ;) Ale wczoraj miałam spontana i pojechałam do nich jak odebrałam Theosia od niani :) Miałam smycz przygotowaną, żeby psa walnąć jakby co ;) Ale pewnie nie wiele bym nią zdziałała :niewiem: fajne takie spontany :D pamkietam jak chorowałam na tego kota przez Ciebie jak pierwszy raz go pokazałaś :lmaa: i teraz znowu :lmaa: dobrze ze dziecko za chwile bedzie bo gdyby nie to , to Sebek znowu by miał przejeb....e tak bym mu marudziła :jumpie: ale jak któryś z naszych kotów odejdzie (oby jak najpóźniej ) to na pewno wezme zwisłouchego :D takie trzaskanie smycza pewnie jeszcze bardziej by go rozwscieczyło bo pies w "amoku" nie czuje bólu i pewnie by nawet nie czuł że go lejesz ;) Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Hahaha, to lepiej niech Pepsi i Ibri żyją jak najdłużej :) Niby tak, ale lepiej walić smyczą niż dać się pogryźć ;) Tak się zastanawiam czy ten pies, to nie był tego faceta na skuterze :hmmmm: Bo biegł z tego samego kierunku i definitywnie ten pies "kogoś gonił", a nie że biegł sobie tak dla relaksu :niewiem: Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Młodziutkie są to jeszcze długo pociągną ;) może to był kolesia sposób na wybieganie psa :stupid: Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Młodziutkie są to jeszcze długo pociągną ;) może to był kolesia sposób na wybieganie psa :stupid: I oby tak dalej ;) Być może ;) Jeśli tak, to skuter chyba trochę za szybki, żeby pies za nim biegł :mad: Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Jest jeszcze opcja że koleś wyjechał z podwórka i nie wiedział że pies za nim biegnie .... Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Jest jeszcze opcja że koleś wyjechał z podwórka i nie wiedział że pies za nim biegnie .... Oby :mad: Quote
marta1624 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Nie no kot boski :loveu: Nie zazdroszczę sytuacji :( Mogę cię tylko pocieszyć że u nas na porządku dziennym jest coś takiego. Na tych u mnie mam sposób- jak mniejszy od mojej to ma problem :diabloti: Kajka z mniejszymi radzi sobie doskonale, albo jak miły to się przywitaprzywita spokojnie, dając budzi i się łasząc, a jak nie miły to też się przywita... Przygnieciony do ziemi po jej obskakaniu (ona skacze z radości jak pies zębami strzela albo szczeka, ale one nie rozumieją tej jej euforii i tego, że zawsze przypadkiem ich kładzie i dalej się cieszy :D). Potem już nas omijają :evil_lol: Jak większy to biorę to na klatę z dezodorantem w ręce w razie w ;) No chyba że zaczepna suka, to też biorę na siebie ;) Quote
Oscar Patric Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Nie będę osądzać,ale zdajemi się że ten facet na skuterze chciał psa wybiegać,niestety jest wiele takich idiotów :angry: Wczoraj w Rybcu przy głównej ulicy szedł facet z Amstaffem :loveu: bez smyczy,chłop z 15 metrów przed Nim,mama głową pokiwała i powiedziałą że się o pieska boi,bo wiadomo że jak to pies,może coś go przestraszyć albo coś innego i w końcu pod kołami skończy.Ja nie wiem czy to tak ciężko psa na smyczy prowadzić,a potem jak dojdzie do trageni to kierowcę zlinczować :angry: :angry: :angry: :angry: Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Dobry z wieczora :smile: A dobry, dobry :) Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Halloweenowe pozdrowienia od Theodorka :D A potem się rozebrał i pogadał se z ciocią przez telefon :) Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8637_zps3f562631.jpg mina jak u prawdziwego diabołka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8638_zpsbf384c90.jpg hahahah jak słodko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
marta1624 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Nie no diabełek pierwsza klasa :loveu: Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Byliśmy z Theosiem u sąsiadów :grins: Jedna sąsiadka, ogólnie jest w nim zakochana :loveu: A jak go zobaczyła w przebraniu diabełka, to się mało nie posikała :evil_lol: Zaznaczam, że kobieta ma trochę ponad 50 lat :mdrmed: Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Theoś jest rozchwytywany :D No :evil_lol: Quote
agutka Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 witamy się :) cóż to za słodki diabełek :loveu: Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 witamy się :) cóż to za słodki diabełek :loveu: Hej :) Najsłodszy na świecie :loveu: Miałam farbować włosy, ale mi się nie chce :oops: Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Hehe Theo ma fanów :D Na to wygląda :) Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 ja jakie mam juz odrosty :huh: masakra , ale chyba najpredzej na chrzciny Stasia pofarbuje i to szamponetką żeby nie niszczyć więcej włosów ;) Quote
marta1624 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 O mnie też by się farba przydała, mam straszne odrosty... Jaką farbę masz? Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Olia od Garniera, karmelowy brąz :) Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Ja tez jak farbuje farbą to Olia bo jest bez amoniaku ;) Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Nie dam rady dłużej siedzieć :lookarou: Ledwo widzę na oczy, więc znikam spać :hand: Dobranoc wszystkim :) Quote
Recommended Posts