Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dawno go nie pokazywałam, bo dawno się nie widziałam ze znajomymi ;)

Ale wczoraj miałam spontana i pojechałam do nich jak odebrałam Theosia od niani :)

Miałam smycz przygotowaną, żeby psa walnąć jakby co ;)

Ale pewnie nie wiele bym nią zdziałała :niewiem:

fajne takie spontany :D

pamkietam jak chorowałam na tego kota przez Ciebie jak pierwszy raz go pokazałaś  :lmaa: i teraz znowu  :lmaa:  dobrze ze dziecko za chwile bedzie bo gdyby nie to , to Sebek znowu by miał przejeb....e tak bym mu marudziła  :jumpie: ale jak któryś z naszych kotów odejdzie (oby jak najpóźniej ) to na pewno wezme zwisłouchego :D

takie trzaskanie smycza pewnie jeszcze bardziej by go rozwscieczyło bo pies w "amoku" nie czuje bólu i pewnie by nawet nie czuł że go lejesz ;)

Posted

Hahaha, to lepiej niech Pepsi i Ibri żyją jak najdłużej :)

Niby tak, ale lepiej walić smyczą niż dać się pogryźć ;)

Tak się zastanawiam czy ten pies, to nie był tego faceta na skuterze :hmmmm:

Bo biegł z tego samego kierunku i definitywnie ten pies "kogoś gonił", a nie że biegł sobie tak dla relaksu :niewiem:

Posted

Młodziutkie są to jeszcze długo pociągną ;)

może to był kolesia sposób na wybieganie psa :stupid:

I oby tak dalej ;)

Być może ;) Jeśli tak, to skuter chyba trochę za szybki, żeby pies za nim biegł :mad:

Posted

Nie no kot boski :loveu:

Nie zazdroszczę sytuacji :( Mogę cię tylko pocieszyć że u nas na porządku dziennym jest coś takiego. Na tych u mnie mam sposób- jak mniejszy od mojej to ma problem :diabloti: Kajka z mniejszymi radzi sobie doskonale, albo jak miły to się przywitaprzywita spokojnie, dając budzi i się łasząc, a jak nie miły to też się przywita... Przygnieciony do ziemi po jej obskakaniu (ona skacze z radości jak pies zębami strzela albo szczeka, ale one nie rozumieją tej jej euforii i tego, że zawsze przypadkiem ich kładzie i dalej się cieszy :D). Potem już nas omijają :evil_lol: Jak większy to biorę to na klatę z dezodorantem w ręce w razie w ;) No chyba że zaczepna suka, to też biorę na siebie ;)

Posted

Nie będę osądzać,ale zdajemi się że ten facet na skuterze chciał psa wybiegać,niestety jest wiele takich idiotów :angry:

Wczoraj w Rybcu przy głównej ulicy szedł facet z Amstaffem :loveu:  bez smyczy,chłop z 15 metrów przed Nim,mama głową pokiwała i powiedziałą że się o pieska boi,bo wiadomo że jak to pies,może coś go przestraszyć albo coś innego i w końcu pod kołami skończy.Ja nie wiem czy to tak ciężko psa na smyczy prowadzić,a potem jak dojdzie do trageni to kierowcę zlinczować :angry: :angry: :angry: :angry:

Posted

Byliśmy z Theosiem u sąsiadów :grins:

Jedna sąsiadka, ogólnie jest w nim zakochana :loveu:

A jak go zobaczyła w przebraniu diabełka, to się mało nie posikała :evil_lol:

Zaznaczam, że kobieta ma trochę ponad 50 lat :mdrmed:

Posted

witamy się :)

cóż to za słodki diabełek  :loveu:

Hej :)

Najsłodszy na świecie :loveu:

Miałam farbować włosy, ale mi się nie chce :oops: