agaciaaa Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Hejka :)Może być Madzia, może być Jadzia :D Tak dawno Cię tu nie było, że nie dziwię się, że Theoś wydaje Ci się duży :evil_lol: No tak jakoś wyszło, ale idzie zima, z domu się nie chce wychodzić, to pewnie będę wpadać częściej ;) Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Ja też za długo się kąpałam :placz: Następnym razem, bierz 5 minutowy prysznic :eviltong: No tak jakoś wyszło, ale idzie zima, z domu się nie chce wychodzić, to pewnie będę wpadać częściej ;) Mam nadzieję :grins: Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Hejka ;) wcale długo sie nie kapałam ale cos zebrac sie nie mogłam i szłam , szłam i dojśc nie mogłam :P Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Hejka ;) wcale długo sie nie kapałam ale cos zebrac sie nie mogłam i szłam , szłam i dojśc nie mogłam :P Hej Aguś :) Nie doszłaś, ale zaszłaś :megagrin: Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Hej Aguś :) Nie doszłaś, ale zaszłaś :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: no nie da się ukryć :megagrin: Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: no nie da się ukryć :megagrin: No teraz, to na bank nie da się ukryć :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 No teraz, to na bank nie da się ukryć :evil_lol: Jak tak na siebie z góry patrze to mi się wydaje że mam mału brzuch ale jak stanę bokiem do lusterka to matko święta :P Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Mam dla Ciebie radę ;) Nie patrz na brzuch z boku :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Mam dla Ciebie radę ;) Nie patrz na brzuch z boku :evil_lol: robie to bardzo rzadko żeby całkiem w kompleksy nie popaść :P Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Idę z piesą na spaceros :eviltong: a potem odbiorę Theosia od Gabi ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Ja też lubię, dlatego cieszę się, że mój pies przesypia całe noce bez budzenia się i kręcenia i śpi tak długo aż ktoś nie wstanie i nie weźmie smyczy w rękę :P moja Lunka śpi grzecznie,ale czasami w środku nocy ryje pode mną(wsadza łeb pod poduchę) bo akurat zachciało jej się mizniania...... :jumpie: wtedy muszę ją przytulic,po czym ona idzie zadowolona na swoje legowisko :jumpie: Quote
marta1624 Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Ja lubię długie kąpiele, prysznic nie dla mnie :eviltong: Aga lepiej wcale na brzuch nie patrz :D Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Idę z piesą na spaceros :eviltong: a potem odbiorę Theosia od Gabi ;) A Ty dzisiaj w pracy w ogóle bylaś ? ;) Aga lepiej wcale na brzuch nie patrz :D caly czas patrze czy sie rusza :P Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Dzień dobry ;) Hejka :) A Ty dzisiaj w pracy w ogóle bylaś ? ;) caly czas patrze czy sie rusza :P Nie byłam :lookarou: Nie musisz patrzeć, bo to czuć :eviltong: Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Nie byłam :lookarou: Nie musisz patrzeć, bo to czuć :eviltong: w pracy nie była i dziecka sie z domu pozbyła , co za matka :P wiem wiem , ale lubie sie wpatrywać i patrzec jak wariuje , dzisiaj jest coś powolny , chyba szykuje sie do wyjscia ;) Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 w pracy nie była i dziecka sie z domu pozbyła , co za matka :P wiem wiem , ale lubie sie wpatrywać i patrzec jak wariuje , dzisiaj jest coś powolny , chyba szykuje sie do wyjscia ;) Pozbyłam się, bo liczyłam na to, że zadzwonią po 9 i jednak pojadę do pracy ;) Ale nie zadzwonili :( Więc wzięłam się za zakupy, sprzątanie itp. :eviltong: Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Pozbyłam się, bo liczyłam na to, że zadzwonią po 9 i jednak pojadę do pracy ;) Ale nie zadzwonili :( Więc wzięłam się za zakupy, sprzątanie itp. :eviltong: no żartuje se noooo :P Tobie tez cos od życia sie należy :) Quote
marta1624 Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 No ja już dawno pisałam że Magda to wyrodna jest :diabloti: Lepiej ci się bez Theosia sprząta? Przecież on tylko pomaga :p Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 no żartuje se noooo :P Tobie tez cos od życia sie należy :) Tak mi się należy, że jutro też mam wolne :mad: Trzeci dzień w tym tygodniu :placz: No ja już dawno pisałam że Magda to wyrodna jest :diabloti: Lepiej ci się bez Theosia sprząta? Przecież on tylko pomaga :P Dziękuję za taką pomoc :nonono2: witamy się :) Dobry wieczór :) Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Tak mi się należy, że jutro też mam wolne :mad: Trzeci dzień w tym tygodniu :placz: ojojoj to już mniej wesoło .... Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 ojojoj to już mniej wesoło .... Nie tylko ja, ale to marne pocieszenie :lookarou: Quote
Aleksa. Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Aga, Ty lepiej fotke brzucha nam zrób :D Quote
Recommended Posts